Προς το περιεχόμενο

gimani

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gimani

  • Ημερομηνία γέννησης 08/04/1979

gimani's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. gimani

    Αγορά Samsung S6 32GB

    Καλημέρα σε όλους σας, παρατηρώ ότι η τιμή του Samsung S6 32GB σε σκρουτζομάγαζα έχει πάει γύρω στα 460 ευρώ και από τη διακύμανση τιμής βλέπω ότι έχει πέσει τον τελευταίο μήνα γύρω στα 100 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω ότι πιστεύετε ότι θα πέσει κι άλλο στον επόμενο μήνα (άλλα 100 ευρώ) οπότε να περιμένω ή να πάω να το χτυπήσω άμεσα? Τι θα προτείνατε?
  2. gimani

    Samsung S3 ή Samsung S3 NEO

    Το κινητό είναι για τη γυναίκα μου η οποία θα χρησιμοποιεί βασικές εφαρμογές android στην καλύτερη των περιπτώσεων ενώ θέλει να βγάζει καλές φωτογραφίες και να έχει καλή οθόνη. Επίσης δε θέλουμε να έχει μεγαλύτερη οθόνη όπως το LG g2. Θα πήγαινα σε κινέζικο αλλά στις κάμερες τους από όσο ξέρω υστερούν. Πάντως τελικά από τα δύο κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο?
  3. gimani

    Samsung S3 ή Samsung S3 NEO

    Καλησπέρα, ποιο από τα δύο κινητά Samsung S3 ή S3 Neo προτείνετε να πάρω? Σε σκρουτζομάγαζα το S3 το βρίσκω περί των 230 ενώ το S3 Neo περί 200 ευρώ το οποίο είναι ένα + και για το S3 Neo. Επίσης στα + toy Neo είναι η νεότερη έκδοση Android ενώ στα αρνητικά η μικρότερη ώρα αναμονής και ομίλίας. Αλλά από εκεί και πέρα έχουν κάποια άλλη διαφορά που θα πρέπει να λάβω υπόψην μου;
  4. Θέλω να κάνω ότι και αυτό. Να υπάρχει μία σειρά με κουμπιά που όταν πας από πάνω τους να αλλάζει κάπως το χρώμα ή να τονίζονται κλπ και όταν πατάς σε αυτά να ανοίγει μία νέα σελίδα του Joomla. Σε ποια κατηγορία θα κοιτάξω για extentions για κάτι τέτοιο? Και κάτι ακόμα παραπάνω αν τυχόν υπάρχει περίπτωση να γίνεται. Να υπάρχουν μικρά εικονίδια πάλι στη σειρά, κ όταν πας από πάνω τους μία εικόνα που βρίσκεται από πάνω να αλλάζει ανάλογα με το εικονίδιο που είσαι ενώ αν πατήσεις πάνω του να σε πηγαίνει σε κάποια σελίδα.
  5. Θέλω ακριβώς το ίδιο αυτό που βλέπετε αμα γίνεται. Απλά είδα τον κώδικά του αρχείου και είδα ότι είναι με αυτή τη τεχνολογία φτιαγμένο. Έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο please??
  6. Καλημέρα σε όλους, χρειάζομαι μία βοήθεια όποιος πιθανώς γνωρίζει. Φτιάχνω μία σελίδα για έναν πελάτη μου σε joomla και θέλει να του βάλω κουμπιά σαν αυτά στην παρακάτω ιστοσελίδα http://sports.yahoo.com/news/bulls-wizards-preview-061558282--nba.html Μιλάω για αυτά της τρίτης γραμμής κουμπιών δηλαδή της γραμμής που ξεκινάει με NBA και στην συνέχεια έχει preview τους αγώνες μεταξύ των ομάδων και τα αποτελέσματα ενώ τελειώνει με το κουμπί "See full scores and schedules" Αν κατάλαβα καλά είναι φτιαγμένο με τεχνολογία YUI. Μπορεί όμως κανείς να μου πει ποιο είνια το widget αν υπάαρχει πουθενά ή αν μπορώ ακόμα και να το αγοράσω????? ευχαριστώ προκαταβολικά. (σας παρακαλώ βοηθήστε είναι ανάγκη)
  7. Συγχαρητίρια για τη δουλειά σου πολύ καλο το Post. Έχω μία ερώτηση όμως να κάνω. Έχω έναν server με windows server 2008. Τι είναι καλύτερο να βάλω για περισσότερη ασφάλεια - ευκολία - ταχύτητα. Αυτά που μας λες χωριστά ή το xamp ή μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα? Προς το παρόν έχω το xamp γιατί δε βρήκα κάποιο λόγο ιδίως σε θέματα ασφαλείας για να τα βάλω ξεχωριστά.
  • Δημιουργία νέου...