Προς το περιεχόμενο

Eftych

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    artist

Eftych's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Eftych

    Φάκελος Λήψεων

    Να είστε καλά, ευχαριστώ για όλες τις οδηγίες και πληροφορίες που μου δώσατε αγαπητοί insomniacs
  2. Eftych

    Φάκελος Λήψεων

    Οπότε η ερώτηση μου είναι πως να το δημιουργήσω το φάκελο αυτό ξανά, έχει και ένα συγκεκριμένο εικονίδιο με μπλε βέλος. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση και τις προτάσεις.
  3. Eftych

    Φάκελος Λήψεων

    Οκ, βασικά δεν με ενδιαφέρει να επαναφέρω τα δεδομένα, αλλά να δημιουργήσω καινούριο φάκελο λήψεων στο User
  4. Eftych

    Φάκελος Λήψεων

    Ευχαριστώ θα το ψάξω
  5. Eftych

    Φάκελος Λήψεων

    Εντάξει ένα λάθος κάναμε!...Όχι δεν είχα χρήσιμα αρχεία που χρειάζομαι μέσα σε αυτό απλά προσπάθησα να βρω πως να επαναφέρω το συγκεκριμένο φάκελο. Έχει σβηστεί ο φάκελος από τον κάδο.
  6. Eftych

    Φάκελος Λήψεων

    Γειά σας παιδιά, Έχω Windows Vista και πριν λίγες μέρες έσβησα κατά λάθος το φάκελο Λήψεων (Downloads) από το User και δεν μπορώ να τον επαναφέρω από τον Κάδο ανακύκλωσης. Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο, αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη και παιδεύομαι και δεν βρίσκω τον τρόπο σκέφτηκα μήπως με διαφωτίσετε!! Ευχαριστώ πολύ!
  7. Και 'γω νόμιζα ότι το λένε "Βίος και πολιτεία" αλλά κοίτα να δεις που σερφάροντας στο site της ταινιοθήκης της Ελλάδος είδα ότι το γράφουν έτσι όπως το λέει ο oneofthem. http://www.tainiothiki.gr/Collection/film/2412 Τελοσπάντων όπως και αν είναι ο ορίτζιναλ τίτλος είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες του 80, και του Περάκη πιστεύω, μαζί με το Λούφα και Παραλλαγή.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=HUbLtdqdg9E
  9. Eftych

    MindFuck Movies

    Ωραίο topic! Θα έβαζα τη Νοσταλγία του Ταρκόφσκι.. Και ορισμένες του Αγγελόπουλου... μπόλικη δόση αλληγορίας Και σε κωμωδία το Κίκα του Αλμοδοβάρ!!
  10. Υπάρχουν ταινίες εμπνευσμένες από την πραγματικότητα. Χωρίς προπαγάνδα. Αυτή η ταινία ήταν μια από αυτές. Προσωπική μου άποψη εν πασει περιπτώσει...
  11. Δεν μου φάνηκε καθόλου politically correct ταινία. Έδειχνε μια πραγματικότητα. Αρκετά ωμά και όχι ωραιοποιημένα. Το είδα σήμερα Πολύ καλή ταινία. Και συγκινητική, φοβερή ερμηνεία ο Ίστγουντ.
  12. Ναι, πολύ δυνατή ταινία. Το σήριαλ έχει παρόμοια υπόθεση? και εκτυλίσσεται την ίδια εποχή? Ποιές άλλες καλές αγγλικές ταινίες θυμάσαι?
  13. Είδα στην τηλεόραση χτες το This is England, καλή αγγλική ταινία, εποχή Θάτσερ, τέλους του πολέμου των Φώκλαντς, αγγλοτζαμαικανή μουσική, αλλά και άνοδος των skinheads... Μια ταινία με κοινωνιολογική ματιά για τα προβλήματα ρατσισμού, μερικές σκηνές "γροθιές στο στομάχι"... και αρκετά επίκαιρη για την Ελλάδα του σήμερα πιστεύω. Πολύ καλές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών.
  14. Είδα το "Οι Συνέπειες του Έρωτα", ιταλικό έργο με ορίτζιναλ τίτλο "Le conseguenze dell'amore". Αρκετά ατμοσφαιρική ταινία, η φωτογραφία εξαιρετική. Περίμενα ίσως κάτι περισσότερο σεναριακά αλλά γενικά ένα ενδιαφέρον ιταλικό φιλμ νουάρ... Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής.
  15. Ναι, οκ έχεις δίκιο Απλά ήθελα μόνο να προσθέσω ότι οι "εκθαμβωτικά όμορφες στιγμές" που χάρισαν οι ηθοποιοί, θα πρέπει να ήταν τα όμορφα όνειρα που είδε στην καρέκλα Οκ οκ σταματώ!!
  • Δημιουργία νέου...