Προς το περιεχόμενο

azathoth

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με azathoth

  • Ημερομηνία γέννησης 19/11/1980

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.808 προβολές προφίλ

azathoth's Achievements

  1. azathoth

    Raspberry Pi Insomnia Community

    ΣΤο raspberry έχεις βάλει κάρτα SD με λογισμικο; Χωρις SD νομίζω ότι δεν δουλεύει.
  2. Πρόσφατα τερμάτισα το South Park the stick of truth. Πολύ διασκεδαστικο παιχνίδι. Το σεναριο του πολύ χαβαλέ και "βρόμικο". Το game play του διασκεδαστικο. Για γραφικά δεν μιλάω, δεν χρειάζεται. Πολύ απολαυστικό γενικά για όσους τους αρέσει το συγκεκριμένο κινούμενο. Συνεχίζω τωρα με το Fractured but Whole (εξαιρετικό λογοπαίγνιο!) το οποίο είναι είναι καλό αλλά όχι τόσο ενδιαφέρον όσο το πρώτο παιχνίδι.
  3. azathoth

    Xbox Series X Topic v2

    Μου ήρθε επιτέλους το XSX. Πολύ ωραίο μηχάνημα και περιμένω να δω και υλικό νέας γενιάς στο ύφος παιχνιδιών που μου αρέσει πχ. Dishonored κλπ stealth, hollow night, r.e. Village και άλλα. Το νέο χειριστήριο λίγο πιο μικρό αλλά πολύ ωραία η υφή στις χειρολαβές. Ωραίος και ο νέος σταυρός κατεύθυνσης. Εξαιρετικό χειριστήριο αλλά θα ήθελα λίγο καινοτομία παραπάνω. Χαίρομαι πολύ που παραμένουν οι μπαταρίες γιατί με τις επαναφορτιζομενες έχω λύσει τα χέρια μου σε πολλές συσκευές στο σπίτι. Φοβερό το instant play από παιχνιδι σε παιχνίδι και πολύ αθορυβο το μηχανημα, τουλάχιστον στα παιχνίδια που το δοκίμασα προηγουμένης γενιάς. Θέλω να βγουν αυτοκόλλητα για το εξωτερικό περίβλημα, αρκεί να μην επηρεάζουν θερμικά το μηχάνημα. Αυτη είναι η πρώτη μου εντύπωση. Καλό μου παιχνίδι!
  4. azathoth

    Xbox Series X Topic v2

    Από Δευτέρα μου έρχεται το Χ. Επιτέλους. Μόνο και μόνο για την ταχύτητα του ssd ανυπομονώ, πέρα από το να παίξω και το medium. Στα x1 παιχνιδια υπάρχει βελτίωση στον χρόνο φορτώματος του παιχνιδιού;
  5. azathoth

    Sea of Thieves [PC]

    Έχει πολύ κόσμο στο discord από Έλληνες. Από εκεί θα βρείτε πολύ εύκολα παρέα να παίξετε. Daymare GR το δικό μου όνομα.
  6. Θα μπορούσε να έχει και συνέχεια η σειρά. Πολλά σημεία θα μπορούσαν να επεκταθούν στην ιστορία για εμένα, επειδη ένιωσα ότι προσπεραστηκαν γρήγορα. Θα μπορούσαν να κάνουν και κάποια παράλληλη ιστορία με την τρέχουσα. Η να κάνουν κάποια αντίστοιχη σειρά με κάποιο άλλο τέρας.
  7. Την ολοκλήρωσα πριν μερικές ημέρες την 2η σεζόν. Το σενάριο ήταν ημιτελές σε σχέση με την πρώτη. Πιο αδύναμο. Ο πρωταγωνιστης καλός αλλά όχι σαν της πρωτης. Οι υπόλοιποι ρολόι καλοί αλλά χωρίς καθόλου υπόβαθρο. Το κόστος παραγωγής χαμηλότερο της πρωτης, αλλά σε καμία περίπτωση φτηνιάρικο. Δεν νιώθω ότι μηκα πιο βαθιά στον κόσμο της σειράς. Πιο πολύ σαν ένα spin off Το ένιωσα. Ελπίζω στην τρίτη σεζόν, αν υπάρξει, να δώσουν πιο πολύ βάρος σε όσα έκαναν την πρώτη αγαπητή στους τηλεθεατές.
  8. Την πρώτη σεζόν την λάτρεψα, την είδα σε μια ημέρα. Ο πρωταγωνιστής ήταν εξαιρετικός και μέσα στον ρόλο του. Ο κόσμος και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν στα γούστα μου. Το σενάριο καλό. Μόνο κάτι αναδρομές στο παρελθόν με κούρασαν, αλλά χρειάζονταν για να εξηγήσουν κάποια κομμάτια του σεναρίου. Ο νέος πρωταγωνιστής δεν μου αρέσει, είναι για πιο χαβαλέ ρόλους για εμένα. Το σενάριο είναι πιο ρηχό έως τώρα που είμαι στην μέση. Ελπίζω να ανέβει στην πορεία. Όπως και η πρώτη σεζόν, υποψιάζομαι ότι και η δεύτερη θέλει πάνω από μια προβολή για να προσέξει κάποιος λεπτομέρειες που στην αρχή είναι αδιάφορες αλλα στην πορεία αποκτούν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.
  9. azathoth

    Color out of Space (2019)

    Και εγώ απορώ που τόσα χρόνια κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να κάνει μια παραγωγή για την μυθολογία κθουλου που να είναι αντάξια του Lovecraftιανου έργου. Την ίδια απορία έχω και για τον Ελρικ του Μελνιμπονε.
  10. Και εγω την λατρεψα. Φοβερη ποιοτητα και σε παρασερνει στον κοσμο της η σειρα. Ανυπομωνω για την επομενη σεζον.
  11. Θα ήθελα πιο ουσιαστικά dungeons. Στο botw λείπει αυτό το κομμάτι. Τα divine beasts είναι πολύ μικρά και πολύ εύκολα για να θεωρούνται dungeons.
  12. azathoth

    Glass

    Δεκτό. Αλλά προφανούς καποιος/ κάποιοι αποφάσισαν ότι πρέπει να απομονωθεί. Για εμένα ήταν το κομμάτι που θα έδινε τρελή ώθηση σεναριακα.
  13. azathoth

    Glass

    Για εμένα στο σκοτεινό χωριό το αποκορύφωμα αλλά και το κομμάτι που δεν δωθηκε καθόλου εξήγηση ήταν το τέλος της ταινίας.
  14. Πρώτα από όλα καλή η δουλειά σας, συγχαρητήριά. Έχει προβληματάκια, τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί πιο επάνω. Θα πρότεινα για την κάθε σκηνη να δώσετε προσοχή στο να οδηγετε το μάτι του θεατή εκεί που θέλετε πιο έντονα αφαιροντας περιττές λεπτομέρειες από την εικόνα. Ο ηθοποιός χρειάζεται περισσότερη εκφραστικότητα, ειδικά από την ώρα που η έκφραση του λέει πολλά για τα συναισθήματα του. Το μεράκι σας φαινεται και με μικρές πινελιές θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή έχω διαβάσει πολλά βιβλία του είδους και ο Lovecraft είναι από τους αγαπημένους μου θα ήθελα να βοηθήσω με το σενάριο αν και δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Είναι ωραίο να συμμετέχεις σε τέτοιες όμορφες ιδέες.
  15. Το ίδιο λέω και εγώ σε φίλους και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!!
  • Δημιουργία νέου...