Προς το περιεχόμενο

johnGo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με johnGo

  • Ημερομηνία γέννησης 03/08/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

johnGo's Achievements

  1. Θα σου πώ το εξής έιπες την γνώμη σου δίνοντας και 2 επιχειρήματα η εργασία περιλαμβλανει σπίτι τα λεφτά ειναι οκ κλπ. Μια σεβαστή και λογική συμβουλή. Πολλοί λένε απλά φύγε χώρις να υπολογίσουν τίποτα, απλά μακριά απο εδώ, αυτό δεν μου αρέσει. Υ.γ εγώ έχω γνωστούς με παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό και τα καταφέρνουν πολύ καλα . Το θέμα είναι πόσο το θέλει ο καθένας και τι θυσίες θα κάνει. Γτ το να αφήσεις οικογένεια φίλους και όσα γνωρίζεις είναι μεγάλη θυσία.Δεν συμβουλευείς απλά με ένα φύγε.
  2. Για το 1 δεν έχω να πω κάτι και το σέβομαι. Το 2 είναι ο λόγος που έγραψα το σχόλιο. Κάποιος που είναι στο εξωτερικό και τα κατάφερε μπορεί να δώσει κίνητρο. Οι λοιποί απλά είναι γκρινιάρηδες που δεν έχουν τα ΟΑ να φύγουν οι ίδίοι αλλά το προτείνουν ανεπιφυλάκτα.
  3. Όλοι εσείς που λέτε με πάθος φύγε μακριά απο την Ελλάδα κλπ. Γιατί δεν φευγετε οι ίδιοι ;
  4. Σας ευχαριστώ και τους 2 σας. Τα αναλώσιμα της Samsung είναι όντως πολυ οικονομικά!!!
  5. Αγαπητοί φίλοι Ψάχνω έναν εκτυπωτή laser ασπρομαυρο με Duplex και οικονομικά αναλώσιμα . Τα αναλωσιμά δεν με ενδιαφέρει να είναι γνήσια αρκεί να λειτουργούν σωστά. Χρήματα όσο λίγότερα τοσο το καλύτερο , φυσικά να ισχύει το παραπάνω με τα αναλώσιμα. Χωρίς να το κατέχω το άθλημα σκέφτομαι για https://www.skroutz.gr/s/14315376/Brother-HL-L2350DW.html στα 100€ με αναλώσιμο toner https://goldenstore.gr/brother-tn2420-black-without-chip-toner-3000.html περίπου 20€ οι 3.000σελίδες Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις συμβουλές ευχαριστώ
  6. Ο κατασκευαστής ξέρει καλύτερα από όλους, άσε τους αστικούς μύθους και την συζήτηση του καφενέιου, γι αυτό οι τύποι μένουν στο καφενείο και έχουν συνεργείο στο παγκράτι και δεν έχουν γίνει εκείνοι η VW.
  7. johnGo

    Κλοπή αυτοκινήτου

    Ότι πιστεύεις οτι σε συμφέρει, απλά αλλό ρώτησες και έχουν πιάσει κουβέντα ποιός πληρώνει πιο οικονομική ασφάλεια
  8. johnGo

    Κλοπή αυτοκινήτου

    Επειδή δεν είδα να το γράφει κάποιος δες για ανακύλωση - απόσυρση παλαιότερα έδιναν από 500€ εως 700€ και με το χαρτί που σου δίνουν πας στις ανάλογες υπηρεσίες και το διαγράφεις
  9. Κάπως έτσι για την δική μου περίπτωση δεν άξιζε ούτε 10 ευρω το μήνα για 5mbs extra
  10. Φίλε δεν κατέχω πάραπολυ το θέμα αλλά θα σου πω τα εξής και κρίνεις αν σε βοηθούν. Wind και εγώ απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ πέριπου 1χλμ πίανω σταθερά από 10-12mbs με υποτιθέμενο 24ρι όταν έιχε βγεί το vdsl το είχα δοκιμάσει μου είπαν για 30mbs αλλά έβλέπα σταθερά 18-19mbs 21 δεν είδα ποτέ πχ. Τελικά δεν το συνέχισα.
  11. Αυτό εκανα και γω στα pdf αργούσε τόσο πολύ, δεν είχα χρόνο αφού στάθηκε καιρο στην άκρη τον πήγα καδο...
  12. johnGo

    Anti-Fitness Thread [Part II]

    Είναι το μαγαζάκι της Θοδώρας, όχι κάτι τρομερό αλλά το μέρος είναι τέλειο οπότε όλα είναι πιο όμορφα. Αυτό που συστήνω ανεπιφύλακτα είναι το Τελωνείο!!
  13. johnGo

    Anti-Fitness Thread [Part II]

    Θα σας βάλω μια περσινή αγαπημένη. Το κορίτσι θέλει καλαμαράκι τηγανητό και φρέσκια ντοματοσαλάτα, εγώ θέλω καφέ... Αν έχεις καλή διάθεση και είσαι τόσο όμορφο μέρος όλα λύνονται Με φόντο τα γαλάζια νερά από το Λιμένι στην Μάνη.
  14. johnGo

    Anti-Fitness Thread [Part II]

    Επίσκεψη με το έτερον ήμισυ στο Po boy's το οποίο έχει δικό του καπνιστήριο για τα κρέατα. Για κάποιο λόγο από αυτά που είχα διαβάσει περίμενα πως θα ήταν σούπερ αλλα δεν.. πάραυτα αν βρεθείτε εκεί γύρω κάντε μια δοκιμή έχει το κάτι διαφορετικό.
  • Δημιουργία νέου...