Προς το περιεχόμενο

alexandrosm3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με alexandrosm3

  • Ημερομηνία γέννησης 31/03/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alexandrosm3's Achievements

  1. alexandrosm3

    iphone 6 error 53

    Το αν θεωρούμαι "άψαχτος" είναι περιττό στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
  2. alexandrosm3

    iphone 6 error 53

    Εγώ πάλι ένα iphone το θεωρώ stupid-phone χωρίς jailbreak. Όσα Iphone είχα ήταν όλα jailbreak και δεν είχα κανένα θέμα απολύτως πέρα από όταν κατέβαζα εφαρμογή από άγνωστη πηγή, το κινητό έμπαινε σε safe mode. Ξύλωνα την εκάστοτε εφαρμογή και όλα καλά μετά. Ε΄δω την πάτησα όμως είτε φταίει το jb είτε όχι... Ήθελα να κατεβάσω ότι εφαρμογή με ενδιαφέρει για να κάνω την δουλειά μου. Γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαι της ιδεολογίας ότι επειδή τα σκάω στην μηλο-εταιρεία πρέπει να συνεχίζω να επιβαρύνω την πιστωτική μου για να κατεβάζω πράγματα.
  3. alexandrosm3

    iphone 6 error 53

    Δεν έχω εγγύηση επειδή το κινητό έχει αλλαγμένη οθόνη. Οπότε δεν με καλύπτει και η εγγύηση δυστυχώς. Fulgore συμφωνώ με όσα λες...έτσι είναι το android...Είχα συνηθίσει που σε όλα τα iphone μου έκανα jailbreak και δεν άντεχα να μην κάνω και στο 6αρι..Τώρα θα μου πεις..το πλήρωσα για τα καλά το τίμημα... ...(και ακόμα έτσι που την πάτησα δεν μπορώ να ξανα γυρίσω στο android.
  4. alexandrosm3

    iphone 6 error 53

    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια...ειπα να γλιτωσω κανα φραγκο και την πατησα..το πηρα με αλλαγμενη οθονη το κινητο και ολα ηταν μια χαρα...και αναβαθμιση πηρε μετα την αλλαγη και ολα κομπλε..για αυτο δεν καταλαβαινω που σκαλωσε και μπρικαρε...ουτε αλλο touch id flex αν αλλαξω θα περασει το error ετσι;(και ας μην λειτουργει το αποτυπωμα)... Fulgore δεν τα παω μια τα android...τα κανουν ολα και συμφερουν και δεν ειναι τοσο υπερτιμημενα οσο τα iphone....αλλα δεν τα μπορω...
  5. alexandrosm3

    iphone 6 error 53

    Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ. Είχα αγοράσει πριν μήνες ένα iphone 6 μεταχειρισμένο με αλλαγμένη οθόνη.Έκανα αναβάθμιση σε ios 8.4 (είχε ios 8.2) και όλα καλά. Του έκανα και jailbreak και μετά από έναν μήνα χρήσης σχεδόν, σταμάτησε να λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα. Το σύνδεσα με itunes και κόλλησε κατά την επαναφορά εμφανίζοντας Error 53. Κούμπωσα και την παλιά γνήσια σπασμένη οθόνη και τίποτα. Έχετε καμμία λύση?..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  • Δημιουργία νέου...