Προς το περιεχόμενο

S0ker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.546 προβολές προφίλ

S0ker's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ για παραλαβή από κοντά, αν δεν κάτσει με τα παιδιά από πάνω.
  2. Σε σούπερ μάρκετ δε μου έχουν πει ποτέ όχι. Τα πάω τυλιγμένα σε χαρτάκια (σαν καραμέλες) όλα τα όμοια και γράφω απ' έξω π.χ. 10 x 1€ = 10€, ή 10 x 0,5 = 5€. ​Τα δέχονται με τη μία, ούτε που τα μετράνε εκείνη την ώρα και μου λένε και ευχαριστώ! Όπως λένε και τα παιδιά, όμως, πήγαινέ τα σε δόσεις γιατί 100€ με τη μία λίγο δύσκολο.
  3. "I won't be long," he told them. Diablo: The Sin War - Book One (Birthright) χαχαχαχαχαχα.. ωραίο παιχνιδάκι.
  4. Καλά δε χρειαζόταν βρε Gi0 και δημόσιο ευχαριστώ. Δεν ήταν τίποτα. Και γω μπήκα για να πω ότι δόθηκε παιδιά ο κωδικός οπότε άκυρο πλέον. Έχετε το νου σας οι υπόλοιποι οι κωδικοί αυτοί κυκλοφορούν σε προϊόντα σαμπουάν στο σούπερ. Απ' έξω φαίνεται έχει ένα μπλε αυτοκόλλητο μεγάλο και μέσα είναι ο κωδικός.
  5. Παιδιά δεν είμαι σίγουρη αν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα για να το ποστάρω, έχω ένα κωδικό wind που δίνει 100 λεπτά ομιλίας προς όλους για 15 μέρες. Είναι κωδικός μίας χρήσης γι' αυτό όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Επίσης λέει ότι ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι τις 15/9 άρα λογικά λήγει σήμερα, όποιος τον θέλει μου στέλνει pm.
  6. Φυσικά είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός, αλλά είναι φρέσκος και μάλλον θέλει κάποια καθοδήγηση για να ναι σίγουρος ότι θα κάνει σωστή δουλειά. Επίσης είπε στον ανώτερο ότι δεν είναι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει αυτό που του ζήτησε αλλά αυτός του είπε να το αναλάβει όπως και να έχει. Πέρα από αυτά, ας σχολιάσει και κάποιος που να έχει γνώση επί του θέματος. Εγώ απλά προσπαθώ να βοηθήσω ένα φίλο. Τίποτα παραπάνω.
  7. Περίεργο είναι και από την άποψη ότι ο ανώτερος που του το ανέθεσε είναι ο ίδιος πολιτικός μηχανικός, άρα τρέχα γύρευε Επίσης δεν είναι απαραίτητη ολόκληρη η διαδικασία, αρκούν κάποιες πληροφορίες, κάποια καθοδήγηση ή ορισμένα tips που ίσως να βοηθήσουν το παιδί.
  8. Παιδιά εγώ έκανα την ερώτηση σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσε το άτομο πάνω στη βιασύνη του. Σας έγραψα ό,τι πρόλαβα να σημειώσω. NikosKallithea προφανώς και έχω θέσει το ερώτημα και σε πιο ειδικά φόρουμ αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει πολύ κίνηση ή ενδιαφέρον και εκεί. Επομένως ως μέλος του insomnia δε χάνω τίποτα να ρωτήσω και εδώ, μάλιστα αναφέρω και στον τίτλο ότι δεν αφορά τους πάντες. Και τελοσπάντων μέσα στα τόσα, συχνά, άκυρα και γελοία θέματα του "Μπλα Μπλα" ένα θέμα που ζητά λύση σε ένα πρόβλημα δε νομίζω να ενοχλεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ και πάλι. lary7 μόλις τώρα μου έστειλε επίσης που τον ρώτησα ότι θα περνάνε άρματα και θα εδράζεται σε τμήμα χωματόδρομου που θα ασφαλτοστρωθεί. Όποιος έχει τις γνώσεις και τη διάθεση ας βοηθήσει παρακαλώ.
  9. Γεια σας παιδιά, ένα φιλαράκι μου είναι στο στρατό και του ζήτησαν να κάνει το παρακάτω και με έχει βάλει να ψάχνω πληροφορίες αλλά δε γνωρίζω από αυτά. Από όσα μου είπε πρόλαβα να σημειώσω τα εξής: Έχουμε σκυρόδεμα C20/25 5 x 6 και πάχος 0,25. Στην άνω και κάτω παρειά θα μπουν βέργες παράλληλες ως προς το 6. Και ενδιάμεσα θα μπουν αποστάτες Π. Επίσης κάτι μου είπε και για πλέγμα T185. Αυτό που του έχουν ζητήσει είναι πόσοι οπλισμοί θα μπουν και σε τι αποστάσεις. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του αντιπαθούσα αυτό το "faceboukwma" πληροφοριών και δεδομένων.. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η εξέλιξη του, απλώς όσο περνάει ο καιρός μου δίνει στα νεύρα όλο και περισσότερο.. @humoraddict : Αν δεν σου προσφέρει κάτι απολύτως απαραίτητο, το να το καταργήσεις (δηλαδή να απενεργόποιησεις και να μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου γιατί να τον καταργήσεις δεν μπορείς) θα είναι μία από τις πιο σοφές σου ενέργειες, κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη...
  11. Το παιχνίδι κάνει 60 $ και έχει και shipping άλλα 40 $. Υ.Γ: Αυτό για το gift το έχω ξανακούσει.. Να του το πω από τώρα ή μόλις λήξει το Bid και επιβεβαιωθεί ότι το αγοράζω εγώ?
  12. Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια συλλεκτική έκδοση ενός παιχνιδιού από Αμερική μέσω ebay. Θα ήθελα την εμπειρία σας στο θέμα? Υπάρχει περίπτωση να χαθεί με USPS Priority Mail InternationalTM (μέθοδος αποστολής). Επίσης κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ : τι ισχύει με το τελωνείο, θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω και πόσο περίπου? Περιμένω απαντήσεις σας άμεσα, ευχαριστώ προκαταβολικά cheers...
  • Δημιουργία νέου...