Προς το περιεχόμενο

gio_b27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gio_b27

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gio_b27's Achievements

  1. Στα αγγλικά, το ελληνικό ερωτηματικό, είναι άνω τελεία. ;-)
  2. Υποτίθεται ό,τι θα το αλλάξει. http://phandroid.com/2014/04/22/lgs-g3-ui-new-user-interface-screenshots/ Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι λιγάκι τραγικό, αν και κάτοχος LG G2.
  3. Υπάρχουν και κάρτες που τα τραβάν κατευτείαν από τον λογαριασμό σου, και δεν είναι πιστωτικές. Εγώ αν μπορούσα θα πλήρωνα παντού με κάρτα. Έτσι ξέρεις πάντα που έδωσες και πόσα και μπορείς να προγραμματίζεις καλύτερα τα έξοδα σου.
  4. Και εμένα, ελληνικό G2, μου ήρθε το update, αλλά κατεβαίνει τραγικά αργά.... 83% (420/520 mb) μέσα σε 15 ώρες!
  5. Η Samsung θα προσφέρει, έκτος από μία συσκευή με εκατομμύρια άχρηστες λειτουργίες, και έναν νέο ορισμό σε αυτό που λέμε κιτς-event (μάγοι, τραγουδιστές, ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί κλπ) !
  6. Έγω πάλευα μέχρι χθες με το nexus 7, και τελικά το έκανα sideload. Και σήμερα πήρα ΟΤΑ το νέο update poy βγήκε. Ότι να ναι με αυτό το Κιτ-Κατ!
  7. Δηλαδή τις άλλες χρονιές όταν έβγαινε το καινούριο πόσα πουλούσαν από το προηγούμενο;
  8. Παίδες έχουμε και πρωτιά! Η Μελβούρνη είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη στο κόσμο με βάση τον ελληνικό πληθυσμό!
  9. Το τελευταίο iPhone που άξιζε ήταν το 4άρι. Απο εκεί και πέρα τα iPhone έχουν μείνει πίσω σε ότι αφορά την καινοτομία τόσο στο hardware όσο και στο software. Ναι δεν λέω σταθερά, ασφαλή κτλ, αλλά αν έχεις iPhone από το original iPhone και έχει περάσει όλη αυτή την εξέλιξη, ξενερώνεις. Τώρα οι άλλοι που έχουν ανακαλύψει το iPhone απο το 4-4s και μετά, ας χαίρονται με κόλπα του μάρκετινγκ.
  10. Για τις εφαρμογές τις Google καλό θα είναι, πχ να μην χρειάζεται να ανοίγεις Chrome και να πηγαίνεις στο Google Maps, αλλά να ανοίγεις κατευτείαν την εφαρμογή του. Τώρα για τα άλλα, από τη στιγμή που έχουν desktop εφαρμογή έτσι κι αλλιώς, είναι δώρο άδωρον, όπως το Wunderlist που βλέπουμε στο παράδειγμα.
  • Δημιουργία νέου...