Προς το περιεχόμενο

stratigos24

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.090
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stratigos24

  • Ημερομηνία γέννησης 29/06/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

25.689 προβολές προφίλ

stratigos24's Achievements

  1. Ωραίες. Ο λόγος του 2.8 σε αυτές τις φωτιστικές συνθήκες και δεδομένου ότι δεν ήθελες μικρό βάθος πεδίου από ότι βλεπω ? Και εγώ κάτι τέτοια κάνω δεν το λέω επικριτικά, απλά ρωτάω..
  2. Για το πρώτο λες ότι ειναι πάνω από 60% γιατί το βγάζω 38% διαφορά. (740 / 460)
  3. stratigos24

    Pdf Sharing Free

    Ευχαριστώ. Δεν έχει να κάνει με το ποσό ούτε είναι πρόβλημα η πληρωμή του. Η εταιρεία πληρώνει αλλά και άλλα. Το θέμα είναι πως είναι δική μου ερώτηση μιας και μιλάμε για 3 αρχεία το χρόνο. Θα κοιτάξω από τον σέρβερ που λες να δω. Δοκίμασα τώρα και το calameo.com και οκ αν και το ανοίγει λίγο διαφορετικά από το docdroid είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής χωρίς πολλά φρουφρου γύρω γύρω. ΥΓ: Τελικά εμφανίζει κάτι διαφημίσεις στο κάτω μέρος της σελίδας που σου ανοίγει το pdf.. 😂 (δεν πατάνε πάνω στο pdf αλλά οκ... δεν ...)
  4. stratigos24

    Pdf Sharing Free

    Καλημέρα. Στην εταιρεία που δουλεύω βγάζουμε 3 καταλόγους το χρόνο με τα προϊόντα μας και βάζαμε στο site μας link του καθενός καταλόγου μέσω docdroid. Πλέον το docdroid είναι επι πληρωμή και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια άλλη free παρόμοια πλατφόρμα ή τρόπος για να τα βάζουμε με link στο site μας και να τα βλέπουν οι πελάτες μας. Βρήκα 1-2 παρόμοιες πλατφόρμες αλλά δεν ανοίγει ωραία το pdf όπως άνοιγε στο docdroid. Όταν λέω ωραία εννοώ χωρίς γύρω γύρω μπάρες επιλογές κλπ. Άνοιγε απλά ατόφιο το pdf και τέλος. Ευχαριστώ.
  5. Μια χαρά τον βλέπω, πάρτον αν θέλεις έναν κουμπωμένο πάνω και τέλος. Είναι μια χαρά και στο f2.8 και σχετικά ελαφρύς για το εύρος και την ποιότητα που βγάζει στις φωτό. https://flic.kr/s/aHBqjBdVcj
  6. Πάρε αυτόν λοιπόν μια χαρά είναι αν σε καλύπτει το εύρος και η τιμή . Η ερώτηση σου ήτανε να πάρεις αυτόν ή όχι και τίποτα άλλο? Αν ναι, κάνεις ότι θες. Δεν έχεις άλλη επιλογή σε μαμά φακό.. ή 24-70 με αρκετά χρήματα ή αυτόν με μικρό εύρος. Δε ξέρω πως αποδίδει στο 2.8 βέβαια και αν θα χρειάζεται να τον κλείσεις λίγο σε κάποια mm για καλύτερη εικόνα και χάσεις τελικά το πλεονέκτημα του 2.8 Σεβαστή η άποψη σου περί τρίτων κατασκευαστών μην πάρεις αν δε θες, αλλά , δεν αντιγράφουν τους φακούς της Σόνυ βγάζουν δίσκους τους... Μοντουρα έχουν ίδια. ΥΓ. Για να καταλάβω ακόμα καλύτερα την ερώτηση.. ρωτάς αν αξίζει να δώσεις τους φακούς σου για αυτόν μιας και σχετικά (20vs24) τους "εμπεριέχει"?
  7. Είχα τον δεύτερο σε Α7 και φίλος μου τον πρώτο σε α5000. Πολύ καλύτερος ο πρώτος oss που αναφέρεις. Εντάξει συγκρίνονται αφού σε κροπ σώμα θα τους βάλει όποιον και να πάρει.
  • Δημιουργία νέου...