Προς το περιεχόμενο

immunity

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    311
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με immunity

  • Ημερομηνία γέννησης 29/01/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Ενδιαφέροντα
    Kitesurf, computing, moto

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Kitesurf , moto

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.501 προβολές προφίλ

immunity's Achievements

  1. Δεν είσαι καθόλου καλά σε μονωση. Τα τελευταία χρόνια βάση νόμου υποχρεούνται να βάζουν θερμοπροσοψεις. Το σπίτι σου είναι σουρωτήρι και μπάζει από παντού (παντού θερμογεφυρες κτλ κτλ). (Φυσικά υπάρχουν πολύ χειρότερα σπίτια από άποψη μονωσης) Προτιμότερο να δώσεις λεφτά σε θερμοπροσοψη 10+εκ από το να βάλεις απλά ΑΘ. (Το καλύτερο φυσικά είναι και τα δυο) Μαζί με θερμομόνωση φυσικά και κουφωματα με τριπλά ενεργειακά τζάμια και στόρια τα οποία είναι μονωμενα (πολυουθερανη). Με 2kWh τη μέρα (ΑΘ) και θερμοκρασίες έξω 3-12 (Θεσσαλονικη) το σπίτι έχει συνέχεια 26 βαθμούς.
  2. Δεν ειναι τζαμπα. Προσπαθουν να σε παροτρυνουν να κανεις την κινηση. Ενεργειακή αναβαθμιση της κατοικιας αλλα και φωτοβολταικα επρεπε να ειχαμε βαλει μονοι μας και οχι να περιμενουμε επιδοτησεις. Ελλαδα μενουμε Αερα? Ηλιο? μπολικα. Φωτοβολταικα απο το 2004 βαζουν και ειχαν επιδοτησεις κιλοβατωρας (οχι ομως φωτοβολταικου) δεν βαζαμε ομως να τωρα που ηρθε οι ενεργειακη κριση και ολοι τρεχουμε. Καποιοι εχουν λεφτα και το βλεπουν το εξοικονομω ως μια εκπτωση, καποιοι δεν εχουν και περιμενουν το εξοικονομω για να πληρωσει. το 2004-2009 παντως λεφτα υπηρχαν xD AXaxaxaxa
  3. Κοπανιστο αέρα πληρώνουν οι καφετέριες και τα ραδιοφωνα για το δικαίωμα να παίζουν ψηφιακά αρχεία ηχου
  4. Δεν εχεις σωστες γνώσεις για τα κρυπτονομισματα. 0) Εξορυξη κρυπτονομίσματος /proof of work εχεις τον υπολογιστη σου να λυνει δυσκολες εξισώσεις και μόλις βγαλεις valid αποτέλεμσα έχεις το δικαιωμα να αποθηκευσεις στο blockchain/δικτυο 1 block. Αυτο το block ειναι 1-time write και μετα μπορείς μόνο να το διαβαζεις. Για να ισχυει κατι (μεταφορα χρηματων-κρυπτονομισματος, αποτελεσματα εκλογων κτλ) πρεπει να γραφτει σε ένα block. Οποτε πληρώνεις ένα αντιτιμο(fee) για να βάλεις την συναλλαγη σου (μεταφορα χρηματων κτλ) στο block. Απο αυτο το αντιτιμο πληρώνεται ο "miner". Γιατι πρεπει να "λύσει" εξισωσεις? γιατι αλλιως ο καθενας να ανεβαζει 100000 blocks ταυτοχρονα και το συστημα θα κατερεε. Η ουσία των κρυπτονομισματων (Blockchain) δεν ειναι στην εξορυξη αλλά στο block. 1) το bitcoin, ethereum και καποια ακομα coin (οχι alt, shitcoin) δεν γαμανε το περιβαλλον για το τιποτα. Το γαμανε όπως πολλές ακομα δραστηριοτητες, (Τράπεζες, Νετφλιχ, ψυγεια, air condition, κτλ). Τα κρυπτονομίσματα ειναι ένας ακόμα τρόπος πληρωμής αλλά και αποκετρομενο συστημα/δικτυο για να φτιαξεις εφαρμογες Πχ συστημα εκλογών όποτε δεν μπορεις να παραποιησεις τις ψηφους κτλ κτλ. 2) Το bitcoin δεν συμφερει να το κανεις εξορυξη με κάρτες γραφικών αλλά με ASIC γιατι έχουν 1000 φορες καλυτερη αποδοση. Η Απαντηση γιατι δεν πεφτουν οι τιμες τον καρτων γραφικων? Γιατι η εξορυξη Ethereum (το δευτερο δυνατο κρυπτονομισμα) γινεται με καρτες γραφικων. Δεν ειναι το bitcoin που κραταει τις τιμες των GPU υψηλα και το αποθεμα χαμηλά αλλά το Ethereum. Θεωρω εσκεμμενα βαλανε αλγοριθμο ο οποιος δουλευει καλα με GPU για να μπορουν περισσοτεροι και πιο αμαθης(noobs) χρηστες να ενταχθουν/αποδεχτουν αφου σχεδον ο καθενας εχει απο μια GPU αλλα δυσκολα καποιος θα δώσει 5000$€ για ενα μηχανημα που θα σου αποφερει "ισως" λεφτα. Μαλλον μέσα στο 2022 το Ethereum απο proof of work θα παει σε proof of stake και πλεον θα σταματησει το Mining με τις GPU, τότε αναμενεται να μειωθεί η ζήτηση για GPUs (αν και υπαρχουν coins που εχουν PoW με GPUs) αλλα πιθανοτατα θα δούμε και μεγάλο κύμα πώλησης μεταχειρισμένων GPUs. Τo Bitcoin θα συνεχισει να χρησιμοποιει ASIC για το proof of work του. οποτε Bitcoin -> ASICs (CPUs) Ethereum -> GPUs Σκεψουν υπαρχουν αρκετες χώρες όπου οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση σε χρήματα (δεν ειναι ολες οι χώρες Ελλάδα ή Γερμανία ή Αμερική κτλ) Χωρες με τυρρανικα καθεστώτα που ο λαος ζει στη φτώχια γιατι το "κρατος" προσπαθει να τον κρατησει αποκομμένο απο τον υπολοιπο πλανητη. Κρατη που ακομα έχουν 56000 bps μοντεμσ. Τα κρυπτονομισματα είναι ένας τρόπος για να ζησουν καλυτερα (το χρησιμοποιουν).
  5. Και να εννοoυν το mobile Diablo: Immortal ως IV γλεντια που θα κανουμε
  6. Δεν ειναι ετσι,Δεν την "τελειωνουν" με το ετσι θελω αλλα με το "μας κατασκοπευεις? την γαμησες" η Huawei κατασκοπευε. Τι θες παραπανω δλδ? Και στην Ελλάδα αμα εχεις Ποινικο μητρωο δεν μπορεις να ανοιξεις πχ φουρνο. τι θες να πεθανει ολη η γειτονια?
  7. immunity

