Προς το περιεχόμενο

Xristaras12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14.729
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Xristaras12

  • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νίκαια

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Κάπου Εκει Εξω..

Πρόσφατες Επισκέψεις

37.543 προβολές προφίλ

Xristaras12's Achievements

  1. όχι, χρόνια τώρα δεν παρακολουθώ τίποτα οπότε την έχω καταργήσει, δεν ηταν και σμαρτ οπότε και δεν εχω μπει σε κόπο να ανανεώσω / αλλάξω. Βλέπω και κάνω τα πάντα απο τον υπολογιστή. Ουσιαστικά, σου λένε κατέβασε τα απο κανέναν θείο σου η πάρε τηλεόραση/tv box για παραπάνω ποιότητα. Εντωμεταξύ την εφαρμογή τους με το έτσι θέλω χωρίς κάποια ενημέρωση την "αναβάθμισαν" ώστε να ανοιγει browser μέσα της και να βλέπεις το περιεχόμενο. Πριν κανενα 4 μηνο ηταν τρομερή η ποιότητα που έβγαζε το native app. Είναι ώρες που πραγματικά κάθομαι και τα βλέπω στο κινητό.
  2. Για το νετφλιξ ειμαστε οκ, το disney+ με εχει απογοητεύσει που απλά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Με την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής είχε τρομερή εικόνα. Μου φαίνεται για το υπόλοιπο της συνδρομής αναγκαστικά απο το κινητό. Ήδη ακύρωσα την επόμενη πληρωμή.
  3. Το σύστημα που χρησιμοποιώ είναι της υπογραφής απλά δεν είχα ενημερώσει οτι εχω win11.
  4. Το σύστημα φαίνεται στην υπογραφή και σύνδεση έχω DisplayPort. Οθόνη μια όλη και όλη. Να δοκιμάσω να γυρίσω την σύνδεση σε HDMI;
  5. Το κακό της υπόθεσης με το disney app είναι οτι πριν καιρό που είχε κανονική εφαρμογή,και όχι αυτή τη μπούρδα που ουσιαστικά ανοίγει browser μέσα του για να παίξει, είχε τρομερή ποιότητα!
  6. Δεν εχω ενημερώσει την υπογραφή, δυστυχώς win11 εχω βάλει και τους codecs που αναφέρονται παραπάνω αλλά δεν εχω δει καμία βελτίωση σε οτιδήποτε.
  7. Χαιρετώ. Τι πρέπει να γίνει με αυτές τις εφαρμογές για να δούμε αξιοπρεπώς και στην ανάλυση που ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, σειρές και ταινίες απο τις εφαρμογές αυτές; Ο υπολογιστής είναι της υπογραφής, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει το hardware για τουλάχιστον 1080p video. Δεν θέλω 4Κ σε 1080 οθονη το βλέπω, αλλα ρε παιδιά είναι πραγματικά απαράδεκτη η ποιότητα αυτή. Πιθανολογώ παίζει να είναι 720p και κάτω και στις 2 εφαρμογές. Διαβάζω κάτι βλακείες για να μην το πω αλλιώς περί DRM και ότι το έχουν κάνει επίτηδες για την πειρατεία και συναφή. Πριν αρκετό καιρό τουλάχιστον έβλεπες με σαφως καλύτερη ποιότητα. Πρόβλημα γραμμής ΔΕΝ εχω τερματίζω την 100αρα μου (για να προλάβω καταστάσεις). Υπάρχουν στιγμές που πχ εχει μαυρο φόντο και ενα αμαξι να έρχεται και πραγματικά είναι λες και βλέπεις παιχνίδι του 80 σε οθόνη. Κάτι επιπρόσθετο, εννοείται οτι εχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις για τη μέγιστη ποιότητα, εννοείται οτι εχω βάλει και βγάλει τις εφαρμογές, εκκαθάριση δεδομένων κλπ κλπ. Μόνο φορμάτ μένει που δεν θα κάνω. Καλύτερα να ακυρώσω τις συνδρομές.
  8. Xristaras12

