Προς το περιεχόμενο

majnun

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.004
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με majnun

  • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήναι

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.096 προβολές προφίλ

majnun's Achievements

  1. θα σου πω κατι για την εμφάνιση. Εχει τεράστιο C pillar. Πολύ μικρό πίσω παράθυρο και μιλάμε για ένα κτηνώδες νεκρό σημείο. Επίσης συγκριτικα με το πόσο μεγάλο είναι για C κατηγορίας hatchback, οι χώροι για τους πίσω είναι αστείοι. Και στο λέει ένας άνθρωπος με Giulietta με τα αντίστοιχα προβλήματα αλλά σε μικρότερο βαθμό. Δηλαδή ναι είναι πανέμορφο, αλλά το βρίσκω τέρμα δυσλειτουργικό στην καθημερινότητα. Αν είναι αν το πάρεις να έχει οπωσδήποτε το blind spot detection. Και πάλι αν έχεις οδηγήσει σύγχρονο turbo αμάξι, θα σου φανεί υποβάθμιση καθώς τα Euro6 ναι μεν έχουν άλογα αλλά είναι τόσο φιμωμένα που με ατμόσφαιρα θα ειναι ο ορισμός του τάφου.
  2. Mε σκάλωσε η απάντηση σου και κοιτώντας, είναι απλά μάλλον το κουτί απο τη νέα του μητρική. Αυτή που όντως έχω (διόρθωσα και το αρχικό ποστ) είναι η Ζ390 Aorus Master. Μητρική, επεξεργαστής, ραμ είναι κουμπωμένα και έτοιμα.
  3. Αγαπητοί, Κληρονόμησα από τον κολλητό μου τα εξής υποσυστήματα υπολογιστή: - Μητρικη Z390 Aorus Master - Intel i9 9900K - 2X 16GB Vengeance DDR4 3333Mhz Όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα να τα ξανακάνω έναν κανονικό υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Xbox Series S και το συνδυάζω είτε με προβολέα 1080p είτε με μια OLED 4K (το παίρνω μαζί). Να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημένος καθώς στοίχισε ψίχουλα (σύστημα και 2ετές gamepass στα 170ε) και στα μάτια μου είναι αρκετό. Οπότε θα ήθελα να μου πείτε πόση διαφορά από την ταπεινή κονσολίτσα μου μπορεί να έχει, και με τι αξίζει να το συνδυάσω μιας και τα υποσυστήματα ήταν μεν πολύ καλά στην εποχή τους αλλά μάλλον έχει περάσει ικανό διάστημα από τότε. Θα πρέπει να αγοράσω σταδιακά μέχρι τέλος καλοκαιριού τα - Κουτί (~150ε) - Ανεμιστήρες (cpu δεν εχει καν) (~80ε) - Κάρτα γραφικών (~300) - Τροφοδοτικό (~100) - Δίσκους (~100) Οπως βλέπετε έχω βγάλει ένα bugdet γυρω στα 800. Δυστυχώς από οθόνη θα έχουμε επιπλέον θέμα μιας και δουλεύω μια LG Dual Up που είναι εντελώς τετράγωνη. Στο μέλλον θα έλεγα οτι θα θέλω να τη συνδυάσω με κάτι QHD. Εκτός από το κουτί που θα ήθελα να κινηθώ σε Lian Li (πχ https://www.skroutz.gr/s/49003060/Lian-Li-O11-Vision-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Leyko.html) και στην κάρτα που μάλλον τα χρήματα με φθάνουν στην Nvidia 4060 δεν εχω υποψη μου τι αλλο να δω ή που πρέπει να δαπανήσω +/- σε σχέση με τα παραπάνω για να είναι ισορροπημένο το σύστημα. Ιδανικά θα ήθελα να παίξω ένα Cyberpunk σε καλή ανάλυση και αντίστοιχης χρονολογίας παιχνίδια. Εχω πολύ backlog από παιχνίδια προ αμνημονεύτων που θέλω να παίξω εννοείται. Αυτά. Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
  4. To πρόβλημα με αυτη την εξέλιξη είναι οτι Α) για μένα δεν ειναι κατανοητό πότε θα την εφαρμόσουν στην παραγωγή Β) θα είναι ρίσκο αν θα υπάρχει επιδότηση διαθέσιμη έως τότε.
  5. Αρα αν πάρεις το Tsofras-spec (check σε όλα τα παραπάνω) μιλάμε οτι εισαι στα 40 για ενα B-SUV με 136 άλογα. Ημιακαμπτο θα φοράει ή πολλαπλών λόγω υβριδισμού; Καθόλου άσχημα, καθόλου άσχημα. Και μετά μετανιώνει για τα 39 του Formentor (οκ δεν εχει ηλιοροφή). Όσο θυμάμαι οτι για ένα φεγγάρι μπορούσες να πάρεις Giulia με 34... Οτι σκότωναν τις Giulietta οταν καταργούνταν με 16... Ότι στο πρώτο lockdown έδιναν τα 208 με 12 και τη Fabia με 10... Ότι είχα κλείσει Fiesta ST με 21... Ότι το Tiguan έκανε κάποτε 26... Ότι στον configurator της Seat κάποτε είχε φτιαξει Leon FR με 180, ηλιοροφή, LED, alcantara, τρίπορτο και στο χρώμα που ήθελα με 23... Εύχομαι να τους κλείσουν όλους οι κινέζοι. Ούτε ένας να μη μείνει.
  6. Από 32Κ στον ιταλικό configurator το νέο δύο χιλιάδ...εεε Μιλάνο.
  7. Που ειναι ο φιλος που εψηνε mach-e ; https://www.autoblog.gr/2024/04/10/ford-mustang-mach-e-2024-dynatotero-me-afximeni-aftonomia-grigoroteri-fortisi-kai-me-alles-veltioseis/ Aν και δε μπορώ να σταματήσω να το βλέπω έτσι το αυτοκίνητο αυτό
  8. πες την αλήθεια τώρα: δε θες να κανεις επένδυση για να το δώσεις πιο εύκολα
  9. Eίμαι σίγουρος πάντως ότι η 5ετία με το φορμεντόρ θα κρατήσει για κανα δίμηνο ακόμα. Και μετά θα φέρουμε μπροστά μας να μελετήσουμε τη θεωρία της σχετικότητας.
  10. majnun

