Προς το περιεχόμενο

Mourloz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    315
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με Mourloz

  • Ημερομηνία γέννησης 01/07/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.324 προβολές προφίλ

Mourloz's Achievements

  1. Vanced FTW!!! To θέμα όμως δεν είναι αξίας, είναι αρχής. H google μας έλιωσε στις διαφημίσεις, τώρα και διπλές στην αρχή των βίντεο. Μετά μας πασάρει ένα premium mode χωρίς διαφημίσεις επί πληρωμή, και με κάποια έξτρα για να χρυσώσει το χάπι. Εξτραδάκια που έχουν αναπτυχθεί από ανεξάρτητους developers χρόνια τώρα όπως: ηχητικό playback, συνέχιση της ροής στο παρασκήνιο κ.ο.κ. Ουσιαστικά μικρές βελτιώσεις που δεν απαιτούν κόπο και χρήμα να αναπτυχθούν. Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι απίστευτο. Οι εταιρίες πληρώνουν για να ανεβάσουν τις διαφημίσεις τους σε μία πλατφόρμα με τεράστια επισκεψημότητα. Οι χρήστες πληρώνουν για να μην τις βλέπουν. Όλοι πληρώνουν την google για να έχουν αυτό που θέλουν. Όποιος το πρότεινε και το εφάρμοσε είναι μια σατανική ιδιοφυΐα.
  2. Δυστυχώς, είναι ακόμα κατώτερη. https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980M-vs-Nvidia-GTX-980/m15596vs2576 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1080-vs-Nvidia-GTX-1080-Mobile/3603vsm165564 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-2080-Mobile-Max-Q-vs-Nvidia-RTX-2080/m704710vs4026 Κάπως πήγε να κλείσει η ψαλίδα με την 10ΧΧ αλλά τα μεγάλα chips έχουν και μεγάλες ανάγκες ψύξης.
  3. Ίσως μπορεί να ξεχωρίσει την γάτα, αλλά και πάλι δεν είναι τεχνητή νοημοσύνη. Είναι κυρίως φιλοσοφικό το θέμα του αν υπάρχει ή όχι ΑΙ αυτή την στιγμή. Στις περισσότερες περιπτώσεις το AI αναφέρεται σε ένα σύνολο κανόνων και αναγνώρισης προτύπων. Από την άλλη, κάποιος μπορεί να πεί οτι ακόμα και αυτό ειναι ένα δείγμα νοημοσύνης.
  4. Mourloz

    Anthem [2019]

