Προς το περιεχόμενο

>-Nosakos<-

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.376
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με >-Nosakos<-

  • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Games / Climbing / Programming

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Heraklion
  • Ενδιαφέροντα
    Climbing, Games
  • Απασχόληση
    Developer

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.023 προβολές προφίλ

>-Nosakos<-'s Achievements

  1. >-Nosakos<-

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Εξαιρετικά νέα! Πάμε να έρχονται και τα GOW2 και LoU2 σιγά σιγά!
  2. >-Nosakos<-

    Dragon's Dogma 2

    Το game έχει κάτι ωραία dlc για teleports, σε τιμή ευκαιρίας, ένα σουβλάκι το ένα. 😅 Πάντως σαν bug ακούγεται.. Δες αν υπάρχει κάποιο mod να κάνεις δουλειά.
  3. >-Nosakos<-

    Dragon's Dogma 2

    Μου αρέσει που περίμεναν τελευταία στιγμή, την ώρα του launch και αφού έχουν βγει τα reviews για να μας δείξουν όλα τα καλούδια.. Μπράβο στην capcom. How to be shady 101.
  4. >-Nosakos<-

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Κρίμα, θα άξιζε πολύ να βγει ένα expansion με lvl 16 campaign όπως έκανε και το Solasta.
  5. >-Nosakos<-

    Dragon's Dogma 2

    Το προηγούμενο αν και είχε εξαιρετικό combat ή ιστορία και οι χαρακτήρες του ήταν από τα πιο αδύναμα στοιχεία του. Με αποτέλεσμα να το βαριέσαι κάπως γρήγορα. Ελπίζω να βελτιώθηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πάντως, μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό.
  6. >-Nosakos<-

    Elden Ring [PC]

    Είναι μέχρι να αλλάξεις σε uchi ή άλλο katana και μετά τον πας νεράκι αν έχεις υπομονή. Στο ίδιο boss είχα κολλήσει και εγώ early game και στον άλλο τον αλανιάρη τον crucible.
  7. >-Nosakos<-

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    To bloodborne θέλουμε.
  8. >-Nosakos<-

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Το stuff δίνει bless μόνο για spells.. Υπάρχουν items που δίνουν resistance ή bless κάθε φορά που κάνεις heal και κάνουν καλό combo. Γενικώς ότι build και να κάνεις, υπάρχουν τόσα καλά items που πάντα θα είσαι OP. Οπότε με λίγα λόγια, κάνετε ότι γουστάρετε άφοβα... Εναλλακτικά κάνεις ένα tempest cleric/sorc ή thief/monk/tavern brawler ή warlock/paladin και καθαρίζεις το map μόνος σου.
  9. >-Nosakos<-

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Ερχόμενος απο Dos2, αυτό εδώ φαίνεται πολύ πιο εύκολο μέχρι στιγμής και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις abuse βαρέλια, κιβώτια ή min/max multiclassing builds. Έχω βάλει το lethalAi mod και δυσκολεύει λίγο την κατάσταση σε tactician αλλά όχι κάτι δραματικό. Είμαι ακόμα στο act2 όμως. Επίσης το healing δεν είναι καθόλου άχρηστο, αρκεί να ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς, πχ. σε συνδυασμό με items, όταν δεν έχεις άλλο bonus actions να κάνεις κτλ.
  10. >-Nosakos<-

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Παίζει να το διάβασα δυο φορές για να σιγουρευτώ αν είμαι στο σωστό θέμα. Shadowheart με relic και spirit guardian και κόβει τα πάντα.
  11. Ήμουν στο Volton Home, για τους τελευταίους 8 μήνες και μόλις με πήραν απο την Elpedison να αλλάξω σε green οπου και φυσικά δέχτηκα. Αλλά τώρα η Volton μου προσφέρει το Home Plus με τα 10ε τον μήνα για να παραμείνω. Βλέποντας το Excel στα οικιακά κυμαινόμενα της Volton δεν περιέχει το 5% της έκπτωσης συνέπειας. Δηλαδή έχει την kw σαν 0,156 αντί για 0,1482. Είναι αυτό επίτηδες έτσι ή κατάλαβα λάθος? Το ρωτάω γιατί με την μικρή αυτή έκπτωση, σε καταναλωτές που καίνε λίγο ρεύμα (πχ. 200kw/μήνα) φαίνεται να συμφέρει καλύτερα το home plus. Και μιας και η Volton έχει πιο σταθερή τιμή, τους τελευταίους μήνες, απο την Elpedison, σκέφτομαι να παραμείνω.
  12. >-Nosakos<-

    Starfield [PC]

    Ποτέ preorder και ειδικά στην bugthesda.... Μόλις το φτιάξουνε με το καλό σε 1 χρόνο το τσιμπάμε.
  13. >-Nosakos<-

    Resident Evil 4 Remake [PC]

    Πολύ καλή δουλειά και must-have mod! To voice audio της Ada στο remake είναι απλά τραγικό..
  14. >-Nosakos<-

    Redfall

    Μεγάλη απογοήτευση... αν εξαιρέσουμε το κακό performance, το game δεν αξίζει ούτε από τον θείο..
  • Δημιουργία νέου...