Προς το περιεχόμενο

amaral

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με amaral

  • Ημερομηνία γέννησης 13/09/1989

amaral's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. παιδια μια ερωτηση.. ποσο ειναι η τιμη του νερου το κυβικο? τωρα (10/2012) στο χαρτι του ιδιοκτήτη που μου το φερνει να το δω γραφει πανω (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΜΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ) και γραφει 0.85 λεπτα απο 0 εως 20 κυβικα και 1.30 απο 20 εως 30...και παει λεγοντας...προφανος δεν ειναι οικιακο το τιμολογιο...ετσι?
  2. Εγω δεν θελω την αποδηξη διοτι δεν κανω φορολογικη δηλωση λογο οτι ειμαι ανεργος...του ειπα για τις αποδηξεις για να κοψει το ενοικιο λιγο οπως πολλοι τωρα, βλεπω αγγελιες σαν το σπιτι μου και τα δινουν 250-280 πιο καινουρια με τα ιδια σχεδον μεσα (επιπλα -ηλεκτρικα) και ειναι πιο κοντα στο κετρο της πολη που μενω (οχι αθηνα) 330-300 ειναι πολλα πλεον...του ειπα 250 χωρις αποδηξη ωστε να ταρακουνηθεί λιγο και να μου πει αυτος με 'παζάρι' 270 καπου εκει...μεχρι φλεβαρη θα κατσω γιατι παω φανταρος και θελω να προσπαθησω να μαζεψω λιγα λεφτα και το ξερει του το εχω πει..αλλιως θα αναγκαστω να φυγω..! αυτος προτιμαει να αδειασω το σπιτι νοεμβρη σε πολη που βασιζεται με φοιτητες και που τωρα δεν ψαχνουν για σπιτι...??ακομα και 250 να το παει για 4 μηνες "χανει" 200. εαν ομως του παρω τις αποδηξεις απο το γεναρη 2012 (οπου του το ειπα οτι θελω) χανει πολλα περισσότερα στην εφορια..." ερωτηση" ποσο ειναι ο φορος τωρα ενοικιου 20% ? καποιοι μου λενε 40% ..αλλα τωρα αλλαξε νομιζω
  3. γεια σας παιδια...μια ερώτηση και εγω θελω να κανω... ενοικιάζω απο πέρυσι τον Απρίλιο ενα 2αρι, χωρις συμβόλαιο και χωρις αποδηξη...χωρις αποδηξη 330 ευρω (μαλακια μου βεβαια χωρις αποδηξη και συμβολαιο) τα χριστουγεννα ομως του ειπα να μου το μειωσει γιατι δουλευα ελαχιστα τοτε (και τωρα) και ηταν αρνητικος μου ειπε , το εδινα παλια 350 και δεν γινεται πιο κατω! μα του λεω τα δεδομενα αλλαζουν με τον καιρο, ολοι ζοριζονται τωρα! και εξ'αλλου δεν πληρωνεις φορο! αλλα παλι, λεει ειμαι στο αφορολογιτο τωρα και να σου κοψω παλι δεν με νοιαζει... του λεω οκ κοβε μου τουλαχιστον...μετα απο λιγο καιρο ερχεται και μου λεει : δινε μου 300 χωρις αποδηξη (μαλλον βγηκε απο το αφορολόγητο τωρα) του λεω οκ! θα ρωτισω τον πατερα μου αν τις χρειαζεται (και καλα!..) και θα σου πω. γυρισα απο διακοπες το καλοκαιρι και αφου μιλησα και με τουσ δικους μου ειπαν πες του χωρις αποδηξη αν ειναι το ενοικιο 250 και με αποδηξη 300 με ολο το ποσο.. τοτε λεει με τιποτα 250 οχι οχι..! ωραια του λεω δωσε μου τις αποδειξεις...απο τα τοτε που στο ειπα απο γεναρη του 2012 περιπου. Τωρα εδω ειναι το ερωτημα μου ειπε τωρα δεν μπορω, δεν μου ειπες αν θες τελικα αποδηξη και τωρα εκανα τα χαρτια μου, θα στις δωσω του 2012 οταν ξανακανω δηλαδη το 2013.... ρωταω εγω τωρα γινεται αυτο..??να παρω του 2012 το 2013 μπορει να το κανει?
  • Δημιουργία νέου...