Προς το περιεχόμενο

Atakas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    226
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Atakas

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Atakas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

52

Φήμη

  1. Μιας και ανέφερες τα κουμπιά, να πω ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις και στην άλεση και στην εκχύληση άμα την αφήσεις να σταματήσει μόνη της (όσο και να έχεις προσπαθήσει να τη ρυθμίσεις). Εγώ αλέθω κάθε δόση μεμονωμένα και την εκχύληση τη σταματάω ζυγίζοντας τον καφέ που βγαίνει στο ποτήρι. Αυτόματα αφήνω να δουλεύει μόνο το single κουμπί, για να τρέξει λίγο νερό για να μου ζεστάνει το κλείστρο ή για να καθαρίσω τη μηχανή μετά. Το μόνο που μου έχει λείψει από την προηγούμενη μηχανή μου είναι ότι η Izzy έχει thermoblock και δεν ζεσταίνει όλο το γκρουπ και το κλείστρο όταν την ανάψεις. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  2. Παραπάνω από τίμια ακόμα και στην αρχική της τιμή. Δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα αλλά προς το παρόν δουλεύει άψογα. Έρχεται με κλείστρο 58mm και non-pressurized καλαθάκι. Καθαρίζεται αρκετά εύκολα. Με λίγη προσοχή βγάζει ωραία αποτελέσματα. Έχω βάλει λαστιχένια φούσκα για να μένει καθαρός ο μύλος (τον δουλεύω σαν μονοδοσικό) και έχει ελάχιστη κατακράτηση. Με τον ατμό δεν έχω καταφέρει να βγάλω καλό αποτέλεσμα αλλά το έχω δουλέψει ελάχιστες φορές, όταν έχει ζητήσει κάποιος latte/cappuccino (εγώ δεν πίνω). Από αυτόματη θα πάρεις υποδεέστερα αποτελέσματα. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς, πάρε χειροκίνητη και καλό καφέ.
  3. Απ'ότι μου είπαν, θα εμφανιστούν μερικές εκδόσεις των Xiaomi Redmi και στα Mediamarkt τις ερχόμενες ημέρες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας το έχει κατά νου.
  4. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μία καλή παράλληλα για να διαβάσει τάση και μετά από λίγο να την αφαιρέσεις. Αυτό κάνω σε συντηρητή / φορτιστή μπαταρίας gel αυτοκινήτου τουλάχιστον, που αντίστοιχα δεν ξεκινάει αν έχει πέσει πολύ χαμηλά η μπαταρία. Είναι και οικολογικό το θέμα με τις επαναφορτιζόμενες, όχι μόνο θέμα κόστους.
  5. Οι eneloop είναι πάρα πολύ αξιόπιστες, αλλά δεν είναι μόνο θέμα μπαταρίας. Αν το σταθερό (ασύρματο λογικά) έχει φορτιστή κακής ποιότητας, ό,τι μπαταρία και να βάλεις θα χαλάσει νωρίτερα.
  6. Atakas

    [DSLR} Nikon d7200 σωμα 680euro.....

    Ακριβώς αυτή πήρε ένας φίλος, την παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 13 ημέρες. Ήρθε μέσω Αγγλίας και παραδόθηκε κανονικά, χωρίς τελωνείο. Τύχη ή όχι, όλα πήγαν ΟΚ. Η μηχανή ήταν σφραγισμένη στο κουτί της, ολοκαίνουρια.
  7. Παίζει και το μικρό αδερφάκι στα €349,90 με i3 και HDD: http://www.e-lenovo.gr/index.php?route=product/product&path=197&product_id=718&sort=p.price&order=ASC Τίμια επιλογή για απλή χρήση imo..
  8. Καλησπέρα παιδιά. Έχει μήπως κανείς στην Αθήνα ανταλλακτικά 8.5x20mm coreless brushed μοτεράκια; Περιμένω δύο τετράδες Chaoli να έρθουν αλλά ξέμεινα σήμερα και θέλω να το πετάξω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ή τετράδα ή στη χειρότερη 1CW + 1CCW. PM please αν μπορεί κάποιος να εξυπηρετήσει..
  9. Μια χαρά λοιπόν, σταμάτα να τραμπουκίζεις τα κινεζάκια στο helpdesk τώρα
  10. Η παραγγελία σου τι χρόνο παράδοσης λέει; Γιατί αυτό έχει σημασία, όχι πότε θα κάνουν restock αν παραγγείλεις τώρα. Εμένα πχ λέει Expected Shipping Date:2016-09-20 Την παραγγελία την έβαλα 09-09-2016
  11. Συνήθως στέλνουν πριν την αναμενόμενη ημερομηνία πάντως. Thanks TS, πρόλαβα κι εγώ μία με EU plug.
  12. Τουλάχιστον αυτά εκτελωνίζονται με μόλις €12 εκτελωνιστικά και παραδίδονται σε κατάστημα ΕΛΤΑ. Δεν σε τρέχουν στο αεροδρόμιο ή στο online σύστημα για παρακάλια και κερατιάτικα. (οι δασμοί και ο ΦΠΑ αναπόφευκτα)
  13. Με ATi R9 270X είμαι αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Τα πραγματικά φυσικά. Έτσι όπως είναι, είναι μόνο για ταινίες. (edit: εννοώ δεν είναι για gaming πχ - μπάλα δεν βλέπω) Τώρα για να την έχεις για monitor, τι να πω..
  14. Δεν ξέρω.. Μπορεί να έπρεπε να έχω πάρει 1080p με περισσότερα Hz τελικά.. Ειδικά αφού περιεχόμενο 4Κ δεν υπάρχει και πολύ.. Torrents ειδικά, αστεία η κατάσταση, 1700 τσόντες και 6 ταινίες, οι μισές upscaled.. Netflix δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.. Σαν εικόνα πάντως αρκετά ικανοποιημένος, πολύ καλό μαύρο, χωρίς πολύ edgebleeding όπως στην προηγούμενη Panasonic μου.
  • Δημιουργία νέου...