Προς το περιεχόμενο

b-boy_steve

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    644
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με b-boy_steve

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1993

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.273 προβολές προφίλ

b-boy_steve's Achievements

  1. b-boy_steve

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Οχι οχι. Το χρησιμοποιω επαγγελματικα ως μεσο απλης σχεδιασης, email και τηλεφωνων προφανως! (5-7 ωρες ημερησιως). Δεν το χρησιμοποιω ως γραφιστας η συγγραφεας. Βεβαια παλιοτερα χρησιμοποιουσα το ipad αναγκαστηκα. Προφανως αν εισαι γραφιστας θες μεγαλυτερη οθονη!!! Γενικα θελω να κουβαλαω πανω μου οσο λιγοτερα πραγματα γινεται οποτε δεν μπορω να εχω και bluetooth ηχεια και tablet και κινητο. Προφανως το χειροτερο bluetooth ηχειο ακουγεται καλυτερα απο οποιοδηποτε κινητο! Γενικα απο την στιγμη που "δουλεψε" για μενα το ultra της samsung δυσκολα θα παω σε κατι αλλο. Θα πηγαινα σε fold αλλα περα των προβληματων που παρουσιαζουν πρεπει να εχεις το πενακι εξωτερικα η να βρεις θηκη να το βαλεις, κατι που κανει την συσκευη ακομα πιο ογκωδεις. Οπως ειπες, σε αυτη την κατηγορια τιμης ολα καλα ειναι. Οποτε αναλογα την χρηση που κανεις θα πας στην αναλογη συσκευη! Ακριβως! Το 6 pro που ειχα μονο Ελλαδα δεν λειτουργουσε το 5g και το VoLte. Αν δεν σε ενδιαφερει το 5g και το οτι οταν θα μιλας στο τηλεφωνο δεν θα εχεις ιντερνετ το αγοραζεις κανονικα. Βεβαια με θεματα εγγυησεων δεν ξερω τι γινεται. Ευτυχως εμενα δεν επαθε τιποτα, αλλα το ειχα σαν δευτερη συσκευη. Μαλλον εννοεις με τα χρωματα. Στο s23 ultra ειναι πολυ φωτεινα-ψευτικα, ενω στο s24 ultra ειναι πιο φυσικα. Αλλα θα το "φτιαξει" ειπε. Προσωπικα δεν το θεωρω προβλημα.
  2. b-boy_steve

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Το τελευταιο μου samsung ηταν το note 3. Μετα απο αυτο πηγα στα iphone, μεχρι και το 14 pro max. Βλεποντας το s23 ultra τον Ιουνιο που μας περασε, ειπα δειλα δειλα να παω σε αυτο γιατι το 14 pro max το εβαζα για gps στην μηχανη και μου εριχνε την φωτεινοτητα λογο θερμοκρασιας και γενικα ειχα θεματα θερμοκρασιας με την χρηση που του κανω εγω (5g και tethering συνεχεια), ενω φιλος μου που το ειχε ηδη δεν ειχε τετοια θεματα. Πηγα λοιπον στο s23 ultra και μου ελυσε τα χερια!!! Μου κραταει την φωτεινοτητα της οθονης χωρις να την ριχνει, το κυριοτερο, αλλα και πλεον ειδα οτι δεν χρειαζεται καν να παιρνω το tablet στην δουλεια, αλλα τα εκανα ολα με το κινητο! Δεν το πολυσκεφτηκα οταν βγηκε το s24 ultra. Εκανα αμεσως προπαραγγελια και το ειχα στα χερια μου σχεδον αμεσως! Δεν θεωρω λοιπον το s23 ultra καλυτερο απο το s24 ultra... Στην καμερα μαλιστα, ακομα και σε 10χ ζουμ το s24 ultra τραβαει καλυτερα! Γενικα ομως η καμερα δεν την λες update προς το παρον. Ακομα δεν εχει ερθει το μεγαλο update καμερων το οποιο ερχεται σε μερικους μηνες! Κατα τα αλλα, το s24 ultra εχει καλυτερη οθονη, ηχεια και μικροφωνα, αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει πολυ καλυτερη μπαταρια απο την πρωτη μερα! Σε εναν μηνα δηλαδη η διαφορα θα ειναι ακομα χαοτικη!!! Συγκεκριμενα τα ηχεια του s24 ultra, που σε αυτα αναφερθηκες, ειναι πολυ πιο δυνατα σε ενταση και εχουν την ποιοτητα του s23 ultra. (Ναι προσωπικα με ενδιαφερει να μην ακουγονται τα ηχεια σαν συσκευη των 300€) Εννοειται υπαρχουν τηλεφωνα με καλυτερη main καμερα αλλα οταν βαλεις τις αλλες καμερες, οπως για παραδειγμα την μπροστα, η την ultrawide, η την περισκοπικη ξενερωνεις... Αλλες συσκευες εχουν ολους τους αισθητηρες καλυτερους απο το s24 ultra και βλεπεις οτι το stabilization παει περιπατο οταν κανεις zoom... Αλλα και εκτως των καμερων, δεν εχω δοκιμασει android συσκευη να ειναι τοσο smooth οσο το one ui 6.0 , 6.1. Ισως τα pixel να ειναι σε τετοιο σταδιο, αλλα δεν εχω καποιο να το βαλω διπλα διπλα. (Και δεν εχουν περασει λιγα απο τα χερια μου. xiaomi, oppo, realme ειναι συσκευες που δοκιμασα πριν παρω το s24 ultra) Προφανως το κερασακι στην τουρτα ειναι το πενακι, το οποιο μπορει να σου λυσει τα χερια σε πολλα πραγματα...
  3. b-boy_steve

