Προς το περιεχόμενο

dimus1985

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    346
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με dimus1985

  • Ημερομηνία γέννησης 11/10/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ροδος

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.759 προβολές προφίλ

dimus1985's Achievements

  1. Καλησπερα στην ομαδα! 27/4 θα ξεκινησουμε roadtrip απο Θεσ/νικη προς Βελιγραδι/Ζαγκρεμπ/Λιουμπλιανα και επιστροφη απο Δαλματικες ακτες περιπου στις 12/5. Προσπαθω να φτιαξω λιγο τις ωρες αλλα δεν ξερω καθολου τις καθυστερησεις στα συνορα.Να υπολογιζω καμια ωρα αναμονη ή παραπανω? Γενικα υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχω?
  2. dimus1985

    Diablo IV [PC]

    Μπαινει κανονικα μαγκες? Το πρωι επαιξα κανονικα. Τωρα στην οθονη diablo iv σταματαει η μουσικη κρασαρει...
  3. ωραιο το ασφαλιοτσιμπιδο της εικονας πως το ζηταω? θελει το συγκεκριμενο ωστε να μπει στις 2 ακρες και να τραβηξει το ελατηριο
  4. ναι ψυχουλα μου σε ευχαριστω που μου ειπες οτι υπαρχει το google Το εψαξα προφανως πριν γραψω εδω αλλα μου ειπαν οτι θελει τετοιο.Αν κανει και με απλο οκ
  5. Καλησπερα στην ομαδα.Αλλα ξα το λαστιχο στο πλυντηριο αλλα το σιδερενιο στεφανι που το κραταει με το ελατηριο δεν μπορω να το βαλω με τπτ.Μου ειπαν οτι θελει ασφαλιοτσιμπιδο που να πατας και να ανοιγει.Μπορει καποιος βοηθησει με ενα link πως το ψαχνω ή αν υπαρχει αλλος τροπος?
  6. Καλησπερα στην παρεα.Αν και το φοραω μονο σε εξοδους..δωρο της γυναικας:)
  7. Πηραμε το philips απο κωτσο στα 160.Η γυναικα καταευχαριστημενη.καμια σχεση σε βαρος στο χερι με τα απλα σιδερα και τα 2.5L κρατανε για αρκετα πλυντηρια.
  8. παρελαβα και εγω τον αφυγραντηρα.Αρχικα να πω στον φιλο απο πανω πως ειναι αθορυβος.Αθορυβος σε φαση αν εχω και τηλεοραση ανοιχτη δεν ακουγεται τπτ στα 3 μετρα αποσταση.Οποτε μαλλον κατι εχει παει λαθος στην περιπτωση σου. .Επισης εχει wifi κανονικα καθως και οδηγιες πως θα συνδεθει μεσα στην συσκευασια.Αυτα σαν πρωτη εντυπωση.Δεν το δουλεψα κανονικα ακομα καθως ο καιρος ειναι καλος αλλα σαν πρωτες εντυπωσεις αριστες
  9. Καλησπερα στην παρεα.Εχω ενα θεμα με το εισητηριο του μωρου (8μηνων).Την λενε Θαλεια και στην ονοματοδοσια στα λατινικα γραφτηκε THALIA οπως και στο εισητηριο της AEGEAN.Σημερα που πηραμε το διαβατηριο της το συστημα την βγαζει THALEIA αυτοματα και ο αξιωματικος δεν μπορει να το αλλαξει.Θα εχω θεμα?Μπορω με 20ευρω να το διορθωσω αλλα ρωταω ετσι για το γαμωτο..η AEGEAN λεει οτι ταξιδευω με δικη μου ευθυνη γιατι ειναι στον υπαλληλο ποσο τυπικος θα ειναι.
  10. Για Πορτογαλια χειμωνα εχουμε γνωμες/εντυπωσεις?8 μερες roadtrip και θα εχουμε και ενα μωρακι.
  11. Σε νησι ακομα τπτ?6 μηνες περιμενω και μου λενε συντομα και συντομα..
  12. Συμφωνουμε αλλα 2κ gaming με 290x..?..Τι παιζεις lol?
  13. Ειναι μεταξυ 2070 και 2070super.Προφανως δεν φτανει την 3060 αλλα για 1080p ειναι τιμια.Εδω πουλανε τις gtx 1070 350-400€ τι ακριβως ψαχνετε?Ξεχαστε msrp και αποδοσεις.Οσο υπαρχει αυτη η κατασταση με τα crypro οποιος θελει καρτα θα την πληρωσει πολυυυυυ ακριβα ή θα ψαξει για ps5.
  14. καλησπερα στην παρεα.Μιας και pc δεν μπορουμε να φτιαξουμε και μιας και η συζυγος ειναι εκπαιδευτικος και θα παρουμε και το voucher των 200€ ειπα μπας και βαλω κατι παραπανω και παρουμε τπτ να παιζω κ εγω σαν παιδι.Η αγορα θα γινει απο τις μεγαλες αλυσιδες που σιγουρα συνεργαζονται στο προγραμμα. Τωρα τυχαινει public κωτσος κτλ να εχουν σε προσφορα τα lenovo 15ACH6 με τον 5600H 1650 8/16gb ram και 256/512gb ssd καθως και το hp 15-2000nv με τα ιδια spec και παρομοιες τιμες Αρχικα αξιζουν σαν laptop και αν ναι ποιο απο τα 2 ?
  15. RAGING FIRE Κλασσικη ιστορια καλου κακου μπατσου.Περιμενω ενα αμερικανικο ριμεικ απο Michael Bay με Statham πρωταγωνιστη.Θα ταιριαζε περισσοτερο παρα στον Beny Chan.ΤΟ 90+ στα review ασχολιαστο.Κουραστικα τα κινεζικα,μετρια εφε,μετριο γενικα.6/10
  • Δημιουργία νέου...