Προς το περιεχόμενο

koslak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.983 προβολές προφίλ

koslak's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. koslak

    Sony xperia j αλλαγή digitizer

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά όταν λες να τα ξύσεις τι εννοείς?
  2. koslak

    Sony xperia j αλλαγή digitizer

    Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου έπεσε και ράγισε όλο το digitizer απο το το xperia j και θέλω να το αντικαταστήσω υπάρχει κανείς να μου πεί που μπορώ να βρώ κάποιον καλό και αξιόπιστο πωλητή μέσω ebay ή απο αλλού για να αγοράσω? Ευχαριστώ πολύ
  3. koslak

    Αγορά Οθόνης

    Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ThReSh η πρόταση σου με εντυπωσιάσε απο τα χαρακτηριστικά της αλλα μήπως έχεις να μου προτείνεις καμιά παρόμοια αλλα με πιο ωραίο design ή πιο λεπτή και χωρίς ηχεία? glix η δική σου μου άρεσε πολύ αλλα δεν ξέρω γιατί δεν πολύ εμπιστεύομαι τις LG. Τέλος μια ερώτηση ακόμη μέχρι πρόσφατα είχα μια sony SDM-HS93 απο την οποία είμαι κατι πολύ παραπανω απο ευχαριστημένος και αν ήταν wide και υποστήριζε ανάλυση full HD δεν θα την άλλαζα με καμιά. Ξέρεις κανείς να μου πει τη panel έχει? Και να μου προτείνει κάποια παρόμοια? Ευχαριστώ
  4. koslak

    Αγορά Οθόνης

    Καλησπέρα παιδιά ήρθε η ώρα αναβάθμισης οθόνης οπότε χρειάζομαι κάποια βοήθεια. Λοιπόν έχουμε και λέμε θέλω να είναι μεταξύ 22 και 23 ιντσών η χρήση είναι αρκετα παιχνίδια και πολλές ταινίες και σειρές budget μέχρι και 350 εύρω επίσης ξεχασα να αναφέρω ότι θέλω να μην κουράζει τα μάτια όσο γίνεται βεβαια. Ευχαριστώ.
  5. Εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε αυτό που δεν μου άρεσε, δεν μου καθεαι καλά ίσως γιατί δεν το έχω συνιθίσει ακόμα είναι οτι ο τίτλος και το ονομα του uploader πήγαν κάτω απο το video πιστευώ πάνω απο το video ήταν πολύ καλύτερα.
  6. Κανένας δεν έχει να προτείνει τίποτα??
  7. Καλησπέρα παιδιά λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αγοράσω ένα εξωτερικό δέκτη για να βλεπώ τα ψηφικά κανάλια απο Digea και λοιπά. Αρχικά επειδή η τηλεόραση είναι παλιά και δεν σηκώνει αναλύσεις HD οπότε δεν θέλω HD δέκτη έναν απλό. Τώρα αν γίνεται να είναι όσο πιο μικρός γίνεται σε μέγεθος και επιπλέον να γινεται εναλαγή των καναλιών όσο πιο γρήγορα γίνεται και απλά να μπορεί να παίξει ταινίες απο εξωτερικό δίσκο ικανοποιητικά και να υποστηρίζει ελληνικά απο srt. Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Σε ευχαριστώ φίλε μου.
  9. Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω καινούργια ψύκτρα για phenom ΙΙ σε mobo AM3+ Θέλω να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβη αλλα και αποτρελεσματική (στο μέλλον σκέφτομαι και για ovecloking) γιατί τώρα έχω την stock και κάνει πολύ θόρυβο. Και μιά γνώμη. Ποια η γνώμη σας για αυτό εδώ το case: CM Storm Enforcer αξίζει? Και έχω δεί και αυτό CM 690 II Basic. Το ποσό για ψύκτρα 30-40 ευρώ. Για case μέχρι 70 ευρώ. Είμαι απο βόρεια ελλαδα και συγκεκριμένα Ν. Ημαθίας αλλα καταστήματα και διαφορετικά να είναι δεν με πειράζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...