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Τι εννοεις γιατι κοστίζει τοσο; Έχει πενάκι που μπορείς μέχρι και επαγγελματικά να το χρησιμοποιήσεις, οθοναρα, ηχειαρες, την καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί εκεί έξω, λογισμικό smooth και απροβληματιστο, έχει samsung dex, τρέχει άνετα emulators, κάμερα που μπορείς να κάνεις παπάδες με expert raw, τέλειο, σταθερο βίντεο με όλες τις κάμερες... Γενικά το τηλέφωνο είναι ολοκληρωμένο από οποία πλευρά και να το δεις. Τώρα να δώσεις 300-400€ λιγότερα να μην έχεις πενάκι, η τόσο καλή οθόνη, η λιγότερα updates, η οτιδήποτε άλλο λιγότερο, προφανώς και γίνεται. Όσο για την μπαταρία με 80€ την αλλάζεις με μια αυθεντική της samsung μετά τα 2-3 χρόνια. Ένας φορτιστης samsung 25 watt κάνει λιγότερο από 10€. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα καν κάτι πιο γρήγορο σε θέμα φόρτισης.
  4. b-boy_steve

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Βγαζεις με expert raw ακόμα και στις αυτόματες ρυθμίσεις με οποιο φακο θες και παπαλα ο θόρυβος. Απλά και λυτά...
  5. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Η αλήθεια ειναι ότι λογικά δεν το άνοιξαν, αφού το πρόβλημα είναι ορατό χωρίς να ανοιχθεί η συσκευή. Αλλά και να ανοιχθεί, αν ξανακλεισει όπως πρέπει τότε επίσης δεν βλέπεις τίποτα και το κινητό συνεχιζει να είναι αδιάβροχο μάλιστα.
  6. Το burn in γίνεται σε όλες τις amoled οθόνες, είτε είναι κινητού είτε οτιδήποτε άλλο. Στο s23 ultra μέρα νύχτα σχεδόν ανοιχτή την έχω ένα χρόνο ακόμα και με στατικές εικόνες δεν έβγαλε κιχ. Αν πάλι γίνει αυτό το πρόβλημα και τύχει να εμφανιστεί μετά από update, δεν θα πάω να τους πω ότι φταίει το update σας, αφού ΔΕΝ γίνεται το burn in από κανένα update!!! Προφανώς και σου είπαν ότι θέλει αλλαγή κάμερας. Εγώ σου έδωσα μερικά παραδείγματα το πως μπορεί να χαλάσουν οι φακοί των καμερών γενικά. Το τι εκανες η τι δεν έκανες εσύ κανένας δεν ξέρει! Για να το πάθεις σε iphone να σου ζητήσουν 300€ για αλλαγή cameras module να δεις την γλυκά!!! Το 100ρικακι δεν είναι τίποτα...
  7. Τι θέμα στην οθονη;;; Το μόνο "πρόβλημα" που μου έχει βγάλει το s23 ultra είναι ότι η μπαταρία όσο πάει κρατάει και περισσότερο!!! 🤣🤣🤣
  8. Δεν γινεται να σε καλυψει καμια εγγυηση. Να ενημερωσω οτι απο update ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να προκλειθηκε η βλαβη διοτι υπαρχουν πολλα s21 ultra που λειτουργουν απροβληματιστα. Δυστυχως η καμερα θελει αλλαγη. Αυτο μπορει να προκληθηκε μεχρι και απο τον ηλιο!!! Ακομα και απο τα μεταφορικα μεσα μπορει να χαλασει απο τους κραδασμους!!! Επισης δεν συμβαινει μονο στα samsung αλλα σε ολα τα τηλεφωνα. (Παθοντας σε iphone με το ιδιο προβλημα) Η επισκευη της πισω καμερας στο s21 ultra (αλλαγη πισω καμερας) κοστιζει λιγοτερο απο 100€ σε πολλα καταστηματα και το ανταλακτικο ειναι η αυθεντικη καμερα της samsung. *** Και μενα το παλιο πλεον s23 ultra δεν εχει την παραμικρη γρατσουνια πανω, αλλα εχει πεσει με ασχημο τροπο απειρες φορες!!!
  9. Αυτο! Επιτελους το ειπε και καποιος αλλος εκτος απο μενα...
  10. Για το μεγεθος να πω οτι δεν με ενοχλει το παχος του, ας το αφησουν οπως ειναι, αλλα θα μπορουσαν να το κανουν ισως πιο φαρδυ για να χωραει το πενακι. Σημερα μου ηρθε το s24 ultra και ειδα οτι ειναι πιο κοντο και πιο φαρδυ απο το s23 ultra. Και δεν με χαλασε.
  11. Ναι το xiaomi δεν γρατσουνιεται μονο το samsung κανει γρατσουνιες.. Αν δεν βγαλει fold με καμερες του ultra, πενακι μεσα στην συσκευη και ιδια η καλυτερη μπαταρια απο το ultra, τοτε δεν εχω λογο να παω σε fold και να αφησω το ultra. Τωρα για lite και κουραφεξαλα...
  12. Οχι ψεματα λεω ειναι τα καλυτερα τηλεφωνα! Στην infoquest παιρνεις κινητο που αξιζει 200€ στα 400€! Τιμιο!
  13. Το κατεβασα στο asus rog ally και ειλικρινα εχω λιωσει!!! Δεν το περιμενα!!!
  14. Ποιο ιδιο τσιπακι; Μια ολοκληρη γενια πισω ειναι το 15 απο το προ!!!!!!!!!! To 512!!!! Εδω εβγαλε η xiaomi το 13 pro περσυ στα 1500 το 128gb!!!
  15. Ερχεται το τελος της Samsung!!!
  • Δημιουργία νέου...