Προς το περιεχόμενο

IX79

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με IX79

  • Ημερομηνία γέννησης 02/08/1979

IX79's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=2374&pid2=2074&compare=core-i3-6320-3-9ghz-vs-core-i5-4690-3-5ghz http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=2327&pid2=2074&compare=core-i5-6400-2-7ghz-vs-core-i5-4690-3-5ghz Στα διάφορα site δίνουν καλύτερα rating για τον 4690 πάντως.
  2. Αν μπορείς να μου υποδείξεις ένα μαγαζί που να τα έχει όλα συν την κάρτα που προτείνεις στην ίδια τιμή πολύ ευχαρίστως να το κοιτάξω
  3. Σ ευχαριστώ για την επισήμανση! Είναι το Msystems.gr . Τα παιχνίδια που έχω παίξει κατά καιρούς είναι L2, Terra, Diablo 3, LOL
  4. Θα το κοιτάξω αυτό που λες για τις μνήμες, πέραν από την τιμή υπάρχει κάποια άλλη διαφορά? Οσο αφορά το gaming κατά διαστήματα παίζω διάφορα οπότε θα προτιμούσα να μην έχω κάποιο περιορισμό. Δεν έχω χρόνο να μπω στην διαδικασία πολλαπλών μαγαζιών και να περιμένω πότε θα έρθει το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Μιας και από το συγκεκριμένο μαγαζί έμειναν γνωστοί ευχαριστημένοι είπα να πληρώσω ένα μικρό "premium" για την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση.
  5. Μάλλον κάποιο πρόβλημα είχει η φωτογραφία, το έκανα update.
  6. Το παρακάτω σύστημα θα το χρησιμοποιήσω για λίγο απ' όλα (streaming, ελαφρύ gaming, προγραμματισμό). Στα κομμάτια που βλέπετε θα μπει και ένα corsair 550W που έχω. Βλέπετε κάτι που πιστεύετε πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγω?
  7. Απ' ότι αντιλαμβάνομε η AMD σ αυτή την σειρά cpu/mb που ρωτάω έχει το Dual Graphics που μπορεί να εκμεταλευτεί ταυτόχρονα την "κάρτα" του επεξεργαστή και την έξτρα κάρτα που αγόρασες.
  8. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Κάποια πρόταση για A10-7870K με κάποιο mobo A88X με την προυπόθεση ότι έχω κουτί και τροφοδοτικό υπάρχει? Επίσης θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς έξτρα κάρτα γραφικών το πρώτο διάστημα και να την προσθέσω μελλοντικά μιας και ο επεξεργαστής αυτός απ' ότι διάβαζα παίζει αξιοπρεπώς απλά παιχνίδια σε μέτρια γραφικά. Και μια ερώτηση που θα με βοηθήσει. Όταν στο motherboard λέει δίπλα από μια συχνότητα (O.C.) τι ακριβώς σημαίνει?
  9. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα αλλά αυτές είναι οι "απαιτήσεις". Και είμαι απόλυτα ανοιχτός και για ΑΜΔ Α10 συνθέσεις i) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 600 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) Γενική χρήση. Λίγο παιχνίδι (ΜΜΟ), ελαφρύς προγραμματισμός, streaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Τίποτα ιδιαίτερο iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Υπάρχει FLATRON LG E2351. Θα μπει και 2η μελλοντικά v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Από το ίδιο vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν θα με χαλούσε να γλυτώσω την φασαρία και τυχών ζημιά viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι απαραίτητα, αν υπάρχει δυνατότητα όμως Windows 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ίσως σε RAM, HDD/SSD, GRAPHIC CARD x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν case της Powertech καθώς και ένα powersupply corsair 550W
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν έφτιαχνα μόνος μου ένα σύστημα βασισμένο στον AMD CPU A10 7870K (FM2+/4.10 GHz/4 MB) και mobo http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88x-gamer-retail-p-PER.524366θα ήταν καλύτερα τα πράγματα? Θέλω ένα υπολογιστή all around χωρίς να ξεφύγω υπερβολικά οικονομικος. Έχω πύργο και τροφοδοτικό οπότε με συμφέρει νομίζω να πάω σε τέτοια λύση.
  11. i) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 600 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) Γενική χρήση. Λίγο παιχνίδι (ΜΜΟ), ελαφρύς προγραμματισμός, streaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Τίποτα ιδιαίτερο iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Υπάρχει FLATRON LG E2351. Θα μπει και 2η μελλοντικά v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Από το ίδιο vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν θα με χαλούσε να γλυτώσω την φασαρία και τυχών ζημιά viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι απαραίτητα, αν υπάρχει δυνατότητα όμως Windows 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ίσως σε RAM, HDD/SSD, GRAPHIC CARD x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν case της Powertech καθώς και ένα powersupply corsair 550W
  12. Τα 8αρια με εκνευρίζουν οπότε όχι Δες λίγο τα screenshot μας. Θα δεις ότι ο δικός μου δίχνει περισσότερα GB. Ήταν κάτι που σίγουρα συνέβηκε με την αναβάθμιση.
  13. Μήπως παιζουν ρόλο τα windows 10?
  14. Δεν καταλαβαίνω γιατί να τα χρειαστώ αυτά. Το καλώδιο που πήρα έχει και τέτοιο mode.
  15. ​Παιδιά θα ήθελα και μια βοήθεια. Παράγγειλα ένα καλώδιο mini hdmi to hdmi αλλά η μίνι πλευρά δεν ήταν αρκετά mini Έχετε υπόψη πως ονομάζετε αυτή η υποδοχή που έχει? Επίσης αγόρασα και το ACASIS που πρότεινε κάποιος πιο πάνω.
  • Δημιουργία νέου...