Προς το περιεχόμενο

fastarsolid

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    184
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fastarsolid

  • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1994

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fastarsolid's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

17

Φήμη

  1. Φιλε μου δοκιμασε το κατεβασεις μια vpn εφαρμογη και ναι συνδεθεις σε γερμανια η καναδα. ϊσως μπορεσεις να την παρεις. Εγω στο oneplus 3 ετσι κανω.
  2. Ρε παιδια μια ερωτηση!! Πως συμπερανατε ολοι οτι θα εχει τεραστια bezels. Το παραπανω βιντεο δεν δειχνει τπτ παρα μονο ενα ορθογωνιο με μουσικη που σε προδιαθετει οτι θα ειναι γ@μ@το Edit: Η πρωτη φωτογραφια που λογικα ειναι leake δεν μου λεει κατι μεχρι να το δω στην παρουσιαση :D
  3. Ναι ρε φιλε μου αλλα δεν ειναι ολοι οι καταναλωτες expert στα ποσα fps παιζει η κονσολα σε σχεση με ενα pc ο μεσος καταναλωτης αυτα που λες εσυ τωρα δεν τα ξερει καν. Ο αλλος βλεπει απλα μια καινουρια κονσολα που παιζει νεα γραφικα και την αγοραζει !!! Λοιπον μην τρελαθουμε τωρα. Το ποσοστο που ξερει να συγκρινει ενα pc με μια κονσολα και το ποσο καλα αποδιδει ειναι παρα πολυ μικροτερο απο αυτον που απλα αγοραζει την μαρκα playstation.
  4. Δεν εχεις αδικο. Αλλα εχω την εντυπωση οτι το 5 ειχε καλυτερο gameplay.
  5. Νομιζω το reboot το DMC ηταν απο τα πολυ δυνατα reboot. Πιο μοντερνο στυλ πολυ καλη μουσικη απο πισω και προσωπικα το παιχνιδι μου εβγαζε παντα μια ενεργεια για ξυλικι
  6. Για τι τιμη μιλαμε εδω στην Ελλαδα? Γυρο στα 210 ευρο?
  7. Φιλε μου θα συμφωνησω και για τα τρεια που παιχνδια που ανεφερες οτι δεν προσφερουν τπτ, αλλα θα κανω μια παρεθενση στο assassins creed. Οτι οι τιτλοι που βγηκαν μεχρι τον Ezio, δηλαδη οι τεσσερεις πρωτοι αν θυμαμαι καλα, αξιζαν κατα την γνωμη μου μεχρι και την τελευταια δεκαρα που πληρωνες. Ειδικα το πρωτο assassins για το 2007 που βγηκε ηταν κατι τελειως πρωτογνωρο και σε θεμα gameplay και σε θεμα γραφικων.
  8. Μην μπεις ακομα στον κοπο για φορματ. Γνωμη μου πρωτα να κανεις ενα defrag μαζι με ccleaner και απενεργοποιηση των εφαρμογων μεσα απο το ccleaner α και νατελειωσουν τα updates που εχουν τα windows γιατι εχω την εντυπωση οτι τα updates κανουν την μεγαλυτερη ζημια.
  9. fastarsolid

    Sony Xperia E4 Review

    Με κορόνα λολογιου :D 1:23
  10. Το κόστος του Project Tango της Google είναι $1024 και η συσκευή πωλείται "ως έχει" και δεν έχει εγγύηση ενώ στην εταιρεία δεν δέχονται επιστροφές. @ZAFIRIOSNT Και πολυ καλα κανουν.Το προιον αυτο οπως καταλαβαινω βρίσκεται σε τελειως πειραματικο σταδιο..!!! Οποιος θέλει να το φαέι στην μάπα και να κατσει να ασχοληθει.....ας το κάνει.Η Google δεν υποχρέωσε κανεναν να το αγορασει. Δεν υποστιριζω συχνα την google απλα εδώ δεν με βρίσκω αντίθετο.
  11. Ρε γαμ# τα κουτα και ηλιθια μυαλα σας!!!! Αυτην εδω την προταση την διαβασατε?? "Το συγκεκριμένο tablet απευθύνεται κυρίως σε developers που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία 3D sensing." Δεν το διαθετει για το καταναλωτικο κοινο.....Δηλαδη χαζη ειναι η google για να βγαλει ενα τετοιο table? Ελεος, νιωστε λίγο το αρθρο και μετα βλατε τα χερια στο πληκτρολογιο
  12. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ηχχχχ αυτη? http://www.eworld.com.gr/products/details/2854απλος νομιζω πως εχει περισσοτερα dbl οποτε παμε παλι στην Freezer σωστα? Καλημερα φιλε. Αν ειδες το βιντεακι αυτος λεει οτι μπορεις να την τοποθετησεις απο οποια πλευρα θελεις για να σου βγαζει τον αερα...τωρα δεν ξερω αν αυτο εννοεις και εσυ. Και λεω γω τωρα...επειδη αυτη ψυκτρα ταιριαζει σε πολλα Sockets μπορει να μην υπαρχει αυτο το προβλημα.
  13. Καλησπερα!!! Λοιπον, εχω αυτην την μητρικη http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3/και θα ηθελα να ρωτησω εαν αυτη η ψυκτρα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22068&cat=7 μπορει να μπει πανω της. Ο λογος που ρωταω ειναι γιατι σε αυτο το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=aqbrSxZnK0o η βαση που χρησιμοποιει ο τυπος ειναι τετραγωνη ενω σε εμενα ,απο τις εικονες που βλεπω νομιζω πως ειναι αρθογωνια...πως θα γινει να εφαρμοσει? Ευχαριστω εκ των προτερων. Επισης εαν εχεται καμια αλλη προταση στο νου σας γυρο στα 20-25 δεν θα με χαλαγε
  14. Εισαι κουτό μυαλό και οπισθοδρομικό!! Αααχ το πα και ησύχασα.
  • Δημιουργία νέου...