Προς το περιεχόμενο

arstmouz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με arstmouz

  • Ημερομηνία γέννησης 27/02/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens Neos Kosmos

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

arstmouz's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Παίρνει κανείς πληροφορίες απο το serial number και IMEI της συσκευής του; Π.χ. το δικό μου iphone 5 έχει serial number C35JPUHVD*** (τα τρία τελευταία ψηφία δεν τα δίνω για ευνόητους λόγους).
  2. ξέρετε άν θα μειωθεί κάπως η τιμή του iphone 4s μετά την έλευση του 5;
  3. Μάλλον έχω πρόβλημα με το sata connector, διότι υπολειτουργεί το optical drive (δείχνει να χάνει την τροφοδοσία του έπειτα απο λίγα δευτερόλεπτα). Κατα τα άλλα κουμπώνει μια χαρά μεσα στη θήκη, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. θα τους στείλω μήπως και μπορέσουν να το αντικαταστήσουν. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Μόλις παράγγειλα και εγώ με τη σειρά μου έναν vertex 2 120gb απο ebay αμερικής (130 ευρώ καινούργιο μαζί με τα μεταφορικά και με τα 3 ευρώ τα έξοδα εκτελωνισμού), και προχώρησα στην εγκατάσταση του όπως περιγράφετε παραπάνω. Το macbook pro 13 που έχω απλά πετάει!!! Έβγαλα και το optical drive και στη θέση του έβαλα το παλιό σκληρό δίσκο και όλα οκ. Το μόνο πρόβλημα είναι η θήκη που περιγράφετε σε προηγούμενα μηνύματα, απλά δεν δουλεύει!!! (κρίμα) http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310311744183&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια πιο αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για την υλοποίηση του external optical drive;
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση!
  6. Πρόσφατα αγόρασα έναν OCZ VERTEX 2 2,5 για να αντικαταστήσω τον αργό "σαν χελώνα" 250άρη σκληρό που είχε το macbook pro 13 μου (mid 2009) απο τη μαμά του, για να τρέχω το λειτουργικό και ίσως βάλω και τα windows για τις εφαρμογές που δεν τρέχουν σε mac. Επίσης αγόρασα και τη θήκη για να εγκαταστήσω έναν δεύτερο σκληρό με αφαίρεση βέβαια του optical drive που θεωρώ πλέον άχρηστο. Το σκέφτομαι να βάλω έναν momentus xt 500gb ή έναν απλό wd scorpio black 750gb σαν δεύτερο για αποθήκευση των δεδομένων μου. Η ερώτησή μου είναι μπορώ να κάνω raid 1 με δύο διαφορετικούς δίσκους (κάνοντας ένα partition στον δεύτερο δίσκο με τα ίδια gb με τον πρώτο δίσκο);
  7. Το σκεφτόμουν και αυτό αλλά η διάταξη sli θα λειτουργήσει όπως μια καινούργια κάρτα; Αξίζει κατα τη γνώμη σου;
  8. Η οθόνη μου είναι η Syncmaster 245b 24ίντσες και μέγιστη ανάλυση 1920*1200. Παιχνίδια τύπου Crysis 2 παίζω σε full γραφικά. Με ενδιαφέρει να μην δαπανήσω πολλά χρήματα, ίσως να βρω μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών, αλλά το θέμα είναι ποιά; Το πολύ 100ευρώ!
  9. Το σύστημα που έχω αποτελείται απο: Επεξεργαστή: Q6600 χρονισμένο στα 3,2Ghz Μητρική κάρτα: MSI P43-C51 Μνήμες RAM: DDR3 8GB Κάρτα γραφικών: EVGA GEFORCE 8800gtx ko 768gb Νομίζω πώς προτιμητέα είναι η αλλαγή της κάρτας γραφικών αφού με τα υπόλοιπα την παλεύει ακόμα το μηχάνημα. Ποιά είναι η αλλάγή που πρέπει να κάνω στο μηχάνημα ώστε να παίζει για αρκετό καιρό παιχνίδια σε ικανοποιητικές αναλύσεις. Ποιά κάρτα γραφικών μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  10. Συγνώμη αν είμαι σε λάθος post καταρχάς. Λοιπόν η κοπέλα μου έχει το παλιό μου iPhone 3GS που μετά απο μία πτώση τα είδε όλα ανάποδα (το κρύσταλλο της οθόνης έχει σπάσει σε πολλά κομμάτια πάνω αριστερά στην οθόνη αλλά δείχνει λειτουργική) Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος που γνωρίζει ή έχει ήδη αλλάξει digitizer που να απευθυνθώ εδώ στο Ηράκλειο; Θέλω αυθεντική εννοείται οθόνη. Γενικά αν γνωρίζεται κάποιον που να κάνει σωστή δουλειά και να μην γδέρνει σε θέμα τιμής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  • Δημιουργία νέου...