Προς το περιεχόμενο

teo 13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με teo 13

  • Ημερομηνία γέννησης 05/02/1985

teo 13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γεια σας και παλι, ειχα καταληξει σε αυτο http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00700/laptop-lenovo-v510-15-15-6-1920x1080-i5-7200u8gb256gbintel-hd-620dosblack που μου προτεινε ο zacharis1955 Αλλα απο οτι ειδα δεν εχει δοσεις το συγκεκριμενο μαγαζι (το λαπτοπ δεν ειναι για μενα, γι'αυτο υπαρχει μικρο μπερδεμα) Οποτε μπορουμε να βρουμε κατι αλλο? Να θυμισω η χρηση θα ειναι απλη, δηλαδη ιντερνετ και καμια ταινια με ενδιαφερει να ειναι γενικα οσο το δυνατον πιο γρηγορο χωρις κολληματα, παιχνιδια και αυτονομια δε με νοιαζει μπατζετ εως 600 ευρω με δοσεις, για κατι πιο φτηνο (εως 450 ας πουμε) και χωρις δοσεις
  2. Βασικα ειδα υπαρχουν αυτοκολλητα για το πληκτρολογιο, οποτε μια χαρα ευχαριστω για τη βοηθεια
  3. Η διαφορα δεν ειναι στη γωνια θεασης μονο? επειδη απο οτι βλεπω δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο το Lenovo
  4. Γεια σας, ψαχνω κι εγω για λαπτοπ εως 600 ευρω (και πιο κατω αν γινεται βεβαια) Η χρηση θα ειναι απλη, ιντερνετ και κανα word, δηλαδη Απο παιχνιδια λιγο football manager, οποτε δε χρειαζομαι ξεχωριστη καρτα γραφικων Επομενως θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορο, γιαυτο κοιταω για ssd και i5 Εχω βρει αυτο https://www.skroutz.gr/s/12686685/HP-250-G6-i5-7200U-8GB-256GB-FHD-No-OS.html Αξιζει ή εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
  5. Ενδιαφερομαι αρκετα για αθλητικα, γι αυτο το λεω. Μπορεις να μου προτεινεις κατι αλλο?
  6. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τόσο σύντομα τηλεόραση οπότε προτιμώ 4Κ. Η συγκεκριμένη σονυ θα με καλύψει σε αυτά που θέλω (με βάση το μπάτζετ μου) ή να κοιτάξω κάποια άλλη?
  7. Γεια σας, κοιταω για τηλεοραση 50 ιντσων 4K με αποσταση θεασης 2-2.5m. Μπατζετ 750-800. Ενδιαφερομαι κυριως για αθλητικα (αρα θα προτιμουσα 100Hz πανελ) και τα καναλια της Digea και λιγοτερο για ταινιες (δε με νοιαζει τοσο το ips ή va panel). Απο οσο εχω κοιταξει εχω βρει αυτη. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα? Υπαρχει και αυτη αλλα δε βρισκω αρκετες πληροφοριες, μονο βαση αυτου οτι ειναι 100hz.
  8. Γεια σας. Έχω το Site: sony ericsson xperia arc με έκδοση android 2.3.4 και όταν ανοίγω τα δεδομένα ή συνδέομαι σε wifi το κινητό πάει να κάνει συγχρονισμό, παρόλο που έχω απενεργοποιήσει να γίνεται αυτόματα. Το πρόβλημα είναι ότι αν κλείσω τα δεδομένα ή το wifi, αυτό συνεχίζει το συγχρονισμό και μου τρώει όλη τη μπαταρία. Τι μπορώ να κάνω?
  9. Γεια σας. Εχω αυτο το κουτι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=2251&cat=1και εχει χαλασει ο πανω ανεμιστηρας. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο συμβατο για αντικατασταση (απο καταστημα στην Αθηνα)? Ευχαριστω
  10. teo 13

    Amazon δοσεις

    Παιδια καποιος που να ξερει?
  11. teo 13

    Amazon δοσεις

    Γεια σας. Γινεται να πληρωσω στο amazon με δοσεις?
  12. Ευχαριστω Αν δεν επαιρνα μονο απο ενα καταστημα, θα αλλαζες κατι στη συνθεση? Επισης τι θα ελεγες γι' αυτον τον επεξεργαστη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29542&cat=2&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2, για να μπορω να κανω και overclock στο μελλον, αν χρειαστει?
  13. Γεια σας Ποσό που διαθέτουμε : 1000Ε (και λιγο λιγοτερο αν γινεται) Χρήση υπολογιστή : κυριως gaming (football manager 2013, pes 2013, fifa 13, nba 2k13, gta iv, max payne, need for speed κ.α.) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι κατι ιδιατερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζομαι οθονη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ηχεια αλλα δεν εχω απαιτησεις, απλα να παιζουν Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. οχι λειτουργικο
  • Δημιουργία νέου...