Προς το περιεχόμενο

vlcraptor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vlcraptor

  • Ημερομηνία γέννησης 30/06/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.568 προβολές προφίλ

vlcraptor's Achievements

  1. τωρα φιλαρακι δεν μπορει να μιλας σοβαρα, ναι οκ δισκαρα ο πλεξτορ αλλα καινουργιος εχει 35 ευρω και γω πληρωσα 57, με το σκεπτικο αυτο ανταλλαζω 100 ευρω με 50 εισαι μεσα?
  2. φιλε δεν ξερω τι θα μπορουσε να κανει το ινσομνια και τι οχι καποιοι πιο προτιναν καποιες λυσεις δεν ξερω αν ειναι εφικτες η οχι η ουσια του thread ειναι αλλη και την γραφω λιγο πιο πανω εχεις point σε αυτο που λες δεν διαφωνω.
  3. το φταιξιμο ειναι δικο μου αυτο το ειπα και πιο πριν οπως και τους λογους που με εκαναν να κανω μια απροσεκτη αγορα, απο εκει και περα το ποστ αυτο ειχε σκοπο την ενημερωση του γεγονοτος και προς τους αλλους χρηστες του φορουμ για την αποφυγη του συγκεκριμενου ατομου και οχι την αποδωση ευθυνων στο φορουμ, που ομως ναι θα μπορουσε ισως να κανει καποια πραγματα και αλλαγες για να αποφευγονται και να απομακρυνονται τετοιου ειδους ατομα απο τον χωρο του insomnia, νομιζω οτι κατι τετοιο ολοι μας το θελουμε. και οκ πες οτι τον ειχα παρει χαμπαρι οπωε τον πηραν αλλοι και δεν ειχα κανει την αγορα, τι θα ειχε γινει? θα δρουσε ανενοχλητος μεχρι να την πατησει καποιος αλλος, εγω αυτο λεω, και ωραια εγω την πατησα και εφτιαξα αυτο το thread να πω τον πονο μου, εχω ενημερωσει ομως με ολες τις λεπτομερειες και τους moderators του φορουμ απο προχτες καΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟ ?
  4. καλησπερα, γενικα να ξερεις οτι τα gaming headsets φτιαχνονται με τετοιον τροπο ετσι ωστε να μπορουν να ακυρωνουν οσο γινετε περισσοτερο τους εξωτερικους θορυβους αυτο που λεμε noise cancelling για μεγαλυτερη απολαυση και πιο πιστη εμπειρια παιχνιδιου, για αυτο και το συγκεκριμενο χαραχτηριστικο απο τελει ενα απο τα βασικα για την επιλογη ενος σετ ακουστικων, αρα στα 100 ευρω που διαθετεις εσυ ναι οκ θεωρω οτι θα βρεις καποιο με πολυ καλο μικροφωνο αλλα θα εχει και καλο noise canselling, αν θες να ακους τον εξω κοσμο για λογους δουλειας τι να σου πω ή θα παρεις καποιο μοντελο 30-50 ευρω που δεν θα ακυρωνει τους εξωτερικους ηχους τοσο πολυ ή θα εχεις το ενα ηχειο των ακουστικων λιγο πιο διπλα απο το αυτι σου.στην περιπτωση του φθηνου βεβαια δεν ξερω τι ποιοτητα μικροφωνου θα βρεις, σιγουρα πρεπει να διαβασεις και να δεις reviews απο διαφορα μοντελα μεχρι να καταληξεις καπου. εγω θα σου προτεινα καποιο μοντελο τις corsair λογω μικροφωνου και βαρους, εγω εχω τα corsair void 7.1 rgb και ειναι παναλαφρα και με παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου και μικροφωνου το noise cancelling που εχουν ειναι καλα επιπεδα οχι τα καλυτερα αλλα καλα τα roccat kave xtd 5.1 που ειναι το δευτερο ζευγαρι που εχω πραγματικα με αυτα δεν ακους και βομβα να πεφτει διπλα σου. ελπιζω να βοηθησα λινκ για τα corsair void https://www.skroutz.gr/c/1850/Gaming_Headsets.html?from=catspan&keyphrase=corsair+headset&order_by=pricevat&order_dir=asc
  5. εχεις απολυτο δικιο πρεπει να βρεθει μια λυση σε αυτο
  6. οπως ηταν καποτε τα downloads ταινιων και τραγουδιων ..... για να κατεβασεις 1 gb επρεπε να seedαρεις το 50%.
