Προς το περιεχόμενο

kostpap

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    315
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostpap

  • Ημερομηνία γέννησης 12/09/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostpap's Achievements

  1. Κατανοητό αυτό, αλλά μιας και ισχύει πρέπει να αλλάξουν τους χρόνους παράδοσης που αναγράφουν στο site τους. Όχι να πλασάρονται ως οι ποιο γρήγοροι στην παράδοση, να τσιμπάνε πελάτες εις βάρος των ανταγωνιστών τους και να παραδίδουν όποτε μπορούν. Εάν αναγράψουν στο site τους πως η παράδοση θα είναι μετά από 3, 4 ή δεν ξέρω πόσες μέρες μετά, σίγουρα κάποιοι θα πάνε σε άλλες εταιρίες.
  2. Εάν υπήρχαν πολλοί σαν εμένα που θα ζητούσαν αποζημίωση, δεν θα είχαμε καθυστερήσεις. Αλλά δυστυχώς οι πολλοί είναι σαν εσένα. Ας το δηλώσουν επίσημα στο site τους (όπου θα συγκρίνονται με όλες τις υπόλοιπες εταιρίες) και ας πράττουν αυτά που δηλώνουν. Όταν αυξηθούν οι καταναλωτές που απαιτούν αποζημίωση για μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των εταιριών, θα αλλάξουν και στην Ελλάδα.
  3. Δηλαδή δεν πρέπει να πληρώνουν οι εταιρείες για την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους;
  4. Έστειλα δέμα από Αλεξανδρούπολη προς Λάρισα. Το δέμα κινήθηκε από Αλεξανδρούπολη προς Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και έφτασε στην θυρίδα εντός 2 ημερών. Μου έστειλαν δέμα από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη. Το δέμα πήγε από Λάρισα προς Αθήνα. Έμεινε στην Αθήνα 2 μέρες. Έστειλα email ζητώντας διεύρυνση ως προς το πότε θα παραλάβω. Μου απάντησαν πως θα παραλάβω εντός 2 ημερών (κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει καθώς το δέμα φαίνονταν να είναι στην Αθήνα) Τους είπα πως θα ζητήσω αποζημίωση για την καθυστέρηση. Την επόμενη μέρα έφυγε από Αθήνα και μέσω Καβάλας έφτασε με μία μέρα καθυστέρηση στην Αλεξανδρούπολη. Ζήτησα και πήρα 6 ευρώ αποζημίωση για την μία μέρα καθυστέρησης, όπως αναγράφεται στο site της εταιρείας.
  5. Φανταστείτε να πηγαίνατε σε ένα σουβλατζίδικο, στου οποίου τον τιμοκατάλαγο ο μαγαζάτορας έχει γράψει «15 ευρώ τα (έως) 8 σουβλάκια». Φανταστείτε να παραγγέλνατε, να πληρώνατε τα 15 ευρώ αλλά να παίρνατε μόνο δύο σουβλάκια. Φανταστείτε τον σουβλατζή να σας λέει ότι εσείς δεν μπορείτε να πάρετε πάνω από δύο σουβλάκια και ότι δεν σας εξαπάτησε αφού το «έως» αναγράφεται ευκρινώς στον τιμοκατάλογο και δεν τον δεσμεύει παρά μόνο στο ότι δεν θα σας δώσει πάνω από 8. Πηγή: https://www.athensvoice.gr/life/technology/738015-oikiako-internet-tha-plirosoyme-pote-tis-pragmatikes-tahytites
  6. Οι ταχύτητες που έχει η τεχνολογία 4G, υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών. 5G ταχύτητες θα χρειαστούν για εξειδικευμένες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα τα οχήματα δίχως οδηγό.
  7. Διαθέσιμο https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/191833-huawei-mate-20-pro-twilight-dual-sim?gclid=CjwKCAjwmf_4BRABEiwAGhDfSaQNhKpEelbRbfUc-1iyPEnjeze4_lCxR90JUy8gNwIGOFDBwp7AaBoCfeIQAvD_BwE
  8. kostpap

