Προς το περιεχόμενο

paulos1xt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με paulos1xt

  • Ημερομηνία γέννησης 16/02/1991

paulos1xt's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν ειναι αξιοπιστο το παρακατω σαιτ για αγορες mybrand.shoes Εχει paypal, σταθερο, διευθυνση και email στις πληροφοριες. Επισης με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ καταφερα να βρω το ονοματεπωνυμο του ιδιοκτητη της εν λόγω μονοπροσωπης ΙΚΕ και οτι στη διευθυνση που δηλωνει στο σαιτ υπαρχει το καταστημα αυτο. Σε γενικες γραμμες φαινεται ενταξει απλα επειδη κυκλοφορουν πολλα μουφα σαιτ ρωταω κι εσας μηπως καποιος εχει προηγουμενη εμπειρια.
  2. Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο drag 'n drop site/πρόγραμμα για δημιουργία ιστοσελίδας ακόμα και επί πληρωμή. Απαιραίτητο να βασίζεται σε Html και όχι σε php τύπου Joomla. Ψάχνοντας λίγο βρήκα μερικά όπως το websitebuilder και το wix. Ωστώσο επειδή δεν έχω δουλέψει παρόμοια εργαλεία μόνο εξολοκλήρου δημιούργια απλών ιστοσελίδων με html/js/css me notepad++ και Microsoft expression web θα ήθελα τα φώτα σας κυρίως για εξοικονόμιση χρόνου.
  4. Για δωσε κανα Link από καμιά ψύκτρα αν μπορείς γιατί με ψησατε να το καψω το μηχανημα!
  5. Μεγιές μου παραγγελία μνημών καταχωρήθηκε! Για την κάρτα γραφικών μόλις απάντησε το παλικάρι για την R9 θα έχω νεότερα του μεχρι το βράδυ γιατί είπε ότι για κάποιον την εχει κρατήσει αλλά δεν επικοινώνησε μαζί του εδώ και μέρες!Ελπιζω να σταθώ τυχερός και να την βγάλω καθαρή με ενα 150αρι την κάρτα! Πάω να μελετήσω τα κόλπα περι OC και θα επιστρέψω με ερωτήσεις!Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι πολύ όλους για την βοήθεια και τον χρόνο σας!
  6. Τις μνήμες από vision ή από techstores να τις παραγγείλω?? Όσον αφορά το OC ποιες οι πιθανότητες για έναν αρχάριο να πάρει το μηχάνημα στα χέρια από λάθος ρύθμιση γιατί με ψήσατε να το ψάξω!
  7. Όπως υποσχέθηκα θα επέστρεφα με πληροφορίες για τις μνήμες. Λοιπόν παίδες λάθος όνειρο έβλεπα ούτε καν κοντα στο tripple channel δεν είμαι. Dual channel είναι και δουλεύουν 1ο,3ο socket στα 4gb. Ψάχνω μήπως βρω την απόδειξη απο το eshop γιατί σίγουρα δεν είχα παραγγείλει αυτες τότε και μιας και μου το συναρμολογησαν αυτοί το κουτί μυρίζομαι φουστιά..Παρακάτω και οι πληροφορίες γι αυτές. http://prntscr.com/5x8phm(τοίδιο και στο socket 3) http://prntscr.com/5x8pt2 Οπότε φεύγω άμεσα για αλλαγή τους.ρίχτε προτάσεις. Να πάω στην πρόταση του Sheogorath παραπάνω η να πάω σε κάτι άλλο? Για την κάρτα γραφικών περιμένω κανα δυο μέρες μηπως και απαντήσει ο άλλος για την R9 Να γλιτώσω το 50ευρω αλλιώς θα την παραγγείλω.
  8. Είσαι guru αγόρι μου! Με σωζεις!λοιπον θα επανελθω απο Δεύτερα με τα ακριβή spec των μνημών ώστε να καταλήξουμε.Και παλι ευχαριστώ πολύ για το χρονο και τη βοήθεια σας!
  9. αυτό με τις μνημες και τα dimm τι παιζει ακριβως.Μπορώ για παράδειγμα να παιξω σε dual channel και single συνδέοντας στα κατάλληλα dimm? Γιατί σε triple channel στην corsair που κοίταξα ξεκινάνε απο 150ευρωπαικα οι πιο απλες
  10. Εντάξει και εγώ έχω ενα ιδιαίτερο συναισθηματικό δεσιμο δεν μου παει η καρδιά να το αλλάξω να είμαι ειλικρινής! Τσεκαρετε μια και αυτη την κάρτα http://www.skroutz.gr/s/4023701/Sapphire-Radeon-R9-280X-3GB-Dual-X-OC.html Την δίνει γνωστός στο κουτί της αχρησιμοποίητη και με 2 χρόνια εγγύηση 150 ευρώ. Μόλις επικοινώνησα μαζί του να δω αν την έχει ακομα
