Προς το περιεχόμενο

La_MoRt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.736
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με La_MoRt

  • Ημερομηνία γέννησης 31/07/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    マルーシ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.394 προβολές προφίλ
  1. La_MoRt

    Bluescreen σε νέο desktop

    Καλημέρα, Κάνε update drivers Nvidia. Στο installing διάλεξε custom και διάλεξε καθαρή εγκατάσταση η οποία κάνει απεγκατάσταση ότι παλιό υπάρχει και βάζει τους καινούριους. Στη συνέχεια από το control panel Nvidia στα 3d settings απενεργοποιήσε το sli από την επιλογή Configure SLI, Surround, PhysX. Δοκίμασε το και ενημέρωσε αν το πρόβλημα έφτιαξε.
  2. Καλημέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: έκανα upgrade στο 17.0.1 και μετά το upgrade τις περισσότερες φορές το τηλέφωνο το βάζω στη φόρτιση και δε φορτίζει. Δείχνει να παίρνει ρεύμα αλλά το ποσοστό της μπαταρίας δεν ανεβαίνει. Αν κάνω restart τη συσκευή και το ξανά βάλω λειτουργεί σωστά. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα;
  3. Καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ Γτ θα τρελαθώ. Έχουμε 2 switch του τίτλου που συνδέονται σε ένα 3 hp1910 με οπτικές ίνες 1gb. Η σύνδεση μεταξύ τους έχει γίνει με LACP TRUNK και περνάω απο μέσα τα vlan. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ότι μου χτυπάει το mstp στο 1910 και μου πεταει το λινκ εκτός. Στην αρχή το config ήταν 2 οπτικές ίνες από το 1910 στο 1930 και το δεύτερο 1930 σύνδεση με 2 Ethernet σε αυτό με τις οπτικές ίνες . Όταν ήταν έτσι έχανα και τα 2. Έσπασα το λινκ από 2 στο μια ανα κάθε 1930 και στην αρχή ενώ έχανα μόνο το ένα κάποια στιγμή τα έχασα και τα 2 πάλι. Έχω αφαιρέσει όλες τις πόρτες από επανω και έβαζα μια μια για να βρω αν είναι loop αλλά δε βοήθησε. Η συμπεριφορά είναι ανα διαστήματα ότι χάνεται το λινκ μπορεί να δουλεύει όλη τη μέρα και να το κάνει ξαφνικά μια φορά και άλλες φορές το πιανει το γλυκι του που λένε και ανεβοκατεβαίνει . Να σημειώσω πως το lldp είναι κλειστο σε όλες τις πόρτες και δεν έχει ανοιχτό loop protection ανα πόρτα ούτε κάποιο flow control μόνο rstp. Καμία ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω πριν τρελαθώ;
  4. La_MoRt

    Sony PlayStation 5

    Έχει διορθωθεί κατά μεγάλο βαθμό το κομμάτι των γραφικών σε σχέση με το PS4 Pro. έχει πολύ λιγότερα loading times από ότι είχε το PS4 Pro. Τα χειριστήρια είναι πολύ προσεγμένα και η αίσθηση πολύ πιο βελτιωμένη.
  5. La_MoRt

    Sony PS4 Pro 1TB

    Πολύ καλό, τα γραφικά σε 4Κ κάποιες στιγμές σε κάποια παιχνίδια μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση. Τα χειριστήρια είναι πολύ κακά με πάρα πολύ προσεκτική χρήση έχει χρειαστεί να αλλάξω 3 μέχρι στιγμής.
  6. Ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι άτυχος ή και σε άλλους σας έχει τύχει να χαλάσουν χειριστήρια από PS4 Pro; το ένα ο αριστερός μοχλός κάνει ότι θέλει και το άλλο ο δεξής μοχλός τα ίδια. Τα πήγα για επισκευή και μου είπαν θέμα πλακέτας και δεν επισκευάζονται. Έχετε κανένα tip για καλή χρήση, μήπως κάνω κάτι λάθος; Γενικά ούτε τα χτυπάω ούτε τπτ στο ξαφνικό από μόνα τους.
  7. La_MoRt

    4Κ Netflix Application

    τελικά το βρήκα τι έφταιγε, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είχα πατήσει στο search να βρω σειρές διαθέσιμες σε 4Κ για το Netflix αλλά πιθανότατα αυτά που μου έβγαζε ήταν για άλλη χώρα και όχι για εμάς. Το Breaking Bad που είδα ότι είναι 4Κ και για εμάς το εμφανίζει κανονικά, άρα δεν είναι ούτε πρόβλημα στη τηλεόραση αλλά ούτε από τη συνδρομή.
  8. La_MoRt

