Προς το περιεχόμενο

majin4zizu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με majin4zizu

  • Ημερομηνία γέννησης 27/10/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.329 προβολές προφίλ

majin4zizu's Achievements

  1. 
 Κολλημένος βέβαια είναι και αυτός που νομίζει πως ένα κινητό είναι πρόβληματικο επειδή στραβώνει αν κάτσεις πάνω του...


 Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω τα δικά μου standards για τις συσκευές μου και να πληρώνω ανάλογα για αυτά.  Και πολύ καλά κάνεις! Αυτό όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έγραψες πριν... Υστερόγραφο: σβήσε και κανένα μήνυμα από apple fan boys!!! Εκτός και αν αυτοί μπορούν να γράφουν ότι θέλουν;
  2. Εντάξει γελάει ο κόσμος πλέον με το πόσο κολλημένος είσαι! Που ήταν οι πολλαπλάσιοι έλεγχοι όταν το 4αρι δεν είχε σήμα όταν το κράταγες ή το 6plus λύγιζε και πόσα αλλά με οθόνες μπαταρίες κλπ! Για να μιλήσουμε σοβαρά και χωρίς παρωπίδες μια χαρά τηλέφωνα βγάζει και η apple και τα μεγάλα ονόματα του android από κει και πέρα όλοι μα όλοι υπερκοστολογούν και καλά κάνουν αφού υπάρχει ζήτηση! Υγ.: Για να προλάβω "μερικούς" στέλνω από iPhone 6 που lagάρει που και που... θου κυριε φυλακην τω στοματι μου!!!
  3. Από πότε ο ενθουσιασμός συμβαδίζει με τις σελίδες του i-nsomnia;;; Που παρεμπιπτόντως του πήρε μόνο 4 ώρες παρά κάτι για να αναφέρει έστω κάτι από το χθεσινό event!!!
  4. Και επειδή μιλήσατε πριν για μετοχές... http://www.protothema.gr/technology/article/413400/i-apple-ehase-23-dis-dolaria-meta-to-bendgate-kai-ta-provlimata-tou-ios-8/ Καλό πάντως θα ήταν να κλειδώσει το θέμα, γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια. Κανένας δεν πρόκειται να παραδεχτεί πότε τίποτα ούτε από τους μεν ούτε βέβαια από τους δε!
  5. Το άρθρο μιλάει για την μπροστινή τσέπη! Ξαναδιάβασε!!! Κανείς δεν έκατσε πάνω του
  6. Και εδώ είναι κατά τη γνώμη μου το λάθος σου. Το τηλέφωνο πρέπει να είναι ανθεκτικό και λειτουργικό σε συνθήκες καθημερινής χρήσης!!! Και η μπροστινή τσέπη του παντελονιού είναι μια απόλυτα φυσιολογική θέση πως να το κάνουμε δηλαδή! Κανείς δε μίλησε για την πίσω τσέπη που ως γνωστόν είναι του κ_λου!!!
  7. Αυτό που λες ισχύει εν μέρει. Γιατί αν όντως ισχύουν οι αναφορές αυτές και επίσης δεν είναι απλά μια ελαττωματική παρτίδα, κάτι που σε όλες τις εταιρίες συμβαίνει, τότε η Apple πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο κατασκευής και όχι να καταφύγει σε δικαιολογίες τύπου το βάζετε λάθος στην τσέπη σας...
  8. Φωτογραφίες από κινητά που έχουν στραβώσει να σου βάλω όσες θες! Το θέμα είναι με τι συχνότητα εμφανίζεται σε κάθε μοντέλο. Εδώ θα είμαστε και θα το συζητήσουμε σε λίγες μέρες αν συνεχίσουν οι αναφορές αυτές! Εκτός βέβαια αν ζορίσει το πράγμα και ελλείψει επιχειρημάτων κλειδώσει το θέμα!!! Τώρα για να αναφέρεσαι στο τι κάνει η Samsung σε θέμα του i-phone, νομίζω οτι το κλείδωμα είναι πολύ κοντά!
  9. Εντάξει είσαι ΘΕΟΣ!!! Το τερμάτισες x2!!! Προτείνω στην Apple να λανσάρει τα i-jeans που θα έχουν τις κατάλληλες τσέπες για το τιτανομεγιστοτεράστιο i-phone!
  10. το επεγκατέστησα εντελώς και το πρόγραμμα και το κινητό από το device manager αλλά τίποτα! απ' ότι είδα έχουν πολλοί πρόβλημα! υπομονή μήπως κάνει τίποτα η μαμά Sam!!!
  11. δεν έγινε τίποτα ούτε μετα την νέα εγκατάσταση! ευχαριστώ πάντως
  12. δεν μου χρειάζεται παρά μόνο για το update του froyo γιατί πως αλλιώς θα γίνει χωρίς να είναι root η συσκευή?
  • Δημιουργία νέου...