Προς το περιεχόμενο

amdnikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    192
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με amdnikos

  • Ημερομηνία γέννησης 14/03/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

amdnikos's Achievements

  1. amdnikos

    Xiaomi Mi Band 6 NFC (global version)

    Καλησπέρα, έχω αγοράσει εδώ και μήνες για τη σύζυγο το mi band 6 nfc. Πρόσφατα το αναβαθμισα στην έκδοση 1.0.6.20. Δηλαδή τελευταία σταθερή. Μέχρι και σε αυτή την έκδοση δεν έχει επιλογή Ελληνικής γλώσσας. Υπάρχει ανεπίσημος τρόπος να περαστούν?
  2. amdnikos

    Technicolor TG788v v3

    Έκανα αναβάθμιση χθές σε wind 100 με το συγκεκριμένο ρούτερ και από τα καρφωμένα 50 που είχα στην 50αρα συγχρονίζει στα 64mbps. Ξέρουμε αν εκεί είναι το ταβάνι του συγκεκριμένου η μήπως έχω θέμα με τη γραμμή?
  3. Σωστα, 1.2 εχω. Μικρο το κακο παντως μιας και εχω σταματησει αρκετα χρονια το gaming λογο χρονου. και την αγορασα κυριως για productivity.
  4. Με συνδεση dp δεν μπορω να περασω τα 100hz σαν επιλογη στα windows. Μηπως ειναι θεμα παλιας καρτας? Εχω 290χ
  5. Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει το συστημα go4more. Εχεις αμεση επιστροφη χρηματων?
  6. Tip προς τους ανθρωπους που απεκτησαν για πρωτη φορα αφυγραντηρα και θα με θυμηθείτε. Εαν πιο πριν δεν ειχατε ποτε αφυγραντηρα και εχετε σπιτι με υγρασια 65-70+ Αφηστε το μηχανημα στο auto για 10-15 μερες. Μη λαμβανετε υποψιν την υγρασια στον αερα και μονο. Ενα σπιτι με υγρασια, εχει υγρασια ακομα και στα δομικα του. Τουτεστιν στεγνωστε σε πρωτη φαση το σπιτι σας. Θα σας φανει περιεργο αλλα η υγρασια βρισκεται και στα δομικα υλικα, οπως σοβα καθως και τουβλα. Βαλτε το σε ενα σημειο στο κεντρο του σπιτιου (εκτος και αν μιλαμε για κανενα σπιτι 120+ τετραγωνικα και αφηστε τον να δουλευει nonstop. Μετα απο αυτο το διαστημα το απλα θα θελει μια συντηρηση βαρια 10-15 ωρες την εβδομαδα αν υποθεσουμε οτι εχει μια βασικη μονωση.
  7. Στο auto ο ανεμιστήρας δε σταματαει ποτε. Αν πεσει κατω απο το 55% κοβει ο κομπρεσορας και η φτερωτη δουλευει στη χαμηλη σκαλα. Αν σταματησει να δουλευει η φτερωτη και δε γυρναει αερας, δε μπορει κανενας αφυγραντηρας να διαβασει υγρασια. Οταν πας manual σε ενα ποσοστο χ υγρασιας σβηνει και ο κομπρεσορας και η φτερωτη και μετα απο περιπου 20 λεπτα λειτουργει η φτερωτη ξανα για να τσεκαρει υγρασια στο χωρο. Εαν εχει ανεβει πανω απο την τιμη που εχεις ορισει τοτε ξεκινα η διαδικασια της αφυγρανσης. Αν οχι ξανασβηνει για αλλα 20 λεπτα και παει λέγοντας.