    Η επιλογή παιχνιδιού είναι καθαρά υποκειμενική. Όπως και η άποψη, σαν άποψη. Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έχουμε άμεση ενασχόληση με κάτι για να διαμορφώσουμε μία άποψη. Forum είναι και ο καθένας λέει την άποψη του. Αν θες να την ακούσεις την ακούς, αν όχι προχωράς στο επόμενο topic. Mε την λογική που προανέφερες, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αθλητισμό, πολιτική, ή οτιδήποτε δεν έχουμε συμμετάσχει οι ίδιοι. Συγγνώμη για το off-topic. Στο θέμα του Anthem τώρα, το οποίο δεν το έχω αγοράσει και δεν νομίζω να το αγοράσω. Το παιχνίδι φαίνεται ρηχό, δεν έχει το βάθος που περιμένεις, ή πιο σωστά που κάποτε περίμενες, από την Bioware. Κοιτάξτε, από την στιγμή που στο gaming μπήκανε μέτοχοι περιμένουν κέρδη και οικονομικές αναφορές ανά τρίμηνα. Για αυτό και πασχίζουν να βγάζουν τα παιχνίδια τους εντός των τριμήνων με καταστρεπτικά -πολλές φορές- αποτελέσματα. Παιχνίδια μισοτελειωμένα, πχ. Destiny, ή που δεν έχουν σχέση με αυτό που διαφήμιζαν, σχεδόν όλα τα console games της περασμένης 5ετίας. Δεν περιμένω απολύτως τίποτα από την ΕΑ πλέον. Μία ακόμα εταιρία θα πέσει στα βράχια κάτω από την ασφυκτική πίεση για κέρδος. Διέλυσαν ακόμα και το Battlefield. Εν κατακλείδι, θα προέτρεπα τον κόσμο να μην προ-παραγγέλνει και να μην πραγματοποιεί microtransactions. A, και μην περιμένετε τίποτα απολύτως από την ΕΑ.
  5. Το καλύτερο aftersale είναι υποκειμενικό. Είχα αρκετά sX μέχρι που χάλασε η πυξίδα του S7 edge. Το πήγα για service στο μεγαλύτερο service centre του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κράτησαν 4 μέρες για να μου πουν ότι περνάει όλα τα test και δεν βρίσκουν το πρόβλημα, λες και δεν μπορούσα να τρέξω μόνος μου τα sensor tests της συσκευής. Ήρθε ο προϊστάμενος με το δικό του s7 δίπλα δίπλα να παίζει η πυξίδα του κανονικά και στο δικό μου να μην γίνεται calibrate με τίποτα. Η απάντηση του: "Λυπάμαι αλλά τα τεστ βγήκαν όλα θετικά". Ευχαριστώ καλύτερο aftersale. /s
  6. Anthem: Συνέντευξη με τον Lead Producer του νέου δυστυχήματος της Bioware.
  7. Γιατί είναι προφανές πως υπάρχουν μόνο αυτές οι δύο μορφές...
  8. Αυτή είναι η ακτινοβολία στο αυτί. Στο σώμα 1,29 το Note 8.
  9. http://www.bfs.de/SiteGlobals/Forms/Suche/BfS/DE/SARsuche_Formular.html;jsessionid=556BE703CA6C4D77ACD5582480E5F5C4.1_cid391?resultsPerPage=60 Εδώ θα βρείτε τα περισσότερα κινητά. H πρώτη στήλη είναι για το αυτί και η δεύτερη για το σώμα. Κάποιος φίλος είπε για Samsung. Θα παρατηρήσετε (S9) μια δυσαναλογία της ακτινοβολίας στο αυτί και στο σώμα, ίσως έχει να κάνει με την τοποθέτηση της κεραίας. @eemix Δεν τείνει στο άπειρο, τείνει στο μέγιστο με βάση την ισχύ του πομπού. Η ισχύς της κεραίας είναι πάντα η ίδια, αυτό που αλλάζει είναι η ισχύς του πομπού του κινητού. Εξ ου και η συμβουλή μην χρησιμοποιείτε τα κινητά όταν δεν έχει καλό σήμα. Η ακτινοβολία είναι μη ιονίζουσα, αλλά, όπως είναι λογικό, όταν απορροφάται από τα κύτταρα αυξάνεται η θερμοκρασία τους.
  10. Εξαιρετικό άρθρο. Συγχαρητήρια κ.Ocelote.
  11. Αν δεν έχεις κάποιο έγγραφο καλύτερα να ρωτήσεις, με λίγο τακτ πάντα.
  12. Το δεύτερο συνήθως. Σου έχουν στείλει κάποιο έγγραφο;
  13. Καλησπέρα, Δεν είναι στα 500€ o φορητός, πρέπει να συνυπολογίσεις μεταφορικά και εκτελωνισμό. Σύμφωνα με το link κάτω από την περιγραφή https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71fP7EMdRoS.pdf δεν έχει παγκόσμια εγγύηση, άρα όχι και όχι.
  14. Ένα από τα καλά νέα της ημέρας. Ενημερωθείτε σχετικά εδώ: http://www.europarl.europa.eu/news/el/agenda/briefing/2018-07-02/5/dikaiomata-pneumatikes-idioktesias-pithane-psephophoria-gia-tropopoiese-tes-theses-t https://opengov.ellak.gr/2018/07/04/otan-to-orama-ginete-psevdesthisi-i-protasi-odigias-gia-ta-dikeomata-pnevmatikis-idioktisias-stin-psifiaki-eniea-agora/ https://www.reddit.com/r/europe/comments/8w9bst/european_parliament_votes_against_accepting/
  15. Για δωματιο στο Λονδίνο, αν θες κατι σε ελληνικά στάνταρ, καθαριότητας κυρίως, καντα διπλάσια. Αν θες κατι με αποψη, 800 ζώνη 2 βρισκεις αρκετα.
  • Δημιουργία νέου...