Προς το περιεχόμενο

petrikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    140
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με petrikos

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.678 προβολές προφίλ

petrikos's Achievements

  1. Εμένα το κάνει παντού , σε πολλές εφαρμογές παρόλο τις ενημερώσεις
  2. Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω φίλε. Ο τύπος δουλεύει και το κούριερ είναι ο κούκος αηδόνι , και μου κάνει και έκπτωση. Επειδή δεν μπορεί να ασχοληθεί.
  3. Βρε παιδιά , επειδή δεν ξέρω που να απευθυνθώ , αν κάποιος καλός φίλος , υπάρχει που να μένει Θεσσαλονίκη , ΣΥΚΙΕΣ , η εκεί κοντά. Θέλω μια εξυπηρέτηση. Ουσιαστικά είναι αγορά κινητού και αποστολή στην Αθήνα σε εμένα , έχω real face , όχι ψέμματα με facebook , κινητό , κτλπ. Θα προγηθεί κατάθεση για την αγορά του αντικειμένου.
  4. Ωραία ευχαριστώ πολύ , θα το δοκιμάσω. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο Messenger και όχι στο Facebook , τελικά διορθώθηκε με μια απλή απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση του Messenger. Δεν θέλει να σβήσει τον παλιό της Messenger. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
  5. Καλημέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω για κάτι παράξενο που συμβαίνει στο προφίλ της κοπέλας μου. Λοιπόν δεν ξέρω πως το έκανε , αλλά έχει 2 λογαριασμούς στο facebook και οι 2 με το ίδιο όνομα , ίδιο e-mail , ίδιο κωδικό. Μερικές φορές και χωρίς να καταλάβει πως έγινε , ο νέος της λογαριασμός , αλλάζει και πάει στον παλιό λογαριασμό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε απενέργοποιηση τον έναν απο τους 2 λογαριασμούς , χωρίς όμως να απερνεργοποιηθεί και ο καινούργιος , δηλαδή να κάνουμε επιλογή τον παλιό. Σας ευχαριστώ πολύ.
  6. Γνωρίζει κανείς αν μελλοντικά θα ανέβουν σειρές στα Ελληνικά όπως κάνει και το netflix , πχ μεταγλωτισμένες παιδικές σειρές ??
  7. Καλησπέρα , θα ήθελα να μάθω που μπορώ να εκτυπώσω βιβλιαράκια σε χαμηλές τιμές , θέλω να εκτυπώσω αυτά του Ατρομήτου και υπάρχουν σε pdf. Άραγε αν τους πάω κάποια που έχω , θα μπορούν να βρούν και να καταλάβουν τι είδους χαρτί και τι χρώματα πρέπει να μπούν , ώστε να είναι σαν το επίσημο βιβλιαράκι ?? https://issuu.com/atromitosathinonfcofficial
  8. Γειά σας ψάχνω ένα κομμάτι που ακούω συνεχώς στο Minore Fm 104,3 , το λέει γυναίκα και θυμάμαι τον παρακάτω στίχο. Δεν πρόλαβα ποτέ με τo shazam. Στίχος: Άιντε έλα πάμε πάμε , είναι εδώ η κολλητή σου. https://ufile.io/phlqq (Εδώ θα βρείτε 1μισι λεπτό απο την ηχογράφηση που έπαιξε σήμερα , δεν το βρήκε το shazam.
  9. Νομιζω πως ειναι τραγικο να σταματησουν τα φυσικα παιχνιδια , αν γινει αυτο , τοτε πολυ απλα , θα χασει πολλες πωλησεις , γιατι καποιοι μπορει να τα θελουν για συλλογη , και καποιοι να μην ασχολουνται στο να τα αγορασουν ψηφιακα. Νομιζω δεν θα αλλαξουν τα φυσικα παιχνιδια , ειναι αδιανοητο.
  10. Με το ζόρι να δώσει κανείς 150-200 ευρώ για αυτό. Τι 2500 αμάξι είναι , έλεος.
  11. petrikos

    Επιστροφή φορου 2016

    Θα γίνει σε όλους συμψηφισμός , επειδή μου χρωστάνε 448 ευρώ και δεν έχω ΕΝΦΙΑ , καθώς δεν έχω σπίτι ??
  12. petrikos

    Επιστροφή φορου 2016

    Εγώ είμαι απο Περιστέρι , έκανα δήλωση 10/6/2016 , μου βγήκε πιστωτικό απο voucher 448 ευρώ , και μου είπαν θα μπούν στον λογαριασμο. Έκανα και αίτηση στην εφορία , αλλά πάλι τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω ρε παιδιά ?? Να ξανά παω με όπλο ??
  13. Η αντικαταβολή με απλό πακέτο είναι 1,50 το πακέτο και 2,30 η αντικαταβολή , 3,80 σύνολο. Η επιστολή κάνει λίγο παραπάνω με αντικαταβολή σε χρέος αλλά όντως πιο γρήγορα σε χρόνο.
  14. Όχι γιατί μου είπαν ότι κάνει 3,50 ευρώ , εκεί ίσως να λέει παλιές τιμές.
  15. Καλησπέρα , μπορώ να μάθω πόσο κοστίζει η Αντικαταβολή αν στείλω σαν επιστολή , δηλαδή μέχρι 400 γραμμάρια , και πόσο αν στείλω 1 κιλό και πάνω στα ΕΛΤΑ ?? Φιλικά Δημήτρης. Ξέρει κανείς παιδιά ???
  • Δημιουργία νέου...