  8. Τον εχω εδω και 2 μηνες. Καμμια επαφη με τον προηγουμενο invertor eva pro. Εχω αλλαξει 3 μεχρι τωρα και ειναι ο μονος που δεν ακους κομπρεσορα παρα μονο φτερωτη με μηδενικο θορυβο συντονισμου πλαστικων. Τσεκαρισμενος με μετεορολογικο σταθμο απολυτα ακριβεις μετρησεις υγρασιας. Σε σχεση με τους προηγουμενους μερα νυχτα. Παροτι σχετικα στεγνο σπιτι μιας και απο τελη Σεπτεμβρη που αλλαξα τον inventor και τα 2 λιτρα που τραβουσε το 24ωρο, με εβαλε σε κακο μπελα να αδειαζω τον 4λιτρο καδο 2,5 φορες τη μερα. Πανευκολο στεγνωμα σε δωματιο 12 τμ, μεσα σε 6 ωρες απο τις 13-15 που ηθελε ο inventor. Με διαφορα η καλυτερη αγορα που εκανα φετος, πληρωμενος στα 250 επι τι ευκαιρια. Κaι 300 να ζητουσε παλι θα τα εδινα.
  9. Γενικα αν ψαχνεσαι για competitive gaming δεν κανει καμια απο τις 2. Υπαρχει καποιος λογος που βλεπεις ακομα tn panels στις 27" στα 800+
  10. Οχι αυτος 1-0. Υπερ της omen 10bit vs 8bit (εστω και στα 60) vesa vs fixed stand Αντικειμενικα λιγοτερο ghosting banding Υπερ της aoc Τρομερο και φοβερο contrast 4xxx:1 ενταντι του τυπικου 3000:1 τη omen.
  11. Να το τονισω ξανα? Μιλησα για την αποψη μου, με τα ματια μου. Δεν παρουσιασα τιποτα ως premium. Για τα λεφτα της η aoc ειναι μια χαρα monitor για λιγο απο ολα. Σε vs με την omen ομως χανει σχεδον στα παντα. Αν η τιμη της omen ηταν ακομα στα 500, ναι οκ δεν ειναι 2 φορες καλυτερο monitor. Στο 50αρικο διαφορα ομως, δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολη επιλογη για καποιον που θελει 32" va σημερα.
  12. Οπως δε πηρα θεση για οθονη που δεν κατεχω, ειναι τουλαχιστον λαθος να μου λες οτι δεν ηξερα τι να ψαξω λολ. Δεν εβγαλα εργαστηριακο εξοπλισμο με 5000fps για να ψαξω το κατα φαντασια ghosting που ισως ειχε, και θα ηθελα να μη τραβηξουμε αλλο αναλυση πανω σε αυτο. Ας εμπιστευτουμε λοιπον τα ματια μας. Σε μονιτορ που δουλεψα κοντα στον ενα μηνα, τεχνητα ακομα (κολλημα τα μουτρα μου στην οθονη και scroll κειμενου π.χ) ΔΕΝ καταφερα να το δω. Μια ματια σε reviews, youtube, και overclockers forum φτανει να δεις οτι 9/10 περιπτωσεις μιλαν για το υπερβολικο ghosting (ειδικα σε oc's forums την επιστρεφει μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων). Τωρα αν ψαξεις αντιστοιχα για την omen αν θα βρεις 1/100 περιπτωσεις που ισως καποιος εχει αρκετα πιο ευαισθητα ματια των λοιπων θνητων, παω πασο. Οσο αφορα το πιο ακριβη, νομιζω οτι τα +50 που θα δωσεις για μια οθονη που θα κρατησεις ισως και πανω απο 5 χρονια, που ετσι και αλλιως παιζει σε αλλο επιπεδο, θεωρω πως ειναι αμελητεο ποσο.
  13. Οσο και να προσπαθουσα να το εντοπισω, δεν καταφερα να δω ποτε ghosting.
  14. Μιας και παραπανω εχει αναφερθει οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα για va panel, εγω θα ξαναπω οτι δεν ειναι. Και ναι η συγκεκριμενη omen εχωντας δουλεψει και παιξει μαζι της για ενα σχετικα καλο διαστημα, δεν εχει κανενα απο τα παραπανω κουσουρια και παιζει σε αλλο επιπεδο. Μακραν η καλυτερη οθονη που εχουν δει τα ματια μου μεχρι σημερα.
  • Δημιουργία νέου...