Προς το περιεχόμενο

kyriosotinanai

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    208
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kyriosotinanai

  • Ημερομηνία γέννησης 09/07/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kyriosotinanai's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

50

Φήμη

  1. Επαιζε και λίγο πιο φθηνά από Expansys μέχρι πρότινος. Ίσως έχουν πάρει μικρό στοκ από εκεί. Ήταν refurbished.
  2. Standard 1/4-20 UNC thread βλέπω, όχι κάτι συγκεκριμένο για την SJ. Μάλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε κάμερα συνεπώς. Πάντως δεν ξέρω αν είναι άξια αναφοράς η προσφορά. Στο ebay βρίσκει κανείς έτσι κι αλλιώς τέτοια με 2 εώς 4 δολλάρια.
  3. Thinkpad keyboard with trackpoint. Πιστεύω ότι όποιος έχει χρησιμοποιήσει Thinkpad laptop, δεν έχει γυρίσει πίσω. Πολύ άνετο στα πλήκτρα και το trackpoint είναι τεράστια ευκολία.
  4. Είναι κρίμα που δεν έχει hdmi / video out. Για μένα dealbreaker, περισσότερο μάλιστα από το 1GB RAM.
  5. +1. Εμένα προσωπικά θα μού αρκούσε και ένα [adv] στο θέμα του topic.
  6. Υπαρχει ενα προβλημα με το μηνυμα που βρισκεται στο http://www.insomnia.gr/topic/552627-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-reportspamcom/ Μετα απο ολο το μηνυμα που αναφερονται οι "προσφορες", αναγραφεται κατω: "To παρόν topic αποτελεί advertorial" Θα ήταν πολυ πιο σωστο να φαινοταν με ειδικο τροπο οτι προκειται για διαφημιση, και το ελαχιστο που θα επρεπε να γινει θα ηταν η παραπανω προταση να ειναι η πρωτη του μηνυματος και οχι η τελευταια. Edit: για καποιο λογο το "advertorial" μολις διαγραφηκε οποτε αγνοηστε το μηνυμα μου...
  7. Κι εγώ δυο SSD απο amazon.uk, παραγγελιες 24/11 και 27/11, και ακομα να παραλαβω... Μα τι γινεται; Πρωτη φορα ειδα τοση καθυστερηση.
  8. Crucial 256 τελικη με μεταφορικα £66.63 και ο 512 τελικη £126.60 Ο 512 είχε εμφανιστεί στις 24/11.
  9. Είχε φύγει ήδη. Δεν πειράζει, δε θα πάει χαμένος, όλο και κάπου θα δοθεί Ευχαριστώ!
  10. Συγγνώμη αν καταχράζομαι τον χώρο αυτού του topic, αλλά έχω παραγγείλει δύο Crucial SSDs, έναν 256 και έναν 512. Πήρα τον 256 χωρίς να περιμένω ότι θα βγει και ο 512 που ήθελα αρχικά. Οπότε αν θέλει κάποιος να αγοράσει από μένα τον 256, στην ίδια τιμή ακριβώς που τον πήρα φυσικά (edit: 85,11 ευρώ), ας μου στείλει pm. Βέβαια ίσως βγει ξανά στο Cyber Mondays. Edit: Εχω λάβει ήδη 8 pms, οπότε μη στείλετε άλλοι παρακαλώ
  11. Δείτε και αυτό, πολύ καλή περιληψη απο τις τιμες στο amazon: Ειδικα το top comment (tldr version) Συμφωνα με αυτο, ο φθηνοτερος 250αρης (Kingston) παει 96.16 ευρώ μαζι με μεταφορικα.
  12. Πολλά δωρεάν πραγματάκια σήμερα.
  13. Έχω βάλει το Gravity π.χ., καθώς και άλλα action movies, και "νοιώθω" ήδη αρκετά το μπάσο, thank you very much . Συνεπώς θεωρώ το subwoofer υπερβολή. Ίσως εξαρτάται και από τον χώρο σου (π.χ. είναι αρκετά μεγάλος) ή έχεις κάνει λάθος τοποθέτηση (π.χ. δεν έχεις αφήσει λίγη απόσταση από πίσω), αλλά σε ένα μικρό / μεσαίο δωμάτιο είναι αρκετά κατά τη γνώμη μου.
  14. Όχι, χωρίς sub, και ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση του μπασου. Διαβασε τα προηγουμενα μηνυματα με σχολια για τα ηχεια. Εχουν γραψει οτι στις υψηλες συχνοτητες ειναι λιγο "τσιριχτα", κατι που ισχυει. Προσωπικα εχω τον equalizer του treble στο maximum (+10) και ειμαι ευχαριστημενος. Έχω εναν Sony STR-DH540.
  15. Καταπλητική τιμή, τρομερό VFM. Τα έχω από τότε που ανέστησα το topic, κάπου 2 μήνες, και είμαι απολύτως ικανοποιημένος.
  • Δημιουργία νέου...