    4Κ Netflix Application

    Καλησπέρα παιδία, μια ερώτηση. Ξέρει κανείς γτ δεν εμφανίζεται το tag 4K ultra HD στο app Netflix για τη τηλεόραση Samsung QE55Q90TA? Να ενημερώσω πως έχω τσεκάρει τη συνδρομή μου και είναι 4Κ, έχω τσεκάρει τη σύνδεση και πιάνω 105 χωρίς πρόβλημα και σταθερά και έχω αλλάξει και τις ρυθμίσεις στο account Netflix για το 4Κ. Επίσης στη τηλεόραση βλέπω βίντεο σε YouTube 4K αλλά στο Netflix βλέπω μόνο HDR.
  9. Και προτιμάς να κολλήσεις δηλαδή από τον ιό για να μη πιεστείς; Προτιμάς να συνεχιστεί όλο αυτό; Ως πότε; Δε πρέπει να βρεθεί κάποια λύση; Θεωρείς ότι όλα είναι ψευτικα και με τη ταμπέλα της Δημόσιας υγείας σε πιέζουν με σκοπό τι; Που αποσκοπεί το σκεπτικό σου;
  10. φοράει κεραμικό καταλύτη εργοστασιακά και λόγω αερίου της BRC γιατί αυτό φοράει, έσπασε. κάναμε ανακατασκευή με μεταλλικό και όλα καλά
  11. Opel Astra G 2003 από όταν το πήρα το αυτοκίνητο πλήρωσα άλλο ένα σε ζημιές... 2 φορές εγκέφαλο, δυναμό, πολλαπλασιαστές, 2 φορές κομπρέσορας κλιματισμού και το αποκορύφωμα ήταν και καμένες βαλβίδες μετά από κόψιμο σε ιμάντα χρονισμού. Το τελευταίο έφταιγα εγώ σε μεγάλο βαθμό είναι η αλήθεια γιατί το πήγα σε πολύ καλό "μάστορα" και χωρίς να το ξέρω τον εμπιστεύτηκα για επισκευή σε φλάντζα του ψευτοκάπακου. Από την άλλη Huyndai Accent 2003 me 395000 χλμ και αέριο από τα 185000 η μόνη ζημιά ήταν ο καταλύτης αλλά είναι φυσιολογική φθορά λόγω αερίου. Ας μην αναφέρω την εμπειρία μου από Fiat Stilo της συζύγου το οποίο ήταν αγορασμένο καινούριο, έμεινε παρατημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην άκρη και στη συνέχεια το ξανά βάλαμε σε λειτουργία με γενικό ολικό service με όλα τα αναλώσιμα αλλαγμένα... Ο εγκέφαλος του μάλλον δεν είχε μυαλό δεν εξηγείται αλλιώς 2 φορές αλλαγή. Τη πρώτη φορά δε μου έσβησε το αυτοκίνητο στην εθνική με 80 χλμ εν κινήσει. Τα λαμπάκια του από την άλλη μάλλον πίστευε ότι είχαμε Χριστούγεννα μόνιμα και αναβόσβηναν συνέχεια. Αυτοκίνητο με αγορά 18000€ θεωρώ ότι είναι για κλωτσιές επιεικώς. Η Θεϊκή ατάκα όταν το πουλήσαμε ήταν του ανθρώπου στο βουλκανιζατέρ που το συζητούσαμε και μου λέει: ξέρεις τι σημαίνει FIAT; Τι; Φίλε Ιδιοκτήτη Άδικα Ταλαιπωριέσαι...
  12. Δε το έχω δοκιμάσει σε safe mode θα το δοκιμάσω και σε safe mode και θα γράψω αποτελέσματα, απλά είχα παραδειγμα από προηγούμενο HW με i5 4590 intel ο οποίος με τον ίδιο SSD πήγαινε πιο γρήγορα στο boot μέχρι τα Windows.
  13. Αυτό αν συμβαίνει κάτι υπάρχει λάθος είτε κατασκευαστικό είτε στο BIOS... Δε μπορεί να ψάχνει κάτι και να μη το βρίσκει.
  14. Εννοείς να φορτώσει τους drivers για τη κάρτα δικτύου; Έχεις SSD να φανταστώ και εσύ;
  • Δημιουργία νέου...