Προς το περιεχόμενο

aquared

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

aquared's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. διστιχοσ και σε εμενα απο πανο κανουνε φασαρια. στην δικη σου περιπτοση μπορεισ να κανεισ τα εξεις: 1. για τον σκυλο ψαχνεισ νομους και την στελνεις (καταγκελια) να τη κανουνε ελενχο να την κοψουνε και ενα καλο προστιμο. (κοντο σκινι-λουρακι, βιβλιαριο ηγειας, στιροση, διλοση στον διμο, σινθικεσ διαβιοσης κτλ) εχουνε γινει πολι αυστιροι οι νομοι και ΚΑΝΕΙΣ "φιλοζοος" δεν τα κανει γιατι πολι απλα θελουνε λεφτα ολα τα παραπανο που ειπα. 2. για τον διαδρομο αρχικα καντην δορο ενα μονοτικο χαλι (αν και τζαμπα λεφτα θα δοσεις γιατι μαλον δεν θα το βαλει. εμενα σερνανε τισ καρκλες τουσ στο πλακατι οταν τρογανε μεσιμερι, την πιγα ταπεσ μονοτικεσ και ουτε τισ εβαλε). 3. αν κανετε σινελευση στην οικοδομι και κανεισ τα παραπονα στον διαχιριστι. σαν τελευτεα λισι ειναι να κανεισ το ιδιο σπασιμο σε αυτουσ οπος σε κανουνε και εσενα. διλ, με το που κανουνε φασαρια, πασ πανο, χτιπας πορτα και ενοχλεισ με ομορφο τροπο. γενικα ξερω οτι υπαρχουνε νομοι για το αν κανεισ φασαρια εκτοσ ορασ κινισ ησιχιας αλλα πρεπει να ροτισεισ καποιον δικιγορο που τα ξερει αυτα εμπιρικα. στισ ορεσ κοινισ ησιχιας η αστινομια δεν κανει τιποτα αν δεν ακουσει η ιδια εκινι την ορα την φασαρια, και μετα 2 ορεσ που ερχονται περιμενεισ να κανουνε ακομα φασαρια? απλα τουσ καλεισ για να καταγραφει η περιπτοση και μετα πασ στο αστινομικο τμιμα να τουσ καλεσουνε για σιστασεισ (+σπασιμο και αυτο), και μετα απο καποιεσ σιστασεισ μπορεις να κινιθεις νομικα.
  2. ναι αλλα δεν ειναι προβλιμα αμα το θελεις για σιγκεκριμενο σκοπο. πχ εχεισ το ελλινικο σου νουμερο που βαζεισ μια καρτα το χρονο για σιντιρισι και την εχεισ μονο για να σε περνουνε οσοι το εχουνε (ναι εγω εχο ενα Q νουμερο που ετσι το κανω, 1 φορα το χρονο βαζο καρτα τον 6ε οταν βγαζει το καουντ νταον). τορα τα περισοτερα κινιτα ειναι dual sim. και περνεισ ενα ξενο νουμερο και χρισιμοποιεισ εκινα τα πακετα και γιατι οχι και για ηομε ιντερνετ καθος εδο το ποιο φτινο 2play einai 30e ta 24 ενο με λιγοτερα εχεισ και 50ρα σινδεση με 4g και χρισιμοποιεις το κινιτο σου για router an den theleis na pareis ena allo. επισεις περνεις πανο απο μια καρτα και ενεργοποιεισ την μια και μολισ "λιξει" ενεργοποιεισ την δευτερη και αγοραζεισ καβαντες κτλ. αμα εχεισ και φιλο στις χορεσ αυτεσ την περνεις και τζαμπα την sim alios dineis kato apo 5e kai sto stelnei kapoios apo amazon h ebay. απλα θελει ψαξιμο και καλο διαβασμα στισ ιστοσελιδεσ και να ροτισεισ και κανεναν ελλινα που το εχει ιδι να δεισ τι πεζει στην πραξι, αλιοσ δοκιμαζεισ και βλεπεις.
  3. κανεισ διλ κλισεις σε ελλινικα δικτια-νουμερα και σε χρεονει στο πακετο; γιατι δεν το διευκρινιζει αυτο για το roaming εντος ΕΕ. και σε αλλα που ειδα πχ Ο2-giffgaff εκει λεει ξεκαθαρα οτι δεν ισχειουν τα πακετα στην ομιλια για κλισεισ εκτοσ χωρας.
  4. στις κλήσεις που κανεις σε ελλινικα νουμερα ισχύει το unlimited η πρεπει να εχεις international πακετο ενεργοποιημενο; ψινομαι και εγω για καμια παρομοια καρτα αλλα δεν ξερω τι πεζει σε χρηση για ελλαδα.
  5. ενδιαφέρομαι! τι διαρκειας ειναι?
  6. δισκέτες;;; πολύ μοντέρνος είσαι, εγώ λέω σε κασέτες ήχου!!! 80's style!
  7. den ksero an to anaferei kaneis sta sxolia alla me ena poli proxeiro psaksimo poy ekana mono sto ebay to brika me 266euro to xriso (dorean eksoda apostolis), fisika ta ypolipa 2 xromata poio ftina kata 20-30e diafora. opote nomizo oti an kikloforisei me tetia timi poy anagrafei sto arthro dil 600e gia to xriso den prokete na poylisei tipota. einai yperboliki h timi gia toso "ftini" marka. paratheto kai ena link gia toys dispistoys: http://www.ebay.com/itm/ZTE-Nubia-Z11-Mini-Android-5-1-Smartphone-Snapdragon-617-Octa-Core-WIFI-3GB-64GB-/172243214880?var=&hash=item281a7ee220:m:mVyniSM4z-y09XHKw8H-IDA
  • Δημιουργία νέου...