Προς το περιεχόμενο

Maldino

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    469
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Maldino

  • Ημερομηνία γέννησης 26/06/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βύρωνας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Burwnas,Athina
  • Απασχόληση
    Football Manager :P

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.378 προβολές προφίλ

Maldino's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

25

Φήμη

  1. Το πέρασα στο P2XL και τα πάει καλά. Δεν έχω δει ασυμβατότητα σε καμια από τις πολλές εφαρμογές. Δεν εχει κολλήματα εως τώρα. Τα Gestures τα ενεργοποίησα κατευθείαν. Το implementation δεν είναι καλό ακόμα. Είναι κόπια από iOS και δυστυχώς ακόμα δεν είναι πολύ χρηστικό. Θέλω να πιστέυω πως θα γίνει πιο smooth μελλοντικά.
  2. Νο Νο. Δεν έχει να κάνει με την Ευρωπαική οδηγία. Μιλάω συγκεκριμένα για το κομμάτι "unibody μπαταρία=2 χρόνια". Απλά δεν ισχύει. Θεωρείται αναλώσιμο και έχει άλλους όρους εγγύησης. Όπως τα ακουστικά και ο φορτιστής που είναι παρελκόμενα. Το τι θα ήταν σωστό να συμβαίνει είναι άλλη κουβέντα. Συγνώμη για το offtopic.
  3. Κάθε εταιρεία έχει δικούς της όρους και δεν ισχύει η διετία. Samsung πχ δίνει 1 έτος στην μπαταρία (unibody ή μη).
  4. Καλησπέρα, Υπάρχουν πολλά στάδια επισκευής πριν το Reballing και τον εξοπλισμό των χιλιάδων ευρώ, ακόμα και το κολλητήρι που αναφέρεις. Άποψη μου είναι μην βλέπεις υπερεξειδικευμένα βίντεο στην αρχή. Θα χάσεις το μυαλό σου. Δες τα βασικά, αλλαγές δίσκων, μνημών, οθονών (notebooks). Έπειτα δες πιο "δύσκολα" tasks όπως η αλλαγή θυρών φόρτισης. (Αλλαγή, όχι κόλλημα). Σιγά σιγά θα εξοικειωθείς. Τα βίντεο του Sorin που σου παρέθεσε natural_sgf πιστεύω είναι υπέροχα για αρχάριους. Όχι επειδή φτιάχνει περίπλοκα πράγματα (μητρικές), αλλά λύνει κάθε παράξενο laptop. Με αυτό το τρόπο μπορείς να μάθεις πως ανοίγουν τα περισσότερα και να κατανοήσεις την γενική ιδέα της αποσυναρμολόγησης-συναρμολόγησης. Τα κινητά είναι πιο απλά. Οι αλλαγές οθόνης και μπαταριών τουλάχιστον. Για αυτά ακολούθησε οδηγούς από iFixit όπως προείπαν τα παιδιά. Θα πρότεινα να δεις iPhones πρώτα καθώς υπάρχει πάρα πολύ ζήτηση και ακόμα και αν κάνεις κάτι στραβά, θα βρεις περισσότερες απαντήσεις με το όποιο πρόβλημα μπορεί να συναντήσεις. Αυτά από μένα.
  5. Public μετά από διαδικασία RMA στέλνει στην omnitech. Source. Δουλεύω εκεί
  6. Ουτοπία για ρεαλιστές. Εξηγεί τα πάντα σχετικά με το UBI. Για όποιον έχει χρόνο να το διαβάσει.
  7. Asus πάνε στην Omnitech εδώ και ένα χρόνο. Το κακό είναι οτι παρόλο που οι επισκευές γίνονται Ελλάδα πλέον, αν βγείς εκτός εγγύησης εξακολουθούν και χρεώνουν 35+ΦΠΑ για έλεγχο και μεταφορικά. Η Ideal απλά δεν δέχεται από ιδιώτες, αν το στείλετε μέσω κάποιου επισκευαστικού θα το δεχτούν κανονικά. DELL όπως προείπαν έρχονται στο χώρο σου (το καλύτερο service κατά την άποψη μου). Για Lenovo επίσης CPI κατόπιν επικοινωνίας για RMA.
  8. Maldino