  11. Με τις μνήμες έχει γίνει μπέρδεμα υποτίθεται ηταν 3*2gb αλλά η μια κάηκε και ουσιαστικά δουλευουν οι 2 πανω τώρα.Επειδή είμαι εκτός Θεσσαλονίκης λόγω εκλογών θα σας ενημέρωση πιο διεξοδικά για το θέμα με τις μνήμες απο δεύτερα που επιστρέφω γιατί μπορεί να κάνω και λαθος. Παιζει το θέμα με τα κωλύματα στο παιχνιδι να οφείλεται στις μνήμες και όχι στην κάρτα γραφικών? Και τελικά πως το βλέπεται αξίζει να διαθεσω χρήματα για το εν λογο tower 5ετιας και να κάνω τις παραπανω αναβαθμίσεις η να κανω μια καλη σούμα και να το αντικαταστησω εξ ολοκλήρου με καινουριο? BTW με την κάρτα γραφικών βλέπω PCI express 3 έχουν οι περισσότερα τις κατηγοριας. Ανατρέχοντας στα spec της μητρικης βλέπω όρι υποστηριζει μέχρι και PCI express 2 x16.Δεν θα έχω πρόβλημα έτσι?
  12. Καλησπέρα καλη χρόνια σε όλους! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας με προτάσεις και λίγη καθοδήγηση μια και την τελευταια τριετία απεχω απο το τι γίνεται στην αγορά όσον αφορα το κομματι του hardware. Είμαι κάτοχος ενος μηχανήματος 5ετιας, το οποιο ειχα χρυσοπληρωσει τοτε με τα παρακατω τεχνικά χαρακτηριστικα. Μητρική: Asus P6t SE Επεξεργαστής: Intel i7 920 2.67ghz Μνήμες: OCZ 4gb 1600mhz triple channel(δεν θυμάμαι ακριβές μοντελο) Σκληρος : kingston ssd 80gb/Seagate 1tb Κάρτα γραφικών: ATI RADEON HD 5770 Τροφοδοτικό: Thermaltake 750watt Tower: Gandalf thermaltake full tower νομιζω Συγκεκριμενα θέλω να αναβάθμισω την κάρτα γραφικών και τις μνημες σε κάτι καλυτερο ώστε να μπορω να παίζω με άνεση το battlefield4. Το τρέχει και τώρα αλλά στο ελάχιστο και υπαρχουν στιγμές που κολλάει οποτε καταλαβαινετε, τι δράμα περναω! Οσον αφορα τις μνήμες με μια πρόχειρη ματια σε Ελλάδα δεν κυκλοφορεί τίποτα σε triple channel. Οσον αφορα την τιμή διαθετω μάξιμουμ 300 ευρώ και για τα δυο.Αξίζει να μπω σ αυτό το τρυπακι η τσαμπα θα πετάξω χρήματα χωρίς αποτελεσμα. Ακούω απόψεις και προτάσεις! ΥΓ. Συγχωρέστε με για τα ορθογραφικά και τις οποιεσδήποτε αστοχίες στην έκφραση απλα γράφω απο κινητό και το t9 κανει θαύματα!
  13. "To start hacking" εκτός από όλα αυτά που ανέφεραν τα παλικάρια και είναι πολύ σωστά περί γλωσσών προγραμματισμού και τα λοιπά, νομίζω δεν έχει αναφερθεί το σημαντικότερο.Η μελέτη και κατανόηση των πληροφοριακών συστημάτων σε επίπεδο ασφαλείας. Και μ'αυτό εννοώ ότι κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρεπει να σκεφτεί και να κατανοήσει με ποιους τρόπους προφυλάσσεται ενα σύστημα(από τους διαχειριστές) ώστε να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σ'αυτό εκμεταλλεύομενος τυχόν αδυναμίες και ανθρώπινα λάθη. Εγώ στα πρώτα μου βήματα θυμάμαι ασχολήθηκα μελετώντας πολιτικές ασφαλείας, αναλύσεις επικινδυνότητας,κρυπτογραφία συμμετρικών,δημοσίων κλειδιών(DES,3DES,AES,RSA),συνόψεις μυνηματων(MD5,HASH),ψηφιακές υπογραφές και φυσικά με firewall και sql injection.. Για να αποκτήσεις πρόσβαση σχεδόν στα πάντα θα χρειαστεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε κωδικούς προσωπικούς και μη γνωρίζοντας τα βασικά από τα παραπάνω και ειδικότερα περι κρυπτογραφίας δεν πας πουθενά! Και στο τέλος άπειρη java και javascript και εννοείται assembly.(τουλάχιστον μ'αυτά βολεύτηκα εγώ). Βέβαια εν τέλη τα παρατησα γιατί αποφάσισα ότι hacking και real life δεν πάνε μαζί!Το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ και με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η τεχνολογία και παράλληλα η ασφάλεια πάντα θα είσαι βήματα πίσω!!Για να μην σχολίασω ότι μην ονειρεύεστε οτι θα βγάλετε λεφτά και θα γίνεται πλούσιοι χακάρωντας ότι βρειτε μπροστά σας!Άλλο οι ταινίες άλλο η πραγματικότητα!
  • Δημιουργία νέου...