Προς το περιεχόμενο

Vas77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    124
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Vas77

  • Ημερομηνία γέννησης 07/09/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.145 προβολές προφίλ

Vas77's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Λογικά θα δείξει ύλη να περιστρέφεται γύρω από κενό χώρο
  2. Vas77

    itavli

    Κάνε μου μια χάρη, διέγραψε και τα δύο post μου. Έχεις δίκιο, ηταν λάθος μου που έγραψα σε αυτό το Forum. Ευχαριστώ
  3. Vas77

    itavli

    Μου κάνει εντύπωση που δύο ακόμη άτομα συμφώνησαν μαζί σου. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που τους ενόχλησε. Όσο για το "bumping", αν πραγματικά έκανα όπως με κατηγορείς τότε θα έγραφα κάθε εβδομάδα και όχι σχεδόν κάθε μήνα.
  4. Vas77

    iSales - Promote your business

    Η έκδοση 1.2 στάλθηκε στην Apple για έγκριση. Νέα χαρακτηριστικά: 1) Κατά την καταχώρηση του καταστήματος μπορείτε να δώσετε διεύθυνση email και τηλέφωνο επικοινωνίας 2) Εφόσον είναι διαθέσιμα, μπορείτε να επικοινωνησετε με το κατάστημα μέσω email ή τηλεφωνικά 3) Μπορείτε να πάρετε οδηγίες για να μεταβείτε από τη τωρινή σας θέση στο κατάστημα 4) Προβολή των παραπάνω οδηγιών στο Google map
  5. Vas77

    itavli

    Η έκδοση 2.7 είναι διαθέσιμη στο AppStore
  6. Vas77

    itavli

    Η έκδοση 2.7 στάλθηκε στην Apple για έλεγχο. Τα νέα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι: 1) Στατιστικά από τα online παιχνίδια. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε ημέρα 2) Δύο διαφορετικοί τρόποι στησίματος των chips: από την αριστερή ή τη δεξιά μεριά του ταμπλό 3) Θα ενημερώνεστε όταν ο αντίπαλό σας κλείσει την εφαρμογή σε ένα online παιχνίδι. Φυσικά, θα ενημερώνεστε όταν την ξαναανοίξει 4) Βελτιώσεις στο Α.Ι για τα παιχνίδια πόρτες και φεύγα 5) Αλλαγές στο UI Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δείτε το σχετικό video στη σελίδα preview
  7. Vas77

    iSales - Promote your business

    Καλησπέρα σας, εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί η εφαρμογή "iSales - Promote your business", που στόχο έχει να βοηθήσει τον επιχειρηματία να προωθήσει τις προσφορές του. Φυσικά, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήνποτε που επιθυμεί να ενημερώσει τους υπόλοιπους πολίτες για μια προσφορά (ή ό,τι άλλο θέλετε ) που είδε σε μια επιχείρηση. Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης μια καφετέριας μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να ενημερώσει τον κόσμο ότι με την παραγγελία ενός καφέ, ο πελάτης θα πάρει δώρο μια τυρόπιτα. Από την άλλη, ο απλός χρήστης, μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να μας δώσει τις εντυπώσεις του από τον καφέ / τυρόπιτα. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό τύπο επιχειρήσεων (π.χ. εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, κλπ), αλλά μπορώ να προσθέσω όποιο τύπο επιθυμείτε. Η εφαρμογή προβάλλει σε Google χάρτη όλες τις προσφορές (είτε είναι από τον επιχειρηματία ή από κάποιο χρήστη). Ο χρήστης μπορεί να δει όλες τις προσφορές που έχει "ανεβάσει" στο server, και μπορεί να τις τροποποιήσει ή ακόμη και να τις διαγράψει. Για να κατεβάσετε τις νέες προσφορές κινήστε τη συσκευή δυνατά (shake). Αν η εφαρμογή διαπιστώσει ότι έχετε αλλάξει πόλη, θα συνδεθεί αυτόματα στο server και θα κατεβάσει τις προσφορές για την πόλη στην οποία βρίσκεστε. Η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής είναι η 1.1, και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα iSales και να τη κατεβάσετε από το AppStore. Η εφαρμογή είναι δωρεάν. Υπάρχουν αρκετές ιδέες για μελλοντικές εκδόσεις, αλλά θα χαρώ πολύ να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις. Ευχαριστώ
  8. Vas77