    Πρόβλημα με Time Machine

    Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ!! Σε ευχαριστώ πάντως!
  9. Maldino

    Πρόβλημα με Time Machine

    Αν και δεν έλυσα το πρόβλημα του TM, βρήκα λύση με το Photos Library που δεν γινόταν import. Απλώς μετέφερα το Photos Library που είχα τις φωτογραφίες από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Users\"user"\Pictures\. Έπειτα έτρεξα με διπλό κλικ το app Photos και έκανε αυτόματα repair το library. Πλέον όλα εμφανίζονται κανονικά. Το αφήνω εδώ μήπως αντιμετωπίσει και άλλος το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  10. Maldino

    Πρόβλημα με Time Machine

    Τα files τύπου downloads κ.α. μπορώ να τα μεταφέρω στον δίσκο μου. Στις φωτογραφίες(Users\user\Pictures\Photos Library) επίσης μπορώ να κάνω Show Package Contents και να επεξεργαστώ τα δεδομένα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα πάρω χειροκίνητα από εκεί. Απλά αν κάνω διπλό κλικ στο Photos Library θα ανοίξει το app Photos αλλά θα εμφανίσει σφάλμα οτι δεν υπάρχουν αρχεία για εισαγωγή.
  11. Maldino

    Πρόβλημα με Time Machine

    Καλημέρα σας, Έχω κρατήσει backup σε TM δίσκο από το παλιό μου MacBook το οποίο είχε El Capitan. Όταν τον συνδέω στο νέο MacBook το οποίο και αυτό τρέχει El Capitan, ναι μεν ενεργοποιώ την επιλογή του TM, μου βγάζει σφάλμα "Can't connect to a current Time Machine backup disk". Αν κάνω browse τον δίσκο, βλέπω τα δεδομένα μου, με μόνη και πιο σημαντική εξαίρεση τις φωτογραφίες μου. Βλέπω το Photos Library το οποίο έχει δεδομένα μέσα αλλά δεν μπορώ ούτε να τα συγχρονίσω με το Photos του υπολογιστή αλλά ούτε και να τα δω. Έκανα μια αναζήτηση στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Έχοντας πολλά πάρε δώσε με την MLS, το πρόβλημα σου πρέπει να καλυφθεί κανονικότατα. Έχω στείλει άπειρες συσκευές με το ίδιο πρόβλημα, αν και κανονικά θα έπρεπε να σου παρέχει λογισμικό για να flashάρεις τις μπακατέλες της. Στο πρόβλημα σου τώρα και στην απάντηση περί ιών. Και να κόλλησες δεν μπορούν να το αποδείξουν διότι για να το φτιάξουν πρέπει να φλασάρουν τη συσκευή με αποτέλεσμα να σβηστεί κάθε ίχνος. Οπότε σου προτείνω να πιέσεις και να ζητήσεις αποδείξεις οτι είναι ιός. Επιπλέον επέμεινε οτι το πρόβλημα με το boot loop το έχεις δει σε παρα πολλές συσκευές της. Δυστυχώς αυτές οι εταιρείες καταλαβαίνουν μόνο με δυσφήμιση και φωνές. Καλή τύχη, ελπίζω να το λύσεις σύντομα το πρόβλημα σου.
  13. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Θα επανελθω με τις τελικες επιλογες συντομα.
  14. Καλησπέρα, φτιάχνω νέα σύνθεση για τον αδερφό μου και θα ήθελα την βοήθεια σας! Ποσό που διαθέτουμε : ~800€ Χρήση υπολογιστή : Office, λογιστικα προγραμματα κ.α. (Οχι κατι ιδιαιτερο.) Ελαχιστο gaming, αλλα να εχει την επιλογη να παιξει εστω και low graphics. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τιποτα τρομερο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θελουμε οθονη (23 ιντσες Αναλογα το μπατζετ. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι, κατι οικονομικο. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα βάλω εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. Maldino

    League of Legends Topic v1

    Btw ειμαι main support. Και μολις πηγα west. IGN Ason Unique. Ok μολις ειδα οτι με εκανες
  • Δημιουργία νέου...