Προς το περιεχόμενο

Greenday13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    484
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Greenday13

  • Ημερομηνία γέννησης 24/09/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.149 προβολές προφίλ

Greenday13's Achievements

  1. Ήδη ο Κωτσος μου εχει κρατησει τα χρηματα σε παραγγελια ,η οποια βρισκεται σε "αναμονη διαθεσιμοτητας απο τον προμηθευτη". Μπαινω στο site και τσουπ: Αμεσα διαθεσιμο σε 60' και διαθεσιμο σε 3 καταστηματα. Μου το εχουν ξανακανει, οποτε οταν βλεπω "αναμονη διαθεσιμοτητας" καταλαβαινω οτι θα προσπαθησουν να την ακυρωσουν για να μην τη δωσουν με μειωμενη τιμη. Χωραει καταγγελια αυτο, σωστα;
  2. Δηλαδή αυτό το πρόστιμο το έφαγες επειδή δεν έκοψες τιμολόγιο με τον 39α ενώ ήσουν στην κατηγορία που έπρεπε να κόψει;
  3. Σε γενικές γραμμές ποτέ κάποιος οικιακός ανεμιστήρας δεν μπορεί να αντικαταστήσει το a/c, στο λεω ως μηχανικος. Το ac ρυθμιζει τη θερμοκρασια του χωρου εκει που την θες, ενω ο ανεμιστηρας απλα σου απάγει τη θερμοτητα απο το σωμα σου και εχεις μια αισθηση δροσιας λογω εξατμισης απο την ταχυτητα του αερα πανω σου. Και το καλυτερα μονωμενο σπιτι να εχεις, καποια στιγμη, χωρις κλιματισμο, η θερμοκρασια του δωματιου σου θα ανεβει πολυ, ακομα και 30 βαθμους αν εξω εχει πχ 37-40. Αν εκει βαλεις εναν ανεμιστηρα, απλα θα δροσιστει το σωμα σου και οχι ο χωρος. Φυσικα, για αυτο τον λογο ο ανεμιστηρας καιει τοσα λιγα watt ενω το ac πολυ περισσοτερα, αφου καταναλωνει εργο για να ψυξει ολοκληρο δωματιο. Αναγκαστικα ομως, κι εγω πηρα τον ανεμιστηρα για να "βολευτω" με αυτη την αισθηση δροσιας, χωρις να πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου στη ΔΕΗ και τα καρτελ ενεργειας.
  4. Να πω κι εγω εντυπωσεις : 1.Συναρμογη ευκολη. 2.Ελαφρια κατασκευη, δεν μου εκανε καλη εντυπωση η φτερωτη που ειναι πλαστικη, και το καλυμμα. Μοτερ, βαση και κονταρι δειχνουν ποιοτικοτερα. 3.Η βαση δεν παταει τελεια στο δαπεδο, σε μενα τουλαχιστον. 4. Η εφαρμογη στο κινητο μια χαρα, δουλευει οπως πρεπει. 5. Λειτουργια : αθορυβος, στην μεγιστη ταχυτητα ακουγεται αλλα οχι ενοχλητικα. Η λειτουργια natural breeze ειναι καλη. Για να τον εχεις κοντα σου σχετικα πιστευω οτι κανει δουλεια ακομα και σε πολυ ζεστη μερα. Η δουλεια που θεωρω οτι κανει, ειναι και βασει του μεγεθους του και των watt που καταναλωνει. 6. Διαστασεις : μικρη διάμετρος όντως, αλλά δεν χρειάζεσαι ολόκληρο θηρίο για ένα δωμάτιο. Πολυ θετικο ότι μπορει να τοποθετηθει και επιτραπεζιος , αφαιρώντας το ένα από τα δύο κοντάρια.
  5. Returnal τέλος, ΚΑΙ το secret ending.Απλα εθιστικό όσο δεν μπορούσα καν να φανταστώ. Πήγαινα στη δουλειά και ανυπομονούσα να τα γυρίσω να δω τι θα συναντήσω στο επόμενο δωμάτιο. Επίσης σε κάποια σημεία θέλει αντιμετώπιση τύπου dark souls και Bloodborne : τρέχουμε! Γενικά, είναι μια εμπειρία παιχνιδιού, μακάρι να έχουμε κι άλλα τέτοια games στο μέλλον.
