Προς το περιεχόμενο

herloth

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με herloth

  • Ημερομηνία γέννησης 20/01/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

herloth's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καταρχάς ο νόμος δεν λέει αυτό πλέον. Το έγραψα παραπάνω. Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι με καταγγελίες σε Συνήγορο καταναλωτή ή ΓΓΚ. Μόνο αν κάνεις αγωγή και δεν αξίζει.
  2. Το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 έχει αντικατασταθεί με το άρθρο 103 του ν. 4512/2018. Παραθέτω λινκ. 4. Μετά το άρθρο 5α του ν. 2251/1994, όπως αυτό προστίθεται με την παρ. 3 του παρόντος άρθρου, προστίθεται άρθρο 5β ως εξής: «Άρθρο 5β Οδηγίες χρήσης και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση 1. Ο παραγωγός οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή σαφείς και πλήρεις οδηγίες για τη χρήση, τη διατήρηση, τη συντήρηση και την πλήρη αξιοποίηση του αγαθού κατά τη χρήση και τη διατήρησή του. Οι οδηγίες αυτές πρέπει να παρέχονται στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα εγγράφως ή πάνω σε σταθερό μέσο αποτύπωσης, που είναι διαθέσιμο και προσιτό στον καταναλωτή. Από την εφαρμογή των προηγούμενων εδαφίων εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι απλά στην κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρησή τους, εφόσον για τα προϊόντα αυτά δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή οδηγίες σε οποιαδήποτε γλώσσα. --------> 2. Οι παραγωγοί και οι πωλητές καινούργιων διαρκών καταναλωτικών αγαθών εξασφαλίζουν στους καταναλωτές τη συνεχή παροχή τεχνικών υπηρεσιών για τη συντήρηση και την επισκευή τους, καθώς και την ευχερή προμήθεια ανταλλακτικών και άλλων αγαθών που απαιτούνται για τη χρήση τους σύμφωνα με τον προορισμό τους, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) ετών από την παράδοση του αγαθού.».
  3. Η συζήτηση έχει ξεφύγει πάλι με το να λέτε αν σας φαίνεται μικρή ή μεγάλη η MARKUS (ούτε καν η καρέκλα του τίτλου). Όλα τα μεγέθη, μικρό ή μεγάλο είναι έννοιες σχετικές με το σώμα του καθένα. Τη συγκεκριμένη την έχω χρόνια κι από διαστάσεις, ποιότητα και άνεση είναι μια χαρά!
  4. Μπορεί να βγαίνω εκτός θέματος. Με τα κλειδιά απο ebay είστε οκ? Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα κλειδί για 5 pc και χθες το kaspersky το μαύρισε! Τώρα να δούμε αν θα πάρω πίσω τα λεφτά μεσω paypal. Απο εδώ το αγόρασα https://www.ebay.com/itm/Kaspersky-TOTAL-Security-2018-5-PC-User-5-Device-1-Year-Download-19-25/123139744173?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
  5. Καλησπέρα φίλε μου, καλά κάνεις και μοιράστηκες τον προβληματισμό σου. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το φαρμακείο πόσο μεγάλο είναι; γιατί αν είναι μικρό νομίζω θα ναι δύσκολο να σε ενοχλήσει. Τελοσπάντων απο αυτά που ανεφερες στο πρωτο ποστ (βόλτες με το αμάξι του, σινεμά και φαγητό) δεν φαίνεται για τέτοιος. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα αλλά αν μετα με ενοχλούσε θα έφευγα για τα πιττόγυρα.
  6. Vasilis 07 έκανες τις οδηγίες του ts?? (αλλαγη νομίσματος, κουπόνι) με το θέμα της εγγύησης ξέρετε τι γίνεται? μεχρι 6 μήνες το δέχονται πίσω και στέλνουν άλλο γράφει στο site τους. Αν χαλάσει στα 2 χρόνια το στέλνεις στη lexar με tracking number και τα εξοδα αποστολής δικα σου! μάλλον δεν θα το αγοράσω τελικά. Ευχαριστώ πάντως τον TS! https://www.mymemory.com/terms-and-conditions http://www.lexar.com/content/dam/DAM_Lexar/lexar-family/warranties/lexar-global-warranty.pdf
  7. Δεν είδα να λέει καπου για renewal. Εσείς που το εγκαταστήσατε έχει επιλογή για auto-renewal ή κάπου στο account preferences?
  8. herloth

    Προβλημα οταν κατεβαζω

    Έχω κι εγώ ενα παρόμοιο προβλημα. Οταν κατεβάζω ένα μεγάλο αρχείο torrent (1-2 Gb) διακοπτεται η σύνδεση internet στο pc. Στο εικονίδιο της σύνδεσης λεει No Internet access. Δηλαδη είναι ακόμα συνδεδεμένο στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μιας και μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του router. Απ το εικονίδιο πατάω Connect στο δικτυο απ' τη λίστα με τα ασύρματα δίκτυα και ξανασυνδέεται. Αυτό συμβαίνει καθε 5-10 λεπτά αφότου κατεβάζω ενα μεγάλο αρχείο torrent. Τι μπορεί να φταίει???
  9. καλησπερα. ψαχνω για αποκωδικοποιητη SD με καλο χειριστηριο (χωρις να χρειαζεται να στοχευεις υποχρεωτικα 100% στην ευθεια). καμια προταση?
  • Δημιουργία νέου...