Προς το περιεχόμενο

nickelodeon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.276 προβολές προφίλ

nickelodeon's Achievements

  1. Επανέρχομαι στο θέμα. Παρέλαβα σήμερα ΧΩΡΙΣ έξτρα χρεώσεις ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ. Η μεταφορά έγινε από αρχή μέχρι τέλους με DHL. Άργησε να φύγει από amazon αρκετές μέρες, από την στιγμή που το πήρε η DHL USA σε 4 μέρες ήταν Αθήνα, καθυστέρησε στο στάδιο τελωνείου αλλά χωρίς καμία χρέωση συνέχισε μετά από 2 εργάσιμες την πορεία του και έφτασε σήμερα, (Επαρχεία, Βόρια Ελλάδα). Να αναφέρω μία μικρή λεπτομέρεια στο check out αν και μπήκα στον πειρασμό να επιλέξω πληρωμή σε δολάρια για να αποφύγω τις έξτρα χρεώσεις του amazon, σκέφτηκα "καλύτερα σε ευρώ, να αναγράφεται ξεκάθαρη αξία στο πακέτο, για να μην ασχοληθεί κανείς μαζί του διεξοδικά".
  2. Ούτε καν. Αλλά δεν είναι πράγμα άξιο αναφοράς. Από την άλλη άξιο αναφοράς είναι ότι δεν έχει φορτιστή στο κουτί. Ή η απορία αν υποστηρίζει 5G στην Ελλάδα.
  3. Να χαμε να λεγαμε, να χαμε να πούμε. Ο καθένας κάνει το κουμάντο του και κρίνει. Υπάρχει και το μοντέλο 256GB με μόνο 50$ παραπάνω, στο ίδιο αρχικο link που έχω βάλει. Ούτε κάν κάνατε κόπο να το δείτε.
  4. Στο πάνω μέρος της εικόνας οι μπάντες που υποστηρίζουν οι πάροχοι στην Ελλάδα. Στο κάτω μέρος της εικόνας οι μπάντες που υποστηρίζει το αμερικανικό μοντέλο.
  5. Κινητό δεν έχω παραλάβει από Αμερική amazon. Άλλα προϊόντα που έχω παραλάβει στο check out το amazon πάντα σου χρεώνει δασμούς, το πακέτο όταν έρχεται στην Ελλάδα παραδίδεται χωρίς έξτρα χρέωση. Μήλαμε για amazon πάντα.
  6. Αν μαζί με το κινητό προσθέσεις στο καλάθι και ένα USB stick και τίποτα παραπάνω, κατά κάπου τρόπο αλλάζει δασμολογική κλάση το πακέτο και οι δασμοί που αρχικά είναι 150 ευρώ για το κινητό μόνο, με το USB STICK πέφτουν στους 35 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
  7. Google Pixel 8, το βασικό μοντέλο με 128GB αποθηκευτικό χώρο και 8GB μνήμη RAM. Με το γνωστό πλέον κόλπο με το USB stick με όλα τα έξοδα και δασμούς προπληρωμένα τελική τιμή 565,21 https://www.amazon.com/Google-Pixel-Unlocked-Smartphone-Advanced/dp/B0CGTD5KVT Τιμή skroutz στα 701,40 Τιμή γερμανικό amazon 709,99
  8. Αυτό είναι που λένε show me how old are you, without telling me how old are you. Έχω ζήσει την εποχή που ήταν προσφορά οι δίσκοι με τα 2 GB.
  9. https://www.amazon.fr/Samsung-MZ-V9P2T0BW-Contrôle-Thermique-Intelligent/dp/B0B9C4DKKG/ Τελική τιμή με έξοδα αποστολής από Γαλλικό Amazon για Ελλάδα 147,51 ευρώ. Χαμηλότερη τιμή στο Skroutz 188,90
  10. Πολύ πανικός σε θέμα, σε ένα φόρουμ που ο μέσος όρος ηλικίας των μελών, είναι κάτω από δώδεκα ετών, επομένως δεν τους αφορά άμεσα η έκδοση ταυτότητας.
  11. Από το γερμανικό Amazon 157,01 όπως γράφει πιο κάτω ο φίλος loukasgr2 https://www.amazon.de/Samsung-MZ-V9P2T0BW-7450MB-Internal-Editing/dp/B0B9C4DKKG/ Από το Γαλλικό amazon, τελική τιμή 160,42 https://www.amazon.fr/Samsung-MZ-V9P2T0BW-Contr%C3%B4le-Thermique-Intelligent/dp/B0B9C4DKKG/ (σημερινή τιμή στο Skroutz 176,30 συν όποια μεταφορικά).
  12. Η Asus άρχισε να ρολάρει τα νέα stable BIOS με AGESA 1.0.0.7.a. Αναμένεται νέο βίντεο από Gamers Nexus τις επόμενες ώρες.
  13. Κάποια πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα, απλά δεν τα αγοράζεις στην αρχική τιμή, με την έκπτωση προχωράς στην αγορά που δεν θα έκανες. Για δευτερεύων δίσκος, για games, μουσική, ταινίες, μεγάλα αρχεία που απλά θες να τα παρκάρεις κάπου μια χαρά είναι, υποθέτω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι έχει χαμηλότερη κατανάλωση από τους μηχανικούς. (Και για κύριος και μοναδικός δίσκος μια χαρά είναι).
  14. Έχω την εντύπωση ότι η AMD ανέφερε ότι οι αλλαγές θα έρθουν με AGESA 1.0.0.7 - 1.0.7.0. Όσον αφορά την Asus δεν αναφέρει τίποτα για AGESA στο τελευταίο BIOS το οποίο υπήρχε σε beta ήδη μια μέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση της AMD. Μήπως ακολουθήσει αυθημερόν νέο BIOS με τις οριστικές αλλαγές?.
  15. Αν αγοράσεις τον επεξεργαστή από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή ναι (πχ Πλαίσιο, Msystems). Αν τον αγοράσεις από το jmctech.gr δεν παίρνεις τίποτα.
  • Δημιουργία νέου...