    Αργει ο υπολογιστης

    όπως αναφέρθηκε αρχικά χρειάζεσαι ραμ στο σύστημα. Επίσης, αν τα αρχεία που δημιουργείς είναι αρκετών GB και αυτά πχ πρέπει κάπως να συμπιεστούν (ραρ,ζιπ και τα συναφή) η θα πρέπει να τα cachαρει κάπως και χρησιμοποιείς μηχανικούς δίσκους, η αργοπορεία είναι σίγουρη οταν μαξάρουν στα 100ΜΒ/s ανάγνωσης η εγγραφής. Εαν στο μεσοδιάστημα εσύ κατεβάζεις κιόλας ενώ παράλληλα ο δίσκος διαβάζει πράγματα είναι σίγουρο το κόλλημα. Για τους δίσκους απαντήθηκε και πάλιμ αναλόγως την μητρική. Τώρα αν ψάχνουμε Sata SSD δίσκους, το τι θα πάρεις εξαρτάται πάλι απο το μέγεθος των αρχείων. Οι φτηνοί που δεν έχουν d-ram controllers μετά απο μερικά GB συνεχούς εγγραφής συμπεριφέρονται σα μηχανικοί δίσκοι. (παράδειγμα οι 2 patriot που έχω στην υπογραφή).
  9. Xristaras12

    Αργει ο υπολογιστης

    όταν δημιουργείς τα αρχεία αυτά έχεις προσέξει την χρήση του μηχανικού δίσκου; Λογικά θα είναι στο 100%, οπότε χρειάζεται να τον αλλάξεις με SSD.
  10. Τηλέφωνο με 4 γιγα ραμ ούτε στη μάνα μου δεν θα έδινα. Τώρα αν είναι για ίντερνετικες κλήσεις και όχι ίντερνετ, 99% δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Επεξεργαστικά είναι αρκετά κοντά και οι 2 συσκευές οπότε και δεν θα έχεις πρόβλημα. Υποψιν, αν δεν αγοραστούν απο επίσημη αλυσίδα, το σέρβις εδώ δεν τα αναλαμβάνει, θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα αγοράς για το τι θα γίνει.
  11. Xristaras12

    Format Windows 11 σε λάπτοπ

    Κράτησε τι αρχεία χρειάζεσαι σε κάποιο εξωτερικό μέσο αν δεν το έχεις κάνει ήδη Μετά για να κάνεις reset στον υπολογιστή πας ρυθμισεις συστημα επαναφορά υπολογιστή και σου δίνει μερικές επιλογές.
  12. Xristaras12

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    έλα που τελικά μετά απο πόσο ψάξιμο στο reddit λέει ενας απλά το σβήνετε και το κατεβάζετε ξανά (κάτι bug-άρει με denuvo + building shaders) και κολλάει τον επεξεργαστή. Εν τέλει το κατέβασα πάλι όπως έγραψα και πιο πάνω και παίζει νεράκι. Βέβαια σε high έχω 80+ επεξεργαστή αλλά οκ, το μόνο lag για 1 sec είναι όταν πάει να φορτώσει το νέο επίπεδο (πριν ανοίξουν οι αντίστοιχες πόρτες δηλαδή)
  13. Xristaras12

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Ναι, παίζω και Forza horizon 5 με όλα τέρμα και δεν εχω το παραμικρό θέμα. Να σου πω την αλήθεια μου ξανα-κατεβάζω το παιχνίδι γιατί απο τα νεύρα μου χτες το πέταξα! Έχω ρίξει ψάξιμο στο νετ και στο reddit όλοι πρότειναν διάφορα τα ειχα δοκιμάσει αλλα δεν έγινε κάτι. Γράφει ενας που επίσης δεν μπορούσε να παίξει, οτι εκανε και reset shaders και τίποτα (με σύστημα με 3070ΤΙ κιολας και πιο δυνατό επεξεργαστή) και κατέβασε το παιχνίδι πάλι και έφτιαξε... ποιος ξέρει, θα μάθω σε μισή ώρα!
  14. Xristaras12

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    ίσως και να έχει απαντηθεί εδω πέρα, αλλά θέμα ατόφιο δεν βρήκα κατέβασα απο το EA App μέσω του xbox gamepass το dead space 2023 μιας και το πρώτο δεν το έχω παίξει. ε πραγματικά στο σύστημα της υπογραφής ότι και να κάνω δεν μπορώ να το κάνω να παίξει. 100%cpu όλη την ώρα όπως και 97% γραφικά ακόμα και στο medium. Γυρνάω τον χαρακτήρα και πρέπει να περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα να φορτώσει κάτι. Το παιχνίδι είναι σε SSD, οχι nvme. Μου φαίνεται αδιανόητο να έχω τρέξει alan wake 2 στο σύστημα αυτό και να μη μπορεί να τρέξει το άλλο. Υπάρχει καμία λύση; Gpu drivers οι τελευταίοι με καθαρή εγκατάσταση DDU.
  • Δημιουργία νέου...