  6. RETURNAL : Το πήρα στα 40 ευρω σφραγισμένο, δεν ήθελα να δώσω παραπάνω γιατί δεν καταλάβαινα τι θα συναντήσω ή μαλλον υπέθετα ότι θα το παρατήσω στη μια ώρα (αν και fan των Bloodborne,Dark Souls III & Sekiro ,ως προς τη δυσκολια). Εδώ και 2 μήνες δεν έχει βγει από την κονσόλα, το σκέφτομαι κι όταν δεν παίζω. Φοβερά εθιστικό, μάχες , κίνηση ομαλότατη, ήχος , εφέ, ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ λίγο old-school που σε ανταμοίβει όσο βελτιώνεσαι , αλλά πετάει και λίγο μέσα τον παράγοντα της τύχης, και νιώθεις ότι τζογάρεις σε κάθε run. Δεν με κουράζει το μπρος-πίσω στις πίστες, γιατί οι κόσμοι "ανακατεύονται" κάθε φορά. Ώρες ώρες το βάζω μόνο για το shooting. ΟΜΩΣ: 2 φορές έπεσα σε σημαντικά bugs τα οποία με ανάγκασαν να κάνω restart τον κύκλο μου και να χάσω όλη μου την πρόοδο. Απαράδεκτο που δεν τα έχουν φτιάξει, καθώς βλέπω στο reddit πως τα συναντάει αρκετός κόσμος. Κατά τα λοιπά , δηλώνω μαγεμένος απο το Returnal.
  7. Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, άλλωστε έχω πέσει κι εγώ θύμα της λογικής του "περίμενε" και "περίμενε" και βάραγα το κεφάλι μου μετά. Αφού έχεις κάνει την έρευνά σου, πιστεύω ότι είσαι καλυμμένος. Και να πέσει η τιμή σε 20 μέρες που είναι το BF, τι θα γίνει και πόσο θα πέσει; θα κερδίσεις τι; 50-100 ευρώ; Καλώς να σου έρθει η τηλεόραση αν την πήρες
  8. Να ρωτησω ρε παιδια : αν σου στειλουν εκθεσιακο, δεν θα ειναι ξεσφραγιστο το κουτι, θα λειπουν ζελατινες κλπ; ρωταω επειδη και καποιο αλλο παιδι εγραψε οτι θελει να παει στο καταστημα να παραλαβει ωστε να ελεγξει.
  9. 1. Match Day 2 (Amstrad cpc 464) 2.Monkey Island 2 (Amiga) 3.Sensible World of Soccer (Amiga) 4.Resident Evil 2 (PC) 5 Last of Us (PS3)
  10. Νομίζω πως η λέξη κακόγουστο που χρησιμοποίησα είναι λίγο πιο επεξηγηματική από το "μου αρέσει/δε μου αρέσει" ή από το "κακάσχημο". Όταν κάτι πάντως δεν αρέσει σε κάποιον, δεν είναι υποχρεωμένος να αντιπαραβάλλει κάτι άλλο ως όμορφο. Αφού ζητάς τη γνώμη μου πάντως, θα πω ότι αν και αιώνιος χρήστης Android, πάντα μου άρεσε η πλάτη των iphone, ειδικά τα 2 τελευταία (12,13) που θυμίζουν το 4,5 αν δεν κάνω λάθος. ΔΕΝ μου αρέσει η πίσω όψη του S21 με την κάμερα στη γωνία, αλλά όχι σε βαθμό να τη θεωρήσω κακόγουστη. Το Pixel δυστυχώς μου προσβάλει την αισθητική μου. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι κιτς, και κάνει τη λωρίδα να χτυπάει ακόμα περισσότερο στο μάτι. Επίσης θεωρώ ότι θα υπάρχει θέμα και με τις θήκες. Anyway, αν πουλιόταν επίσημα στην Ελλάδα θα το αγόραζα, παρά την κακογουστιά του, γιατί φαίνεται να είναι πολύ καλό φέτος.
  11. Προσωπικά την πίσω όψη του τη θεωρώ από τις πιο κακόγουστες που έχω δει.
  12. Αν κάποιος έχει το 21 στο ps5 έχει έκπτωση 10% και άλλο 10% από το EA access?
  13. Εδώ βλέπουμε μια από τις καρτούλες, να πουλήθηκε με μόλις +250 καπέλο. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1834360-καινούργια-rtx-3060-12gb/ Ο ίδιος τύπος με 0 αξιολογήσεις πουλάει και μια OC έκδοση, "λόγω ανάγκης χρημάτων". Τώρα πώς γίνεται να σου λείπουν τα χρήματα , αλλά να έχεις να δώσεις γύρω στα 1000 ευρώ για κάρτες, για να τις πουλήσεις τελικά (αν τις πουλήσεις) , είναι μάλλον απορίας άξιο. Είναι αυτό που λέω: δεν φτάνει που μερικοί εδώ μέσα υποστηρίζουν τους μαυραγορίτες , γιατί "ελεύθερη αγορά έχουμε", δεν φτάνει που κατά πάσα πιθανότητα είναι οι ίδιοι που πουλάνε κάρτες με ψεύτικα προφίλ, πρέπει να γράφουν και δακρύβρεχτες δικαιολογίες (έχω ανάγκη τα χρήματα, άλλαξα γνώμη, άλλαξα project κλπ) γιατί κατά βάθος ξέρουν ότι αυτό που κάνουν είναι ανέντιμο και κατάπτυστο.
  14. Φυσικά και ΔΕΝ την έβαλα, δεν κάνω αυτά που κατακρίνω. Την εγκατέστησα στον υπολογιστή μου και επιτέλους έχω pc έτοιμο. Οι μαυραγορίτες είναι παράσιτα.
  • Δημιουργία νέου...