Προς το περιεχόμενο

Lancerakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lancerakias

  • Ημερομηνία γέννησης 24/02/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μόναχο

Lancerakias's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω μια lg και συγκεκριμένα την 55lb870v..Προς τους κατόχους των lg smart tv με webos..Στο ίντερνετ σε σελίδες με ταινίες που κάνεις streaming και χρειάζεται flash player τις τρέχει η όχι?? Γιατί διάβασα οτι οι lg με webos δεν υποστυρίζουν flash η ότι ειναι παλιό και δεν έρχεται καμιά αναβάθμιση.. Ισχύει κάτι τετοιο?
  2. Καλησπέρα.. Αγόρασα μια toshiba 55m7463 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με external subs..βάζω να δω ταινια σε mp4 και ενω εχω δοκιμασει τα πάντα σε encoding ονομασίες και λοιπά δεν βρίσκει τους υποτιτλους..αν κάποιος γνωρίζει απο toshiba η είχε παρόμοιο προβλημα και γνωρίζει ας με βοηθησει..είμαι ετοιμος να την πεταξω απο το παραθυρο..
  3. Καλησπέρα σε όλους..Ψάχνω εδώ και 2 εβδομάδες για τηλεόραση αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω. Το budget είναι εώς 1300€. Να αναφέρω πως η προηγούμενη μου ήταν μια samsung UE46F6500 και μου έκανε μετά απο το 2 μήνες απο την αγορά συνέχεια επανακινησεις επειδή υπερθερμενόταν. Θέλω κατα προτίμηση το 3D της να είναι passive. Είδα πολλές LG , 55LB870V , 55LB730V και επίσης είδα και μια toshiba 55M7463DG η οποία έχει πολύ καλές κριτικές και απο κοντά που την είδα πολύ καλή εικόνα αλλά κάτι δεν μάρεσε στο smart-cloud που έχει δλδ το μενού ως smart tv.. Οποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει..
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Ήταν πολύ εύκολο τελικά αλλά είχε κολήσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα με τίποτα να το βρώ..Προσπαθούσα με πολύ πιο πολύπλοκο και λάθος τρόπο να το κάνω και δεν έβγαινε.
  5. Είμαι νέος στον προγραμματισμό και ενώ το έχω ήδη προσπαθήσει με 2 for κάτι κάνω λάθος και δεν μου βγαίνει..Νομίζω πως το μυαλό μου δεν φτάνει ακόμα μέχρι εκεί. Να φανταστώ και εσύ κάτοικος της Γερμανίας?
  6. Καλησπέρα. Θέλω σε έναν πίνακα στο Excel με την χρήση for..next..step να βγάλω το αποτέλεσμα της εικόνας. Εχω προσπαθήσει αρκετά αλλα το μόνο που καταφέρνω ειναι να βγάλω την πρώτη σειρά, δεν ξέρω πως να το κανω να συνεχίσει απο την επόμενη σειρά και να το αυξάνει κατα 2 η 3 κ.ο.κ.Καμιά ιδέα?
  7. Καλησπέρα..Λοιπόν έψαξα σωστό headset wireless απο reviews και videos και κατέληξα στα Sony Pulse Elite Edition..Τα αγόρασα λοιπόν παίζουν παρα πολύ δυνατά έχουν και πολλες ρυθμίσεις αλλα το θέμα ειναι οτι, οτι ακούω εγώ το ακούνε και οι έξω..Είναι σαν να έχω ηχεία..Τα headphones τα χρειάζομαι γιατί μένω μαζι με την κοπέλα μου σε ένα μικρό δωματιο και οταν διαβάζει δεν θέλω να την ενοχλώ..Επειδή δεν ξέρω απο headphones-headsets αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω κάποια τα οποία να ειναι δυνατά αλλα να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου έξω..Διαθέτω απο ως 150 ευρώ..Ευχαριστώ πολυ..
  8. Lancerakias

    Πρόβλημα με HTC 3D EVO

    Καλησπέρα..Πήρα στα χέρια μου πριν 2 μέρες ένα htc evo 3d το οποίο ένα μέρος της οθόνης δεν λειτουργούσε..σκέφτηκα πως προφανώς θα είναι το digitizer του..Με είπε ενας γνωστός πως ίσως είναι το λειτουργικό..Για να μην πολυλογώ το έκανα unlock το bootloader του με το tutorial της htcdev http://www.htcdev.com/bootloader/ ακολούθησα και αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=jt25eiIBJ14&feature=related και επειδή έτσι δεν άλλαξε η εκδοση του λειτουργικού κατέβασα μια stock rom από την συγκεκριμένη σελίδα http://www.scottsroms.com/downloads.php?do=cat&id=2 και την εγκατέστησα απο τo bootloader μέσω του recovery...αλλά τώρα ανοίγει το κινητό και μου βγάζει σφάλμα στα πάντα...Για παράδειγμα γράφει "Internal settings has stopped unexpectedly", "sound set has stopped unexpectedly","system UI has stopped unexpectedly" και στην ουσία δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κινητό...δεν μπορεί να ανοίξει..Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει γιατί τα έχω χάσει κάπως..
  • Δημιουργία νέου...