Προς το περιεχόμενο

glix

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    186
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με glix

  • Ημερομηνία γέννησης 29/03/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.365 προβολές προφίλ

glix's Achievements

  1. Μαλιστα...Εγω απο 25/2 ακομα περιμενω με το να λεει "Έγινε καταχώριση παραγγελίας Στις με ενα πορτοκαλι κυκλακι " . Τους πηρα 2 φορες τηλεφωνο , ο ενας ειχε στις 04/03 θα ειναι στο καταστημα και ο αλλος απο 9/3 και βλεπουμε ...
  2. Η παραγγελια απο Γερμανο σε εμενα εγινε κανονικα πλεον , οντως δεν μπορουσα να το πατησω στην αρχη απ την προσφορα , αλλα εαν μπεις στα λαπτοπ ,βρεις το μοντελο ( πηρα το 14αρι ) και πας πιο κατω θα δεις την προσφορα και την βαζεις στο καλαθι . Τα χρηματα επισης εχουν δεσμευτει
  3. Καλημερα, Εκανε καποιος αγορα με ξενη χρεωστικη καρτα?
  4. Το προλαβες τωρα? ή το ειχες κανει απο πριν ?
  5. Μαζι σου σε αυτο , απλα δεν μπορω να το βρω καπου απο ευρωπαικη αποθηκη κοντα στην τιμη που θελω . Τωρα εαν ειναι να περιμενω απο κινα 20 μερες , μπορει να πεσει και στο αμαζον απο ευρωπη.
  6. Ευχαριστω για τις απαντησεις . Καμια αποψη για το Honor 9 στα 279ε απο Αμαζον.de? https://www.amazon.de/Honor-Smartphone-Display-Speicher-Android-schwarz/dp/B072KR2Z4J/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1525956497&sr=1-1&keywords=honor+9 Ειμαι εξωτερικο και δεν θα μπορεσω να το παρω απο Ελλαδα. Γι αυτο και κοιταζω μονο απο Ευρωπη και εξωτερικο .
  7. Καλησπερα , Σκεφτομαι για κινητο περιπου στα ~300. Κυρια χρηση θα ειναι Internet , Games ( Hearthstone ) και 5-10 φωτο που βγαζω τον μηνα. 1η επιλογη ειναι τα νεα Moto g6 και g6 Plus απο Amazon.de , απλα δεν υπαρχουν πολλες γνωμες για να ειμαι 100% σιγουρος καθως ειναι πολυ προσφατα κινητα (το g6 ερχεται 16 μαιου Ευρωπη) Επιπλεον βλεπω και τα Mi note 2 (Gearbest EE warehouse ) και Huawei mate10 Lite (Amazon.de) Αξιζει λετε απ την αλλη , να περιμενω κανεναν μηνα για καμια καλυτερη προσφορα ? Το κινητο θα αγοραστει απο ΕΕ Warehouse ( πχ Gearbest ) ή απ το Γερμανικο Αμαζον . Ευχαριστω.
  8. Δεν ξερω τι σου ειπαν οι γνωστες που λες εδω, αλλα εγω σου λεω οτι το xrp δεν εχει 0.2euro
  9. Να μαθουμε που βγαινει το αρχειο αυτος που το βγαζει και να το τσεκαρουμε καπου καπου ωστε να βλεπουμε νεα τους. αν και στο twitter σε 5 λεπτα τα βρισκεις . οπως και στο reddit
  10. Ναι το βρηκα, μολις το διαβασα... οκ , γνωστα πραγματα.... Θα δω το πρωι τι τιμη θα εχει και ή πουλαω ή κραταω, αν και ειπα οτι θα τα εχω για εναν χρονο . Οποτε τσαμπα το σκεφτομαι .
  11. Εαν σου πει να αγορασεις και οτι ειναι καλο ? Εσυ θα το αγορασεις σε 5 λεπτα ?
  12. Καποιο link για βραδινο διαβασμα?
  13. Γνωριζει κανεις τι γινεται τελευταια ωρα με το Cindicator?
  14. Βλεπω τα γραμματα μονο τις εικονας , πχ 123456.jpg , και δεν μπορω να τα μαρκαρω, ειναι σαν να ειναι εικονα τα γραμματα ενα πραγμα. Τελος παντων , εαν καποιος τις εχει και μπορει να τις στειλει θα το ετκιμουσα για να μην κουραζουμε εδω μεσα.
  15. Για καποιον λογο δεν μπορω να δω τις εικονες..... καποια βοηθεια?
  • Δημιουργία νέου...