Προς το περιεχόμενο

nick_best29

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nick_best29

  • Ημερομηνία γέννησης 04/11/1974

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nick_best29's Achievements

  1. Ωραίες Εποχές.... Samsung SPC 3000 V - 8088 10 Mhz - EGA color monitor - 2 Drive 360 και 720 kb - adlib sound card - joystick Αξίας 320.000 χιλ. δραχμών σε μία εποχή που το μηνιάτικο ενός δημοσίου υπαλλήλου ήταν 110.000 χιλ. και φυσικά Monkey island... insert disk 2.... insert disk 3.... insert disk 1 (έμπαινες στο μπαρ...) .... insert disk 2.... insert disk 1 insert disk 4 (έβγαινες απο το μπάρ).... insert disk................ Ατελείωτες ώρες.... Αυτό, και κάποια Games τις Sierra on Line (Colonel's Bequest, Conquest Camelot)
  2. Σε εμένα πάντως και στους δύο intel (i7 10700 & j5040), τα Windows 11 πάνε τραίνο !!!!
  3. Ναι ρε συ φιλαράκι... ΑΛΛΑ γιατί θα πρέπει να υποβιβάσουμε τον Έλληνα και να τον κάνουμε να ζει και να υποφέρει όπως ο Αγγλος... ο Γάλλος... ο Ρουμάνος κτλ?
  4. ΑΑΑχχχχχ!!!!! Δεν έχεις κάνει φτωχός μου φαίνεται. Από το να κάθομαι να μαλώνω με τον κάθε ένα υποψήφιο συγκάτοικο.... τα "τερτίπια" της φύσης είναι μηδαμινά. Όχι φίλε μου, πολυτέλεια δεν είναι να ζεις χωρίς συγκάτοικο. Πολυτέλεια είναι να ζεις νοικιάζοντας τις τρύπες που ονομάζετε σπίτια 600 ευρώ.
  5. 1000 φορές να πάρω ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο παρά αυτό το χάλι που έχει δημιουργηθεί στο μπουρδέλο που λέμε πρωτεύουσα. Αυτή η τάση -για τροχόσπιτο- και όχι μόνο, έχει δημιουργηθεί πάρα πολύ έντονα στο εξωτερικό ειδικά σε πρωτεύουσες χωρών όπου τα ενοίκια και εκεί έχουν εκτοξευθεί σε δυσθεώρητες σε σχέση με τους μισθούς τιμές. Δόξα το Θεό που μένω σε επαρχία.
  6. Και γιατί ρε συ φιλαράκι θα πρέπει να συγκατοικήσω με τον κάθε, η κάθε μία, και να ανέχομαι τα τερτίπια του καθένα μέσα στο σπίτι για να πρέπει να πληρώνω 600 και 800 ευρώ ενοίκιο γιατί του άλλου τόσα του λείπουν? Να ρίξουν τις τιμές στα κωλόσπιτά τους και να μάθουν αυτοί να ζούνε με νορμάλ έσοδα όπως όλος ο κόσμος. Και όταν με το καλό κάνεις ένα παιδάκι με την κοπέλα σου που συγκατοικείτε και αυτό ενηλικιωθεί τότε να το διώξετε από το σπίτι σας γιατί έτσι κάνουν στην ευρώπη.
  7. Αγοράστηκαν και τα 3. Ευχαριστώ παιδιά !!! Αν βρείτε και κανένα άλλο, βάλτε το εδώ.
  8. Samsung PC/XT 8088 10Mhz - EGA Color Monitor - FDD 5,25 - FDD 3,5. Παίζαμε τότε (μαθητές 2ας λυκείου) monkey island και colonels bequest. Ατελείωτο φόρτωμα οι δισκέτες.
  9. Θυμάμαι μια παλιά διαφήμιση της AMD για Intel επεξεργαστές που έλεγε "Intel inside, idiot outside".
  10. nick_best29

    Xbox 360 Hacking v2

    Καλημερα και απο μενα. Εχω ενα 360 elite και το φλασαρα οταν το πρωτοαγορασα (2007 η 2008 - falcon μητρικη) με Lt 1.1 αλλα εχω ασχοληθει ελαχιστα μαζι του (κανενα 2μηνο) και αυτη τι στιγμη εχω χασει τα original κλειδια του drive (benq). Μηπως γνωριζει καποιος ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να τα ξαναπαρω πισω. Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...