Προς το περιεχόμενο

PONOKOS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με PONOKOS

  • Ημερομηνία γέννησης 5 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.762 προβολές προφίλ

PONOKOS's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Χαίρεται!!! Θέλω τις επόμενες ημέρες να αγοράσω ένα όχημα και για φορολογικούς λόγους θα το πάρουμε 50 - 50 (μισό μισό) με τον πατέρα μου. Έχω μερικές απορίες και δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων την ημέρα της μεταβίβασης. 1. Ο πατέρας μου δεν θα μπορέσει να έρθει οπότε με μια εξουσιοδότηση λύνεται το θέμα κατά τη διαδικασία στο υπουργείο; 2. Κατά την κατάθεση στην τράπεζα τα χρήματα θα τα έχω στο χέρι και όχι σε κάποιο λογαριασμό, μπορώ λοιπόν να τα κάνω κατάθεση απευθείας από τον γκισέ της τράπεζας στον λογαριασμό του πωλητή ή θα πρέπει να τα βάλω πρώτα στο λογαριασμό μου; 3. Ο πατέρας μου που θα βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά πρέπει και εκείνος να κάνει κατάθεση το υπόλοιπο (μισό) ποσό από μακριά ή με μια εξουσιοδότηση σε εμένα μπορώ και εγώ να το κάνω; Επίσης χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό στην κάθε τράπεζα που θα μεταβούμε για την κατάθεση ή όχι; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι εντελώς άσχετος με όλα αυτά, έχω μπερδευτεί πολύ και θα με βοηθούσαν πολύ οι απαντήσεις σας. Ευχαριστώ!!!
  2. Σας ευχαριστώ. είσαστε κατατοπιστικότατοι!!!
  3. Γεια σας... που μπορώ να βρω πράσινο πανί ? έψαξα και δεν βρήκα κάτι ? τι απόχρωση πρέπει να είναι ? γιατί έχω βρει κάτι σε κηπουρομάγαζο αυτό εδώ http://www.geoponiko-parko.gr/products/products-categories/mousamades-dixtya-pania/dixtya-skiasis-prostasias-pagetoy-mousamades/1121-detail οι ζάρες μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα ; ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ;
  4. Λοιπόν επειδή είμαι και ο θεματοθέτης να πω λίγα ακόμα... Θα προσπαθήσουμε να σας βγάλουμε τις κεραίες φωτογραφία. Είναι τρεις κεραίες που έχουν διαφορετικό όνομα η κάθε μια οταν ψάχνεις με wifi. Δεύτερο όλοι στην γειτονιά έχουν wpa2 αλλά μόλις μπαίνει εκείνος δεν υπάρχει καθόλου ίντερνετ. Την επόμενη φορά θα προτρέψω τον φίλο μου να κάνει αυτό που είπατε με το καλώδιο ethernet την στιγμή που έχει μπει εκείνος για να δούμε τι παίζει. Εγώ πάντως εδω μέσα διάβασα πως αν αλλάξει το firmware στο πανάκριβο ρουτερ του και αυξήσει την ισχύ εκπομπής τότε μπορούν να δημιουργηθούν πολλές παρεμβολές στα γύρω ρουτερ. Δεν πλάθω ιστορίες κάπου τα διαβάζω και εγώ αυτά. μην μου βγει τέτοιο διαθρύλημα.
  5. δειτε τι λένε τα παιδιά Site: εδω
  6. Eχεις απόλυτο δίκιο περί αμάθειας αλλά προσπαθώ να μάθω... πράγμα που εσύ δεν κάνεις να με ''ξεστραβώσεις'' εφόσον γνωρίζεις... Επίσης μου είπαν ότι στο σάιτ της εταιρίας του αντίστοιχου ρουτερ δεν μπορείς να κατεβάσεις το firmware της αμερικής λόγο της ip. Aρκετά εύκολο με ένα προγραμματάκι αλλαγής ip οπως το ip hider pro .
  7. Πρώτα απ όλα εγώ κατοικώ 3 χιλιόμετρα μακρυά αυτό με το ethernet το έκανε ο φίλος μου χωρίς βελτιώσεις.Δεύτερον δεν μπορώ να σου παραχωρήσω τεχνική τεκμηρίωση καθώς δεν είμαι τεχνικός. Δυστυχώς εσύ εκτίθεσαι χωρίς να μου απαντάς στο θέμα του ρουτερ και του firmware. Δεν ήθελα να το επεκτείνω μήπως και διαβαστεί απο γνωστούς του η τον ίδιο αλλά θα σου πω πως έχει σπουδάσει πληροφορική και εργάζεται την πολεμική αεροπορία στον τομέα του. Εγώ λοιπόν και ένας αναλυτής προγραμματιστής που ρώτησα μου είπε καθαρά αυτο που σου λέω για το ρουτερ και πως συντρέχουν λόγοι επιθέσεως με τις κεραίες. Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να σου απαντήσω καθώς δεν τυγχάνω προγραμματιστής αλλά δημοσιογράφος-δικηγόρος.Οτι πείς θα έρθει σε ρήξη με τον αναλυτή προγραμματιστή που μίλησα και οχι με εμένα. Περιμένω και άλλες απόψεις... Απλά εσύ δεν έχεις μάθει να ακούς γνώμες άπλα έχεις μάθει να επιβάλεις την άποψη σου.
  8. Πρώτα απ όλα είσαι άσχετος και δεν εχεις την παραμικρή ιδέα...Δεύτερο αυτό συμβαίνει μέσα απο πολυ διάβασμα στο ίντερνετ με τον απλό τρόπο της αλλαγής firmware αμερικής σε ένα εξελιγμένο ρούτερ παραβιάζοντας και τον νόμο... οπου μπορεί να κάνει ισχυρές παρεμβολές στα γειτονικά δίκτυα. Τρίτον το πρώτο πράγμα που συμβούλεψα ήταν αυτό που λές με wpa2 κτλ. Πάλι όμως συμβαίνει το ίδιο στην γειτονιά τις ώρες που επιστρέφει σπίτι του.Επίσης με ενα πάρα πολυ καλό ψάξιμο ακομα και στο ebay δεν μπόρεσα να βρω αυτές τις κεραίες που έχει εγκαταστήσει εκείνος στην ταράτσα του. Εσύ λοιπόν να μαζέψεις τα κάκιστα σχόλια σου περί αμάθειας προς το ατομό μου. Ψαξε ενημερώσου και μετά γράψε αστοιχείωτε,είσαι κάτι παραπάνω απο γελοίος...
  9. κάποιο απο εδώ μέσα διαφωνούν με την άποψή σου ομως...
  10. λάθος μου... ιδιωτικό είναι ΟΤΕ για την ακρίβεια. νομίζω όμως πως η ΔΗΕ μπορει να το αναλάβει... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!
  11. προφανώς... γιατί θα χρειάζονται και ειδικές ρυθμίσεις.
  12. Δεν πρεπει να ειναι ψεμα γιατι πηγε στο σπιτι του και ο τυπος ειχε 3 λαπτοπ να κατεβαζουν ασταματητα.
  13. Αρα μπορει να μιλάμε για κάποιο χακερα...
  14. ο τρόπος όμως ? εντύπωση μου κάνει πάντως.
  • Δημιουργία νέου...