Προς το περιεχόμενο

KRIKON

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    425
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με KRIKON

  • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.087 προβολές προφίλ

KRIKON's Achievements

  1. KRIKON

    motorola g 84 vs edge 40

    Kαλησπερα φιλε μου ,ποιο καταστημα σου εδωσε τιμολογιο χωρις να σου βγαλει την πιστη απο best price?
  2. Ειλικρινά απορώ πως είναι δυνατόν τόσες ώρες να είναι κάτω το δίκτυο ειναι πρωτοφανές .Δεν είναι μισή ώρα ειναι 6 7 ωρες και βαλε. Απίστευτο.
  3. Παίδες καλησπέρα, Έχει κανένας άλλος θέμα σήμερα απο το μεσημέρι και μετά με wind? Δεν μπορούν να σε πάρουν τηλεφωνο δείχνει ότι είναι κλειστό,και έμενα και την γυναικά μου. Και δεν μπορώ να πιάσω και γραμμή στην εξυπηρέτηση . Έχει κάνεις άλλος θέμα?
  4. κανε χάρη στον ευατο σου και πάρε σε αυτα τα χρήματα την Εureka python ii. Την έχει προσφορά τώρα Public από 350 στα 250 Επειδή τις δοκίμασα και τις 2 αρκετή ώρα στο λέω. Το 4D μαξιλαράκι της Python δεν παιζετε.
  5. Eπειδη ψάχνω και εγώ αυτό τον καιρό καρεκλά και δοκίμασα όσες μπορούσα περισσότερο μιας και είμαι επαρχία. Δοκίμασα απο Anda Seat Dark Knight-phantop-tproΙΙ Aπο Πλαίσιο Iliac και Lumbar και κάτι άλλες τύπου gaming Από ΙKEA Markus και JARVFJALLET Eureka Ergonomic python ii που σε μένα έκατσε πολύ καλά.Ίσως ήθελα λίγο καλύτερη υποστηρίξη ψιλά στον αυχένα αλλα προς τα κάτω είναι πολύ καλή. Την έχει και προσφορά τώρα το Public στα 249 και νομίζω είναι τιμια Απο ΙΚΕΑ για μένα Jarvfallet καλύτερη της Markus σε όλα άλλα και γενικά πολύ καλή καρεκλά που σίγουρα υστερεί όμως στα μπράτσα. Απο Plaisio η iliac μου κούμπωσε πολυ καλα. Αυτες στο Plaisio κινέζικες είναι λογικά ? Αν και ειδικά η iliac μου φάνηκε αρκετά ποιοτική και το mesh της.την εχει κανενας πανω απο 2 3 χρονια να μας πει? Δύσκολη η επιλογή η καρεκλά που θελει πολύ ψάξιμο και ώρα και πάλι αν δεν κάτσεις 3 4 ώρες πάνω της πάλι δεν ξέρεις πως θα είναι. Άπλα στα 5 λεπτά καταλαβαίνεις κυρίως για το μέγεθος και πως κουμπώνει πάνω σου.
  6. Σε ποια σελιδα ειναι; Αν μπορεις κανε το μια παράθεση
  7. KRIKON

    Maestro

    εντωμεταξύ τα βγάζουν από το Web Tv τα επεισόδια. έχει και το mega κάτι σαν το ΑΝΤ1 Plus? που μπορούμε να τα δούμε ξέρει κανείς ? έστω με pm.
  8. KRIKON

    Εφαρμογή Μετάφρασης

    Είπα μήπως υπάρχει τίποτα πιο εξειδικευμένο επαγγελματικό και ας είναι επί πληρωμή. Τα δοκίμασα αυτά άλλα μιας και τα κείμενα έχουν δύσκολους οικονομικούς ορους τα κάνουν λίγο σαλάτα.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή μετάφρασης που να κάνει την μετατροπή με την κάμερα αυτόματα καθώς βλέπει το κείμενο ? Ας είναι και επί πληρωμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. Δεν είναι κακό να μην καταλάβουμε κάτι στον γραπτό λόγο είτε γιατί δεν το διαβάσαμε σωστά είτε γιατί το παρερμηνεύσαμε,όποτε δεν νομίζω να έθιξε ο φίλος την νοημοσύνη σου. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως ένας ''θερμός'' είναι προσωρινή λύση αν σου έχει χαλάσει το ψυγείο .Να βάλεις τι μέσα? πόσο να κρατήσει? και από που να έχουν ήδη ψύξη ? απευθείας απο το κρεοπωλείο και το σούπερ μάρκετ ας πούμε? Από την αλλη αν όντως εχεις σκεφτεί κάτι όπως λες για να το χρησιμοποιήσεις σαν προσωρινή λύση μπορούσες να το έχεις ήδη πάρει το μπλε το κλασσικό και με περισσότερα λίτρα και σε καλύτερη τιμή .
  11. 4 άτομα είμαστε μέσα στο γραφείο πολλές φορές πέφτουν και μαζί κάποιες εκτυπώσεις αλλά οκ . oταν λες ότι υπάρχουν και άλλα συμβατά τόνερ μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο ξέρω εγώ στα 50 60 ευρώ? Κάτι διάβασα πρέπει να αλλάξεις κάποιο τσιπ ώστε να τα δεχτεί ?
  12. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα κάποιες προτάσεις για πολυμήχανη σε αυτά τα λεφτά . Σε λογιστικό γραφείο θα χρησιμοποιηθεί.Δεν έχω ιδέα από πολυμηχανήματα. Έγχρωμο δεν μας ενδιαφέρει οπότε πάμε για Laser και λογω φυσης δουλειας. Mας πρότεινε ένα παλικάρι τον HP LaserJet Pro M428fdw άλλα κοιτάω κάτι αναλώσιμα τόνερ 10000 σελίδων στα 200 ευρώ ότι είναι συμβατός . Για ρίξτε καμιά ιδέα. Θα το παρθεί μεσώ επιδότησης όποτε για αυτό και το μεγάλο budget
  13. KRIKON

    Αγγελίες πώλησης

    Εντωμεταξυ αγγελία του Και τιμή Σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/21599453/Broadlink-RM4-mini-Smart-Hub-Συμβατό-με-Alexa-Google-Home-Μαύρο.html?from=catspan
  14. Νυχτερινο δικαιούνται ολοι και σε ολες τις περιοχές; ή έχει καποιος περιορισμους; Και αν το δικαιούνται ολοι ηιατι δεν το βάζουν αφου ειναι φθηνότερο;
  15. Λοιπον παίδες επειδη το κεφαλι θα σπάσει απο δουλειά παιδια λογαριασμους κλπ διάβασα λιγο τις τελευταιες σελιδες και λεω να μπω σε Myhome enter +. Απο οτι καταλαβα το ΚΟΤ Β που εχουμε στις 1800 δεν το χανω αν μπω σε enter + αν και πλεον φτανουμε στις 2500 το 4μηνο οποτε το χανω απο κατανάλωση. Επισης αυτες οι εκπτωσεις που εχω που φτανουν τα 310 ευρω τις χανω και αυτες ετσι; οποτε θα πληρωνα 0.18×2614 συν τις χρεώσεις; Βρηκα καπου και το λινκ απο μια αναρτηση του φίλου korakios αλλα εχω χαθεί λιγο απο ολα αυτα. Με λιγο λογια να μπω ρε παιδια ή θα την φαμε; και απο εκει;παραθέτω και εικονα.
  • Δημιουργία νέου...