    Nomos Club Campus 38 Night (Ref 738)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/04/2024 08:02 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη κατάσταση, το ρολόι του τίτλου. Αγορά 27.06.2023 από Ελλάδα, εντός εργοστασιακής εγγύησης. Με το κουτί και τα συνοδεύτικά του. Αθήνα. Όχι ανταλλαγές/παζάρια. Χαρακτηριστικά: Ref.: 738 CASE: stainless steel, sapphire crystal glass back, screwed GLASS: domed sapphire crystal glass WINDING: manual DIMENSIONS: diameter 38.5 mm, height 8.5 mm, lug-to-lug 48.9 mm WATER RESISTANCE: 10 atm (suitable for swimming) DIAL: galvanized, ruthenium-plated, Arabic and Roman numerals and indexes with beige superluminova (blue luminescence) HANDS: rhodium-plated, with superluminova inlay in white (blue luminescence), seconds hand neon orange STRAP: Velour leather anthracite, lug width 20 mm

    1.200 €

  11. Για να κλέισω την προηγούμενη ανάρτησή μου, μετά από έλεγχο σε φανοποιό ήμουν τυχερός και δεν εσπασε βερνικι/χρώμα (αν και ειμαι σιγουρος οτι κληρονόμησα κανα δύο σημαδάκια αλλά για την ψυχική μου υγεία δεν αξίζει να ασχοληθώ)
  12. majnun

    Formula 1 2024

    Βλέπω τον αγαπημένο μου Αλόνσο να πηδάει από Αστον σε RedBull το 25, να μην σταυρώνουν πρωτάθλημα (Φεράρι βλέπω του χρόνου) και το 26 ο Μαξ με Αστον να συνεχίσει το σερί με Honda. Αλήθεια δε ξερω τι θα έκανα στη θέση του Αλόνσο. Να φυγεις απο κάπου που μπορεί να γινουν πρωταγωνιστές σε 2 χρόνια + ; (Aston) Να πας κάπου που ήταν πρωταγωνιστές αλλά τώρα φαίνεται να έχουν χάσει το μπούσουλα; (Mercedes) Να πας κάπου που είναι πρωταγωνιστές αλλά φαίνεται να βυθίζουν μόνοι τους το καράβι σαν τους πειρατές του Αστερίξ; (RedBull)
  13. Πείτε οι γνώστες τι πιθανότητες έχω να μην έχει πηδηχθεί το χρώμα. Το αυτοκινητο παρκαρισμενο σε στενή λωρίδα γης. Ηρθε ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ και έκοψε με χορτοκοπτικο τα χορταρια από απόσταση σχεδόν 30 πόντων. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ την εχει φάει. Το είδα τώρα το βράδυ που γύρισα. Επειδή μου έχει στρίψει, δώστε μου μια ψύχραιμη οπτική. Προσπάθησα στα σκοτάδια με σκέτο νερό να απομακρύνω τουλάχιστον όσα χορτάρια κόλλησαν πάνω και αύριο θα το πάω σε πλυντήριο με το που ξυπνήσω μπας και δω το μέγεθος της ζημιάς.
  14. Αμαξάρα είναι. Απλά σε ενοχλεί αυτό που ενοχλεί και εμένα στο Fiesta. Πληρώσαμε πολύ παραπάνω από όσο κοστολογούμε αυτό που αγοράσαμε. Και το κοστολογούμε με τιμές 2019 και πίσω. Ήτοι εσύ γύρω στα 28 (εικάζω) και εγώ γύρω στα 17. Ή μένεις με αυτό που έχεις και σκέφτεσαι ότι πλήρωσες αέρα κοπανιστό ή κοιτάς να το δώσεις και μετά από μια μεγάλη αναζήτηση να καταλήξεις με κάτι άλλο που επίσης θα το πληρώσεις ακριβότερα από ότι το κοστολογείς μέσα σου. Μιας και είσαι του κλάδου, είσαι και εσύ σε ατέρμονα βρόγχο
  • Δημιουργία νέου...