    itavli

    Η έκδοση 2.3 στάλθηκε στην Apple για έγκριση. Διόρθωσα το bug στο παιχνίδι πόρτες, καθώς και το bug όπου δε σε άφηνε να παίξεις κάποιο ζάρι. (Σημείωση, και πάλι δε θα σε αφήνει να παίξεις κάποιο ζάρι, αλλά αυτό θα είναι γιατί εφαρμόζει τους κανόνες. Αν πιστεύετε ότι είναι bug, στείλτε μου μια φωτογραφία). Επίσης, διόρθωσα ένα πιθανό bug για τους χρήστες iPad 2, όπου ενώ δεν ήταν online, η εφαρμογή τους έδειχνε ότι είναι. Φυσικά, θα πρέπει οι συγκεκριμένοι παίχτες να αναβαθμίσουν στην καινούργια έκδοση... Η εφαρμογή έχει νέα γραφικά, και μια νέα - τελείως διαφορετική - τοποθέτηση των διαφόρων κουμπιών. Για όσους ενδαφέρονται, στη σελίδα έχω ανεβάσει βίντεο όπου παρουσιάζω τα νέα γραφικά, και τις νέες λειτουργίες.
  9. Vas77

    itavli

    Η έκδοση 2.2 στάλθηκε στην Apple για έγκριση. Εκτός του ότι η νέα έκδοση θα είναι συμβατή με το IOS 5.0, έχουν γίνει μερικές αλλαγές στα γραφικά (τα ταμπλό έχει τη σωστή διαμόρφωση), και έχουν διορθωθεί μερικά bugs.
  10. Vas77

    itavli

    Λόγω ενός bug η εφαρμογή (έκδοση >=2.0) δεν είναι συμβατή με IOS 5. Η έκδοση 2.2 ετοιμάζεται και θα σταλθεί στην Apple την επόμενη εβδομάδα για έγκριση.
  11. Vas77

    itavli

    Η έκδοση 2.1 είναι διαθέσιμη στο AppStore. Αυτή η έκδοση φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στο κώδικα για το online παιχνίδι, καθώς επίσης επιτρέπει στους παίχτες να συνομιλούν (chat) κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το σχετικό video. Καλό παιχνίδι.
  12. Vas77

    itavli

    Η έκδοση 2.0 είναι διαθέσιμη στο Appstore. Καλό παιχνίδι
  13. Vas77

    itavli

    Χθες το βράδυ έστειλα στην Apple την έκδοση 2.0 για έγκριση. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε ένα video (στα αγγλικά) όπου περιγράφω τη διαδικασία για να ρυθμίσετε την εφαρμογή και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Επίσης, στην έκδοση 2.0 έχουν διορθωθεί διάφορα bugs, όπως για παράδειγμα το πρόβλημα με το παιχνίδι φεύγα.
  14. Vas77

    itavli

    Ανέβασα ένα sneak preview για το online game Σύντομα θα είναι έτοιμο.
  15. Vas77

    itavli

    Επειδή το online game θα καθυστερήσει λίγο, έστειλα στην Apple για review την έκδοση 1.20, η οποία περιλαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα: 1) Διορθώθηκε το πρόβλημα με το μάζεμα των chips 2) Διορθώθηκαν μερικά bugs στην κίνηση των chips 3) Τρεις τρόποι για να ρίξετε τα ζάρια: auto-roll, shake to roll, tap on screen 4) Μερικές αλλαγές στο Α.Ι για τα παιχνίδια πόρτες και πλακωτό 5) Στατιστικά 6) Επιλογή χρώματος για τα chips Αν δεν έχετε ήδη επισκεφτεί τη σελίδα για το Sneak Preview, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα με την τελική έκδοση Καλό παιχνίδι
  • Δημιουργία νέου...