Προς το περιεχόμενο

leonidas_fs

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.395
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με leonidas_fs

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.419 προβολές προφίλ

leonidas_fs's Achievements

  1. H εταιρία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του 9to5, επιχειρούσε επί τρία χρόνια να υπερβεί τα τεχνικά εμπόδια, όμως τελικά έκρινε πως κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο και έτσι εγκατέλειψε την προσπάθεια.
  2. Παιδιά δείτε και τον Vivaldi πολύ τίμιος και Ευρωπαϊκός!!
  3. Εντάξει δεν ειναι και χάλια, αλλα οκ δεν ειναι και αυτό που θα περίμενες. Βέβαια αυτό είναι απο τα δεδομένα του κινητού σου, ενω Starlink χρησιμοποιείς για "σταθερό Internet".
  4. Εχει ήδη χρεώσεις η Revolut στο πακέτο της συνδρομή που επιλέγεις.
  5. Έχω πυλωτή, αλά δεν θα χρειαστεί να το φορτίσω. Θα το κρατήσω 5 μέρες και το ID4 έχει αυτονομία 390χλμ. Μέχρι στιγμής έχω κάνει καμία 150χλμ και η μπαταρία είναι στο 65%..
  6. Μπήκε το δικό μου συνεργείο/φανοβαφείο και για 5 μέρες νοίκιασα το ID4 Pro της Volkswagen. Έχω οδηγήσει και στο παρελθόν ηλεκτρικά ( ID3, Fiat 500, και το κινέζικο Ora), το ID4 είναι τρομερό! Tesla δεν οδήγησα ακόμα γιατί φοβάμαι οτι αν το οδηγήσω θα γίνει η ζημιά και θα μπω στην διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου!
  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/01/2024 10:57 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε πολύ καλή κατάσταση καρότσι Anex m type 2 σε 1 με φυσιολογική ελάχιστη φθορά. Το καρότσι ήταν το 2ο καρότσι της οικογένειας, και διαθέτει ρόδες με υπέροχες αναρτήσεις και λάστιχα χωρίς αέρα). Τα συστήματα που διαθέτει κάνουν την κύλιση του καροτσιου και το «ανέβα»/«κατέβα» σε πεζοδρόμια παιχνίδι ακόμη και για τη μαμά!

    530 €

  8. Μππρεί κάποιος που ξέρει να μας πει γιατί πρακτικά να το κάνει αυτό κάποιος χρήστης (και σε Android/iOS); ΤΙ θα κερδίσω με αυτό;
  9. Μήπως ο άνθρωπος όντως έπαθε τίποτα και για αυτό δεν μπορείς να τον βρείς; Η πιο σωστή λύση είναι να πας απο το χωριό και εσυ και να τον ψάξεις. Εαν το βρεις ζητάς τα λεφτά σου επιτόπου και καλείς και αστυνομία. Εαν δεν μπορείς να τον βρείς τότε ίσως κάτι να έπαθε. Πάντως ενα είναι σίγουρο: Τα λεφτά τα έχασες. 1) Σε περίπτωση που κάτι έπαθε - κλάφτα. 2) Σε περίπτωση που τον βρείς και τα ζητήσεις πίσω (ακόμα και με παρουσία αστυνομίας) σιγα μην έχει να σου δώσει τίποτα.
  10. Το μεγάλο λάθος με το action button (το οποίο ελπίζω να το προσθέσουν μελλοντικά), είναι οτι δεν είναι customizable όσο αφορά τα πατήματα. Πχ παρατεταμένο πάτημα μπαίνει σε αθόρυβο, 2 πατήματα ανοίγει κάμερα, 3 πατήματα κάτι αλλο κτλ κτλ
  11. Για χρονοδιακόπτη μπορείς να πάρεις μια έξυπνη πρίζα (πχ Tapo) που θα βλέπεις και τι κατανάλωση έχει. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου, και όποτε θες το ενεργοποιεις/απενεργοποιεις. Εννοείται γίνεται να βαλεις και πρόγραμμα, ώστε να γίνεται αυτόματα. (Έτσι μοιάζει)
  12. Μπράβο στην Microsoft τα τελευταία χρόνια το πάει φοβερά! Ανανεωμένος edge, windows 11, Teams, office και τώρα ΑΙ… well done!
  13. Χιλιες φορές βάλτα σε κάποιο επεδυτικό πρόγραμμα της τράπεζας σου, να πάρεις ενα 5-6%.
  14. leonidas_fs

    Δάνειο από ιδιώτη

    Από τράπεζα μέσω fast loan που βγαίνει σε 5-10 λεπτά;
  • Δημιουργία νέου...