    Περί αξιοπιστίας Renault.

    5 χρόνια 150.000χλμ megane diesel Το μόνο που πλήρωσα 160-220 Α-Β σέρβις ανά 30.000χλμ
  8. immunity

    ASUS ZenBook 14 UX433FN Review

    Έχει μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο σασί πιο φθηνό και με κάρτα γραφικών. Επίσης αυτό που αγόρασα εγώ έκανε θόρυβο ακόμα και όταν ήταν idle και το touchpad έκανε skipping ( return of course)
  9. Εγώ ο προγραμματιστής που θέλω( κ πρέπει) ταυτόχρονα να βλέπω τον VSC editor, Chrome 1920p wide(developing site),chrome development edit tools για το site, 2 cmd, Chrome(Slack). Κ δεν θα με χαλούσε κ ακόμα ένα Chrome (stackoverflow/Google). Τώρα που το σκέφτομαι παίζει να την αγοράσω
  10. Σε αστραπιαίο ψάξιμο στο Google αναφέρει ότι η motherboard σου έχει πρόβλημα. Επικοινώνησε με την gigabyte
  11. Καποιος απο Θεσσαλονικη με macbook air/pro 2013+ με μαμα SSD (κατα προτιμηση βγαλμενο) Κερναω μπυρες χρειάζομαι να εισαγω τον μαμα ssd στο macbook air μου για να γινει update το firmware (για να μπορει να βλεπει nmve SSDs)
  • Δημιουργία νέου...