Προς το περιεχόμενο

sugata

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    314
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sugata

  • Ημερομηνία γέννησης 23/02/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειον Σίτι

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειον σίτι
  • Ενδιαφέροντα
    Πίνειν , τρώγειν, καπνίζειν, δουλεύειν, αθλοπαίζειν

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sugata's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

109

Φήμη

  1. Κάτσε τώρα γιατι μπερδεύει. Έχω κοσμοκάρτα, πατάω μηδέν για να πάρω τα 500mb (όπως έλεγε και το ηχητικό μηνυμα), και περιμένω το sms για ττην πορεία του αιτήματος. Το sms ήρθε, και διαβάζω: "Για να πάρεις τα δωρεάν 1.000' προς WHAT'S UP και το 1GB internet, πρέπει να είσαι συνδρομητής what's up". α? τελικά τα πήρα, ή δεν τα πήρα? edit: για κοσμοκάρτα, τουλάχιστον σε μένα, δεν δούλεψε.
  2. sugata

    Spot mechanic.

    Ισχύει, όχι όμως ακριβώς έτσι. Προτού εισαχθεί, "κατσαβιδώνεται" και περνούν πολλά παραπάνω. Αυτό φαίνεται 100% σ' ένα χαρτί. Στο χαρτί εκτελωνισμού. η τακτική αυτή όμως έχει αμφίδρομο χαρακτήρα, αν ο υποψήφιος αγοραστής ξέρει να αναζητήσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Παραδείγματα: VW Group - καταγράφονται και στο κλειδί (το γνώριζαν ελάχιστοι, το είδα ο ίδιος όταν πήγα για ανάκληση ένα POLO TDI και απλά διάβασε όλα τα στοιχεία από το κλειδί) Mercedes - ο μύθος λέει σε 5-6 σημεία Toyota - όλοι νόμιζαν σε ένα (ιδίως στα yaris) μέχρι που τσουπ, τα διαγνωστικά των κατά τόπους συνεργείων έπιαναν δυο ενδείξεις Opel - το ίδιο με Toyota. Και ούτω καθ' εξής. Ενδέχεται πλέον να αναγράφονται, στο χαρτί κάθε ΚΤΕΟ, όλα τα προηγούμενα περάσματα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από ΚΤΕΟ, είτε από το ίδιο κάθε φορά, είτε από διαφορετικά. Αυτό που ήδη ισχύει, είναι η καταγραφή του τελευταίου ελέγχου (με Αριθμό δελτίου, ημ/νία), εφόσον το όχημα έχει περάσει κι άλλη φορά. Σ' αυτή την περίπτωση, αν τυχόν το όχημα έχει λιγότερα χιλιόμετρα, αυτό αναγράφεται στις παρατηρήσεις ξεκάθαρα.
  3. Αντί για το Focus (αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο μεγάλο αμάξωμα, και ιδίως πορτ μπαγκάζ), δες το Ford Fiesta, μοντέλο 2009 - 2010, με 1.200cc και 82hp και 1.400cc με 96hp. Πολύ πιο όμορφο μέσα έξω.
  4. Κάνε ένα search π.χ. "rent a car thessaloniki". Θα σου βγάλει και τοπικά, καθώς και τις μεγάλες εταιρείες. Ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις πώς πρέπει να είναι στημένο, είναι να δεις των υπολοίπων. Απλά κράτα το όσο πιο εύκολο και κατανοητό για τον υποψήφιο πελάτη
  5. Αν ασχολείσαι ήδη με εμπορία, λογικά θα έχεις δικό σου, ή θα συνεργάζεσαι με συγκεκριμένο συνεργείο. Οπότε πάνω κάτω, θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις τι παίζει από θέμα συντήρησης των αυτοκινήτων, πριν τα βγάλεις στο δρόμο. Εφόσον δεν έχει τουρισμό η πόλη σου, αναγκαστικά θα στραφείς στο μεγάλο αστικό κέντρο, αλλά και στις γύρω πόλεις. Η απόσταση των 60 περίπου χλμ που έχεις από Θεσσαλονίκη δεν είναι μεγάλη. Εφόσον έχεις ήδη μαγαζί, θα χρειαστεί η αλλαγή στο μητρώο για προσθήκη δραστηριότητας, καθώς και έγκριση/άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς είναι μια πιθανή συνεργασία με κάποιον που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη (αν είναι και δικός σου άνθρωπος, ακόμα καλύτερα), ο οποίος ουσιαστικά θα τρέχει τα αυτοκίνητα σου εκεί, χωρίς να χρειάζεται να πηγαινοέρχεσαι εσύ συνέχεια.
  6. sugata

    Είμαι ντιρλα.

    Θα είναι σαν να είναι ντίρλα, αλλά δεν θα είναι ντίρλα (αφού μπορεί ακόμα να γράφει) *ένας γέροντας πριν κάτι αιώνες.
  7. Βγάζουν. (με το μπαρδόν για το οφφτόπικ)
  8. Κυρίως είχε να κάνει με τον αριθμό των τυπώσεων κάθε σχεδίου. Όσο μικρότερο, τόση σπανιότερη. Δες το παρακάτω: http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/769303/tilekartes-enas-mikros-thisauros-sto-spiti-mas
  9. Και τώρα που υπάρχει πιθανότητα να βλέπει τα βιντεάκια σε τούτο το σάιτ, και να φαντάζεται Ζωίτσα, νιώθεις καλύτερα; Ε;
  10. sugata

    The Official Off Topic Thread

    35 μεν, να στραβωθώ κόντεψα δε.
  11. sugata

    The Official Off Topic Thread

    Τότε όχι. Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος ρε. Τσκ τσκ τσκ. #pes_mou_oti_eisai_atrixos
  12. sugata

    The Official Off Topic Thread

    Ας το αναλύσουμε. Με μηχανή?
  13. Από Golf 1.4 Tsi κοίτα για έκδοση με 122 ίππους, απόφυγε το 140άρι (mk5) ή 160άρι. (mk5 & mk6)
  14. Μια μικρή διόρθωση, από προσωπική εμπειρία. Θα περάσει από ΚΤΕΟ, αλλά θα αναγκαστεί να το πάει για επανέλεγχο, αφού έχει κάνει την τροποποίηση στην άδειά του. Συνήθως ο επανέλεγχος ορίζεται σε max ένα μήνα μετά. Και κανονικά, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Δημιουργία νέου...