Προς το περιεχόμενο

chris82gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chris82gr

  • Ημερομηνία γέννησης 11/04/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κιλκίς

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.671 προβολές προφίλ

chris82gr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλά όλα αυτά και σαφώς χαίρομαι που η τεχνολογία προχωράει μπροστά αντίθετα με πολλά άλλα πράγματα στην χώρα μας που πάνε προς τα πίσω. Στο θέμα μας όμως... Είχα πάνω κάτω στα 10 χρόνια σύστημα με τον θρυλικό Q6600 overcloaked στα 3,2GHz με ανάλογη ψύξη με 5GB Ram/SSD δίσκο κλπ,ένα σύστημα που με ικανοποιούσε σε αυτά που έκανα ακόμα και στα παιχνίδια που έπαιζα,συμβιβάζοντας πάντα σε επιδόσεις τα γραφικά (χαμηλά γραφικά κλπ). Βγήκαν οι Ryzen και εκεί άρχισα να το βλέπω πιο ζεστά,μια αναβάθμιση ήταν ότι πρέπει και έλεγα ότι ίσως ήρθε και ο καιρός να πάω για πρώτη μου φορά σε AMD. (παντοντε τους θεωρούσα φουρνάκια,μόνο θερμοκρασίες...) Όταν έπεσαν μετά απο μερικούς μήνες λοιπόν οι τιμές και άλλο,κάθισα διάβασα,είδα επιδόσεις,είδα ιδιοτροπίες, είδα "προβλήματα" και προχώρησα στην αγορά του Ryzen 5 1600 (τον πιο vfm).τον οποίο έχω στα 4.0GHz χρονισμένο απροβλημάτιστα και νιώθω πως η επόμενη μου αναβάθμιση τώρα ίσως να είναι στα επόμενα 10 χρόνια απο τώρα. Ας μην είμαστε υπερβολικοί παίδες,ας μην ακολουθούμε το marketing,αλλά τις δικιές μας ανάγκες μόνο.Το marketing συνήθως κάνει κακό,γιατί τις περισσότερες φορές (αν όχι πάντα) οι εταιρίες κοιτάν τα κέρδη,τι θα πουλήσει περισσότερο και μπορούν κάθε χρόνο απλά να βγάζουν κάτι νέο για να βγάζουν,έτσι όμως έρχονται άλλα προβλήματα,γι'αυτούς που έχουν τα παλαιότερα... (Ο λόγος που σιχάθηκα την Apple στα τηλέφωνα,το "downgrade" που κάνει σε επιδόσεις στα παλιότερα μοντέλα της). Πάντα φιλικά..
  2. chris82gr

    Smartphone μέχρι 300 ευρώ

    Μιας και είχα το LG πριν κατι μερες στα χέρια μου το 32άρι κιόλας με τα 3GB RAM και τώρα σκέφτομαι να πάρω το Α5.Τα 2Κ στην ανάλυση οθόνης ειλικρινά δεν μου λένε κάτι,αν πρέπει να το φορτίζω 2 φορές την μέρα. Σόρρυ που θα το πω έτσι χωριάτικα,αλλά "χέστηκα" για τα νούμερα και για τα 2Κ.Με τις δυνατότητες που έχει το G3 και κυρίως την καινούργια αυτή οθόνη QHD θα πρέπει να κουβαλάς μόνιμα και ένα POWER BANK μαζί σου,ιδίως με την lollipop,εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει.Ωστόσο αυτά τα νούμερα που στο G3 φαίνονται βουνά,εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασαν με νορμάλ πάντα λειτουργία. Σε φρέσκο τηλέφωνο να ανοίγεις Viber και στην πρώτη δακτυλογράφιση να έχει Lag πρωτού γράψει το τηλέφωνο; Οκ,Fail απο μένα,LG ένα ήταν το τηλέφωνο και εκεί θα παραμείνει,με την Kitkat πάνω,το G2 και τέλος εκεί. G3 vs G2 = 0-1 G3 vs A5 = 0-1 Δεν είναι δυνατόν,να συγκρίνεται το G3 με το Α5 με τόσο διαφορετικές δυνατότητες και το Α5 να κάθεται τόσο δίπλα του,κάτι δεν πάει καλά φίλτατοι,δεν ξέρω τι,αλλά κάτι δεν πάει καλά. Άποψη μου.
  3. chris82gr

    s6 ή note 4

    Πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερο,όσοι αναφέρουν προβλήματα μπαταρίας/υπερθέρμανσης να έλεγαν και για πια έκδοση android μιλάνε.Το περίεργο στην όλη φάση δε,είναι πως μπορεί 2 ολόιδια κινητά (π.χ. N910F) και έχουν αναβαθμιστεί απο kitkat σε lollipop το ένα να έχει θέματα και το άλλο όχι. Προσωπικά,μετά απο 2-3 κινητά android που πέρασαν απο τα χέρια μου (ένα φθηνοκινέζικο,το LG G2,το Oneplus One 64GB και το LG G3) έχω να πω μόνο θετικά πράγματα,εκτός το G3 που μου ήρθε με Lollipop όσον αφορά την μπαταρία. Το LG G2 μου έβγαζε 1,5 μέρα χαλαρά,με αρκετή χρήση WIFI και πολύ λίγο παιχνίδι. Το OnePlus One μου έβγαζε 2,5 μέρες χαλαρά,με αρκετή πάλι χρήση WIFI και λίγο παιχνίδι. Και τα 2 αυτά κινητά είχαν την kitkat και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Το δε G3 με ίδια χρήση,δεν μου έβγαλε μισή μέρα και μάλιστα οι περισσότεροι βλέπω αναφέρετε ίδια χρονικά όρια και για αρκετά άλλα τηλέφωνα. Ρε παιδιά,τι γίνεται με την lollipop; Κάποιοι θα πουν ότι άλλη χρήση κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος.Εγώ σας μιλάω σαν ένας χρήστης που δοκίμασα 3 παράδειγμα κινητά,τα 2 με kitkat και το 1 με lollipop που είχε την μισή διάρκεια μπαταρίας. Ενημερωτικά,γνωστός μου με G3,το πήρε με Kitkat και μου ανέφερε ότι έβγαζε 1 με 1,5 μέρα μέχρι που έβαλε lollipop και δεν έβγαζε ούτε 1 μέρα μετά. (Το έχει 2-3 μήνες). Στο θέμα γιατί βγήκα πολύ offtopic.Απο βδομάδα είναι να παραγγείλω το Note 4,εύχομαι απλά να μου έρθει με kitkat και όχι με ήδη προεγκατεστημένη την lollipop.
  • Δημιουργία νέου...