Προς το περιεχόμενο

atheatos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8.895
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με atheatos

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Αν τα paper settings ειναι στο αυτοματο βαλτα στο manual και επελεξε τον τυπο του χαρτιου που χρησιμοποιεις . Μετα παιξε με την ποιοτητα εκτυπωσης.
  2. Του έχεις βάλει στα paper settings τον τυπο του χαρτιου που χρησιμοποιείς? Η γραμμες δειχνουν οτι καπου κολλαει-πηδαει με την τροφοδοσία του χαρτιου.
  3. Δεν αποκλείεται στο τέλος να ζήσω σε μια σπηλιά όσο υπάρχουν άνθρωποι με το δικό σου σκεπτικό....
  4. Προπαγάνδα μας...οκ. Κάποιοι προσπαθούν να επιβιώσουν ειρηνικά στον πλανήτη για να μην εξαφανιστεί ο άνθρωπος και εσύ λες ότι κάνουν προπαγάνδα να καταστραφεί το ανθρώπινο είδος... Αν τα εκλαμβάνει αυτά ως απειλή τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω....
  5. Φίλε ποια θεωρία μας? Δεν είναι μας και σας… Είναι φως φανάρι τι έχουμε κάνει στο περιβάλλον. Αν δεν το βλέπεις ή εθελοτυφλείς ή παίζεις κάποιο παιχνίδι με την πραγματικότητα. Μπορουμε να καταστρέψουμε τον κόσμο με μια κίνηση και λες ότι είναι φυσικό φαινόμενο?
  6. Ακόμη και η Κίνα το γυρνάει στην πράσινη ανάπτυξη εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πειστούν όλοι αυτοί που αναπτύσσουν θεωριες συνομωσίας , ότι το κλίμα πρέπει να προστατευτεί ? Μήπως και οι Κινέζοι είναι και αυτοί μέσα στο παγκόσμιο κόλπο? Ολος ο κόσμος το ξέρει ότι αν δεν κάνουμε κάτι θα έχουμε τραγικές συνέπειες αλλά εδώ λένε κάποιοι ότι είναι για τα συμφέροντα. Ποια είναι αυτά τα συμφέροντα ? Η φαντασία μερικων καλπάζει και γράφουν χωρίς να ξέρουν.
  7. Ποιος είναι ο αυτός? Ο πωλητής της μητρικής ? Ο τεχνικός ? Ποιος? By the way άσχετα με το τι λέει ο οποιοσδήποτε από το link που έβαλες , έχει και support…. https://www.asus.com/support/faq/1043160/ Στέλνεις email στην asus και τέλος.
  8. MINISFORUM GK41 Mini PC 8 GB DDR4 128 GB SSD with Celeron J4125 Quad-Core Processor (up to 2.7 GHz) Mini Desktop Computer 4 x USB 3.0 Ports 2 x Gigabit Ethernet 4K HDMI/DP WiFi Dual BT 4.2 https://amzn.eu/d/9d5lxZy ψάξου στο Amazon.de και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά Amazon.
  9. Συμφωνούμε . Η κλιματική αλλαγή προήλθε εξαιτίας μας. Και κάτι άλλο για να μην ξεχνιόμαστε , το CO2 ,πέρα από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, παράγεται κατά κόρον από μαζί με έκλυση θερμότητας . Τόσα δάση που καίγονται πέρα από το CO2 που αυξάνουν στην ατμόσφαιρα , η θερμότητα που εκλύεται μεταφέρεται σε όλο τον πλανήτη.
  10. Αυτές οι ανθρώπινες ενεργείες υπήρχαν ανέκαθεν . Τώρα αυτές οι ενέργειες με την κλιματική αλλαγή προκαλούν ανεξέλεγκτη καταστροφή. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι το αιτίο αλλά η αφορμή της καταστροφής . Δεν τα ρίχνουμε όλα στην κλιματική αλλαγή αλλά λέμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε όπως πριν από αυτήν. Έχει αλλάξει το περιβάλλον εξαιτίας μας είτε αρεσει σε κάποιους είτε όχι. Τέλος….
  11. Και αγροτικες εργασίες να κανείς αν το δάσος έχει νερό δεν θα πάρει φωτιά. Παράδειγμα η Βουλγαρία. Τα δάση της πιανουν φωτιά από αγροτικες εργασίες αλλα δεν επεκτείνεται στο βαθμό της Ελλάδας, γιατι έχουν αρκετό χλωρά και υγρο έδαφος. Η κλιματική αλλαγή με την άνοδο το θερμοκρασιών συνεισφέρει στο μια φωτιά να αυξηθεί.
  12. Ωραία τότε η μητρική σου είναι το πρόβλημα , αν το τροφοδοτικό είναι εντάξει. Και αυτή ευθυνόταν και για τον επεξεργαστή.
  13. Από ότι φαίνεται δεν ήταν ο επεξεργαστής αλλά η τροφοδοσία του. Απλά τώρα σου έκατσε κομμάτι που παίζει με χαμηλότερα ρεύματα και κάπως καλύτερα την παλεύει. Πώς το μέτρησε το τροφοδοτικό ο τεχνικός σου? Στον αέρα χωρίς φορτίο? Αν ναι άλλαξε τεχνικό...
  14. Σε πρώτη φάση είναι εύκολο να βρεις ένα τροφοδοτικό έστω και 400w που λέει ο λόγος, αλλά να είναι δοκιμασμένο ότι δουλεύει σωστά? Συνεχίζω να πιστεύω ότι τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα γιατί αν θυμάμαι καλά χωρίς την κάρτα γραφικών που είναι έξτρα φορτίο ,το σύστημα συμπεριφερόταν καλύτερα. Αν παρολαυτα συνεχίζει και με άλλο δοκιμασμένο τροφοδοτικό τότε πας για μητρική.
  • Δημιουργία νέου...