    Mobilepoint.gr

    Εάν η επιχείρηση αποδειχθεί απάτη, οι μόνοι που δεν πρόκειται να χάσουν χρήματα είναι όσοι πλήρωσαν με κάρτες.
  9. kostpap

    Mobilepoint.gr

    Είμαι παθών από την εταιρεία a-mobiles.gr. Από την εμπειρία μου, όσοι πληρώσαμε με κάρτες (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) αποζημιωθηκαμε από τις τράπεζες μέσω της διαδικασίας της αμφισβήτησης της συναλλαγής. Τουλάχιστον εγώ δεν έτυχε να ενημερωθώ για κάποιον που πλήρωσε με κάρτες και να μην αποζημιώθηκε. Αλλά η αποζημίωση άργησε. Σε εμένα πήρε περίπου 50 μέρες. Σε άλλους αρκετά περισσότερο. Όσοι πληρώσατε με κάρτες, κάντε αμφισβήτηση της συναλλαγής. Δυστυχώς όσοι πληρώσετε με εμβάσματα ή καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό του εμπόρου, η τράπεζα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα. Μόνο εάν θέλει ο έμπορος θα επιστρέψει τα χρήματα.
  10. kostpap

    a-mobiles.gr

    Βάρεσε κανόνι η τράπεζα; Και κανόνι να βαρέσει η τράπεζα, υπάρχει πίσω η τράπεζα την Ελλάδος που εποπτεύει τις τράπεζες.
  11. kostpap

    a-mobiles.gr

    Η απάντηση για το πως θα παραγγείλεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ εάν δεν έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είναι η προπληρωμένη κάρτα VISA ή MasterCard. ΟΧΙ η αντικαταβολή. Σκέψου ένα σενάριο σε αυτήν την περίπτωση που κουβεντιάζουμε. Έρχεται δέμα από κατάστημα που παρήγγειλες το κινητό σου, και έχεις βάλει αντικαταβολή. Υπογράφεις, πληρώνεις, ανοίγεις το δεμα και μέσα έχει ένα σαπούνι. Τηλεφωνείς στο κατάστημα και δεν απαντά κανένας. Βλέπεις πως άλλοι 1.000 έχουν παραλάβει σαπούνια. Εάν πλήρωσες με κάρτα πας στην τράπεζα και κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής. Αλλά τι κάνεις εάν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή; Δεν είπε ΚΑΝΕΝΑΣ πως πρέπει να κόψουμε τις αγορές με κάρτα. Για την ακρίβεια οι μόνες ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ αγορές είναι αυτές με κάρτα. Οι αγορές με κατάθεση, έμβασμα ή αντικαταβολή είναι αυτές που έχουν ρίσκο.
  12. kostpap

    a-mobiles.gr

    Το σχόλιο μου έχει σκοπό να αναδείξει πως στην Ελλάδα αγορά μεταχειρισμένων από κατάστημα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ διετή εγγύηση.
  13. kostpap

    a-mobiles.gr

    Αντικαταβολή ΜΟΝΟ εάν έχεις συνεννοηθεί με τον πωλητή να αναγράψει στο δέμα πως σου επιτρέπει να ανοίξεις το δέμα, να ελέγξεις το περιεχόμενο και μετά να αποφασίσεις εάν θα το παραλάβεις. Γιατί δεν ξέρεις εάν όντως έχει μέσα στο κουτί αυτό που έχεις ζητήσει και πληρώνοντας στην εταιρία μεταφορών κινδυνεύεις ανοίγοντας το δέμα να βρεθείς προ εκπλήξεων δίχως ασφάλεια της κάρτας.
  14. kostpap

    a-mobiles.gr

    Η νομοθεσία στην Ελλάδα επιτρέπει μικρότερη εγγύηση στα μεταχειρισμένα αλλά ΟΧΙ μικρότερη του ενός έτους. https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4512-2018/arthro-103-nomos-4512-2018
  • Δημιουργία νέου...