  7. για πες μου λοιπον εναν τροπο για να το κανω αυτο μιας και ειμαι εγω αυτος που την πατησε? αν δεν κλεισει ο τυπος την αγγελια δεν μπορω να του αφησω ειτε θετικη ειτε αρωητικη αξιολογηση. δεν θα πρεπε το ινσομνια να σου εδινε αυτη την δυνατοτητα και χωρις να πρεπει να ολοκληρωσεις καποια αγορα? ή εστω ενα κουμπι αναφορας οπως υπηρχε καποτε? εδω καποιες φορες ο αλλος ανεβαζει αγγελια για αθλητικα παπουτσια ή παιδικο καροτσακι σε κατηγορια για hardware και δεν την κατεβαζουν τελος παντων εγω δημιουργησα το ποστ για να σας πω τιεγινε και ανμε αυτον τον τροπο μπορεσει και καποιος αλλοςνα προφυλαχθει οχι απαραιτητα απο τον ιδιο που την επαθα και εγω αλλα μεσω της κουβεντας που γινεται και να ενημερωθει και αφυπνιστει και να λειτουργει αναλογα.
  8. οχι τουλαχιστον στη γενικη ταχυδρομικη δεν διναιτε να ανοιξεις το δεμα αν δεν πληρωσεις πρωτα οχι τουλαχιστον στη γενικη ταχυδρομικη δεν διναιτε να ανοιξεις το δεμα αν δεν πληρωσεις πρωτα συμφωνω αλλα ειναι ενα μετρο προληψης μπορει οχι το καλυτερο αλλα ειναι κατι. ισως δεν γνωριζω και πολλα απο αυτα , να επρεπε να υπαρχει ενας τροπος οπου οταν καποιος δημιουργει εναν λογαριασμο απο μια συγκεκριμενη ip να μπορει να συνδεθει σε αυτον μονο απο αυτην την ip.
  9. εδω ειναι που πρεπει να μπει το ινσομνια και να μην επιτρεπει απο μια ip να δημιουργουνται πολλοι λογαριασμοι
  10. εννοειτε πως εκανα λαθος, τωρα αν εχει μεριδιο ευθυνης και το ινσομνια τι να σου πω δεν ξερω. εχω δει και αγγελια που ο τυπος πουλουσε ενα pc σε κοματια μαζι με φουλ περιφερειακα και αν οχι ολα το 80% των πραγματων που πουλουσε ηταν 15% - 20% πιο πολυ απο οτι εχουν καινουργια, ενδεικτικα γιατι αυτο μου ερχεται στο μυαλο τωρα ποθλοθσε ενα πληκτρολογιο corsair k95 plutinum 8μηνων αγορασμενο 199 ευρω και η τιμη στο bestprice 187
  11. darkman εχεις δικιο απλα προσοχη για τον συγκεκριμενο στο μελλον γιατι αξιολογησεις οπως ειπα αν θελει βρισκει.
  12. η αποστολη εγινε με γενικη ταχυδρομικη ενω ο ιδιος μου ειχε ζητησει να γινει η αποστολη μεσω ελτα, και στο σπιτι μου ηρθε ειδοποιητηριο απο τη γενικη ταχυδρομικη, μαλακια δικια μου το ξερω αλλα οπως ειπα ειχα αναγκη τον ssd λογω του χαλασμενου δικου μου ( ειχα μεινει πισω στη δουλεια) και το μονο που σκεφτηκα εκεινη την ωρα ηταν πως οκ το παλικαρι για καποιον λογο δεν μπορεσε να παει στα ελτα, μπορει να ηταν πηχτρα στον κοσμο και να πηγε στη γενικη.
  13. εχεις απολυτο δικιο το ξερω την ιδια μερα εσκασε ο ssd του υπολογιστη και ημουν μες τα νευρα και οταν ειδα την αγγελια ουτε που σκεφτηκα να ψαξω να δω αξιολογησεις και τα λοιπα, του εστειλα μην και εκλεισα τον δισκο, εγω εκανα το συγκεκριμενο ποστ για να το εχουν υποψην τους ολοι οι φιλοι εδω μεσα, γιατι αξιολογησεις μπορει να βρει ο τυπος και να ειναι ολες fake,αν θελει φτιαχνει 5 -6 αγγελιες βαζει και 5-6 φιλους να κανουν τους αγοραστες και να αφησουν απο μια αξιολογηση, και συμμετοχη στο φορουμ ουτε εγω εχω λογο χρονου.
  14. Καλησπερα στο φορουμ. παιδια μακρια απο τον πωλητη με το ονομα Pugpup προκειτε για απατεωνα πηρα απο αυτον εναν ssd η αγγελια του ειναι αυτη ο τυπος μου εστειλε αντι του samsung εναν plextor s3 series 128 gb και μετα αφαντος και το τηλεφωνο του με φραγη εισερχομενων, εχω ειδοποιησει τους moderators απο εχθες το απογευμα αλλα μεχρι ωρας δεν εχω καποιο νεοτερο και απο αυτους για το αν τον μπλοκαραν ή για το τι πρεπει να κανω. ο συγκεκριμενος εχει ακομα μια αγγελια η οποια ειναι και ολοκληρωμενη η οποια επισης αναρτηθηκε μετα απο αυτην του ssd που πηρα εγω. ειναι αυτη και θα παρακαλουσα τον αγοραστη της αν οντως υπαρχει και δεν ειναι μουφα η αγγελια να επικοινωνησει μαζι μου αν και κεινος εχει εξαπατηθει.
  • Δημιουργία νέου...