Προς το περιεχόμενο

Dosas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    307
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Dosas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. προσπαθούν να ρεφάρουν στην AMD μέσω της ATI για την αποτυχία των faildozers.
  2. Αγόρι μου μή στεναχωριέσαι. Όσο ντίβες το παίζουν τώρα οι κοπελίτσες, τόσο θα αρχίσουν αυτές να τρέχουν από πίσω σου καθώς θα πλησιάζετε τα 30, και θα αρχίσουν να μπαίνουν στις 'επικίνδυνες' ηλικίες. Χαλάρωσε, μή το παίρνεις πάρα πολύ στα σοβαρά, και ζήσε τη ζωούλα σου, και όλα θα γίνουν. ΥΓ. Τώρα θα πέσουν πάνω μου να με φάνε οι θηλυκές posters, αλλά είναι η αλήθεια. PEACE!
  3. Σε αυτό εδώ το τέστ, μπορείς να δείς ότι ένας 4πύρηνος sandy χρειάζεται μόνο 4.0ghz-4.2ghz για να πιάσει τα min. framerates (και να εξαφανίσει οποιοδήποτε τυχόν bottleneck) σε δύο τερατάκια 580 GTX SLI. Link Οπότε εγώ θα έλεγα και με stock ψύξη να δοκιμάσεις τα 4.0ghz, δεν χάνεις τίποτε, αλλά και τα stock με single card, δεν θα σε περιορίζουν.
  4. Η gigabyte δεν σε παραπλανά με κανέναν τρόπο. Σου δίνει pci-e 3.0 bandwith σε μία lane, για single gpu, με bios update. Φυσικά και δεν είναι true pci-e 3.0 γιατί δεν έχει crossfire/SLI support και στα δύο lanes με το νέο bandwith. Είναι το τρίτο post που το γράφω αυτό, επιμένεις να αγνοείς αυτήν την απλή πληροφορία. Link Η asus δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα, τουλάχιστον με επίσημη ανακοίνωση, αργότερα μπορεί να το κάνει και η ίδια μετά την ευρεία κυκλοφορία των pci-3.0 καρτών. ΥΓ. Η MSI παρεπιμπτόντως, μια και την ανέφερες, είναι η εταιρεία με τα περισσότερα vrm failures στο overclock.net και στις δύο πλατφόρμες, amd και intel, κάτι που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου.
  5. κάτσε ρε φιλαράκι συγγνώμη τί θέλεις ακριβώς. Η GA λέει ότι δίνει bandwith για pci-e 3.0 σε μία κάρτα με bios update. Αν όντως ανησυχείς τόσο πολύ γι'αυτό ή θέλεις sli/xfire, αγόρασε μια gen3 και τελείωνε. Τα 22nm μπαίνουν πάνω στα 1155, έτσι λέει η intel, τώρα αν το αλλάξουν τελευταία στιγμή, το άλλαξαν. Θες να σου υπογράψει συμβόλαιο η GA ότι αυτό θα ισχύει; Cpu αγοράζεις, όχι σπίτι.
  6. motherboard Επεξεργαστής Αυτά με την πρώτη σύνθεσή σου.
  7. Το UD7 είναι η ναυαρχίδα των Ζ68 της GA, μου φαίνεται. GA και ASUS, πάνω κάτω τα ίδια, διαλέγεις και παίρνεις. Για το pci-3 support, όλες οι GA Ζ68 και P67 το υποστηρίζουν που μπορούν να βάλουν πάνω 22nm, googla-ρε το και βρές το, αν δείς το post history μου έχω γράψει γι'αυτό πρόσφατα.
  8. βασικά εξαρτάται από πόσο ρεύμα θέλει η cpu σου για το overclock. Αν θεωρήσουμε ότι clockάρει σχετικά εύκολα, λογικά θα μπορείς να πιάσεις τα 4.0ghz-4.2ghz με 1.24-1.26vcore, οπότε δοκίμασέ το. Τρέξε prime95 blend και δές με το RealTemp τις θερμοκρασίες σου. Αν είσαι κάτω από 70-75 βαθμούς περίπου, ακόμη και με την stock ψύκτρα θα είσαι μια χαρά. Αρκετός κόσμος πιάνει και μεγαλύτερες θερμοκρασίες, κοντά στα 85 και το θεωρεί ασφαλές. Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το δείς και να το τεστάρεις. Εγώ θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις τουλάχιστον. Κάνε κλίκ την υπογραφή μου για το sandyclub του overclock.net όπου θα βρείς πάρα πολλά resources σχετικά με το overclocking του sandy σου. ΥΓ. Μή σνομπάρεις τα 4.0ghz. Θα δείς αξιοσέβαστες διαφορές από τα stock settings.
  9. LOL από πού είναι αυτά τα benches, cherry picked έτσι ώστε να γίνονται single gpu bound, και χωρίς πηγές; Βάλε τα ίδια benches σε multi-gpu ή σε multi-player να γελάσουμε. Είναι επιεικώς αστεία. Είναι μήπως τα benches της ίδιας AMD για το bulldozer promotion ; ΥΓ. To skyrim δείχνει το τραγικό IPC των amd platforms ακόμα και έτσι.
  10. Να αφανιστεί και να καταστραφεί αυτή η ψείρα που λέγεται δημόσιο και τυρρανάει τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια.
  11. Λάθος κάνεις, ο i3 είναι καλύτερος στα ίδια λεφτά. Επίσης η P67 με 22nm έχει καλύτερη δυνατότητα αναβάθμισης από το ΑΜ3+ γιατί οι bulldozers δεν είναι σε θέση να κοντράρουν τους sandy, πόσο μάλλον τους ivy. Ο 2πύρηνος sandy είναι ανώτερος των 6 πυρήνων του thuban για gaming λόγω πολύ υψηλότερου instructions per clock, και η hyper threading έκδοση τον προσπερνάει άνετα και σε multi threaded εφαρμογές. Οι πολλοί πυρήνες των thuban/bulldozer είναι άχρηστοι για την πλειοψηφία των εφαρμογών και έχουν αξία μόνο στο 'φαντασιακό' των amd fanboys. Ο μόνος λόγος που προτείνετε AMD είναι λόγω αγκύλωσης σε ένα παρελθόν που δεν ισχύει πια. Η intel προσφέρει πολύ καλύτερες αποδόσεις/τιμή, άρα θα έλεγα ότι είναι μονόδρομος, και όχι η ήδη ξεπερασμένη πλατφόρμα των thuban.
  12. ό,τι είπα ισχύει και για τον 960, γιατί είναι το ίδιο τσιπάκι με πολύ χειρότερο binning.
  13. 4πύρηνα games όπως το SC2/Dawn of War στο οποίο ο i3 είναι καλύτερος από τον χ6 thuban; Ό,τι πείτε παιδιά.
  • Δημιουργία νέου...