Προς το περιεχόμενο

1ronma1den

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    75
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με 1ronma1den

  • Ημερομηνία γέννησης 19/01/1991

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

1ronma1den's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. 1ronma1den

    φακοι επαφης

    καλημερα. θελω να παραγγειλω απο το ιντερνετ φακους επαφης ,οχι μυωπικους,απλα με χρωμα. νομιζω απο οτι καταλαβα χρειαζεται μετρηση διαμετρου κλπ? καποιος γνωστης, ξερει αν απλα τους παραγγελνω η χρειαζεται κατι σαν μετρησεις κλπ? ευχαριστω εκ των προτερων
  2. 1ronma1den

    προβλημα Ethernet

    ουτε αυτο μου ανοιγει.. ελεος δηλαδη τι εχει γινει?
  3. 1ronma1den

    προβλημα Ethernet

    μπα τιποτα..ακομα λεει "εγινε συνδεση" αλλα κανενα αποτελεσμα..
  4. 1ronma1den

    προβλημα Ethernet

    το IP που εδωσα σαν προεπιλεγμενη ειναι απο το λαπτοπ...γιαυτο μαλλον .. το rooter μου ειναι thomson tg585 v8 με ιντερνετ της Forthnet. καμια λυση? :/ ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον! εκανα οτι μου ειπατε και οριστε ακομα τιποτα...παλι λαθος εκανα?
  5. 1ronma1den

    προβλημα Ethernet

    192.168.1.254 η προεπιλεγμενη πυλη που λεει στο ipconfig. αυτο δεν ειναι του ρουτερ?
  6. 1ronma1den

    προβλημα Ethernet

    μηπως κατι πειραξα στις ΙP?
  7. 1ronma1den

    προβλημα Ethernet

    Καλησπερα, προσπαθω εδω και 1 ωρα να βαλω το ιντερνετ στο παλιο μου dekstop αλλα δεν μπορω. το καλωδιο ethernet λειτουγει. η καρτα δικτυου το ιδιο. το λαμπακι στο ρουτερ το ιδιο. και στο PC απο πισω της καρτας δικτυου το ιδιο. τι συμβενει? δειτε παρακαλω και τις εικονες και οποιος γνωριζει ας μου πει παρακαλω. ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. καλησπερα ,προσφατα εκανα φορματ και σβήστηκαν τα bookmarks μου, και ειχα ενα ωραιο site που ειχε σε φαση δεξια μπαρα και επελεγες π.χ περιοδικα και κατεβαζες μεσω megaupload κλπ τα τευχη . και ειχε και αλλα διαφορα οπως παιχνιδια PSP ,εικονες και αλλα τετοια διαφορα.μηπως κατα τυχη γνωριζει κανεις σε ποιο αναφερομαι? ευχαριστω εκ των προτερων
  9. Καλησπερα΄. προσφατα σε μια συζητηση ειχα ακουσει οτι οταν καποιος εχει στο οικοπεδο του εικονοστασιο,εκκλησιακι , εκκλησια τελωςπαντων εχει καποια προνομια προς το δημοσιο. και το επαληθευσα οταν θυμηθηκα εναν θειο μου εντελως ασυνδετο με την θρησκεια που ειχε ενα 5χ5 εκκλησακι στο οικοπεδο του αλλα δεν εμαθα ποτε γιατι και πως κλπ.. γνωριζει κανενας κατι περι αυτου?
  10. 1ronma1den

    οαεδ

    καλησπερα γνωριζει κανεις εαν οι μαγειρες π.χ, που ειναι εποχιακη δουλεια ,περνουν μετα το 7μηνο που εργαστηκαν για τους υπολοιπους μηνες , επιδομα ΟΑΕΔ ,και ποσο ειναι τα χρηματα? επισης ποια ειναι τα κριτηρια διοτι δεν μπορω να τα βρω.. ευχαριστω εκ των προτερων!
  11. 1ronma1den

    διπλωμα

    Καλησπερα σε ολους. εχω διπλωμα αυτοκινητου 2 χρονια και 8ελω να βγαλω και για 50cc μηχανακι γνωριζει κανεις την διαδικασια και περισσοτερο ποσο θα κοστισει? διοτι κατι ακουσα οτι του βαλαν υποχρεωτικα μαθηματα κλπ..
  12. 1ronma1den

    Κοινωνικο Μερισμα

    και παλι εκει μεσα δεν υπαρχει καποια απαντηση σε αυτο που ζηταω. οριστε και η φωτο.
  13. εμενα μου βγαζει αυτο εδω. τι εχει συμβει? θα τα εισπράξω ,εγκρίθηκε ? δεν εχω καταλαβει..
  14. Καλησπερα σας. πριν ενα μηνα εκανα διαδικτυακά την αίτηση για την κοινωνικη μεριμνα. πριν 2 βδομαδες μπηκα και αλλαξα καποια λαθος στοιχεια που ειχα. την οριστικοποιησα και τελος. τωρα υπαρχει τροπος να δω την εξελιξη? διοτι δεν μου εχει ερθει καποιο e mail η να μπορω να δω εαν θα τα παρω τα χρηματα , διοτι πληρώ ολα τα ορια κλπ αλλα δεν γνωριζω εαν θα τα παρω και πως βλεπω την εξελιξη.. εαν καποιος γνωριζει ,ας μου απαντησει.. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  15. συμφωνω ,και ολα ειναι λογο νευρων διοτι με συζητηση με τον ελεγκτη και εναν περιπτερα που μας ελεγε θα κοπουν τα εισιτηρια απο τα περιπτερα γιατι δεν εχει κερδος, απο που θα βρισκω εισιτηριο? 2 στασεις μονο" καθημερινα "κλεβω" ,και στην συνεχεια αγοραζω ,λογο του οτι δεν υπαρχει μερος να προμηθευτω εισιτηριο συνεβει αυτο. τελωςπαντων
  • Δημιουργία νέου...