Προς το περιεχόμενο

RockyBalboaGr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με RockyBalboaGr

  • Ημερομηνία γέννησης 27/04/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Λάρισα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Civil engineer,pc,console gamer,cars
  • Απασχόληση
    Civil engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

RockyBalboaGr's Achievements

  1. Καλημέρα. Τελικά το κατέβασα από το site που εστειλες απο το παρακάτω λινκ H300sVOIPBackup_Beta_1.0.exe - OneDrive (live.com) . Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα αγοράζω και το το FritzBox να τελειώνω
  2. Ναι μου βγαζει οτι το αρχειο δεν υπαρχει.
  3. Καλημέρα σε όλους σας και μπράβο στο παλικάρι που δημιούργησε αυτή την εφαρμογή. Πάω να την κατεβάσω όμως και λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Υπάρχει καποιο θέμα;
  4. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αναμένουμε λοιπόν!
  5. Θα τσεκαρω. Πάντως με το Τ100 τίμιου θυμησες!!! Ένα ένα τα άλλαζα τα firmware , κ μάλιστα προ 2 μηνών τα είχα πάρει. Δεν πειράζει . Το Toshiba encore 10,1 διάβασα θα έχει και πληκτρολόγιο origami με μαγνήτη κ θα είναι συμβατό και με το encore 2 8". Το Thinkpad 10 τσούζει λίγο. Τα 4gb ram θα τα ήθελα όμως με 64bit λογισμικό.
  6. Τα Encore 2 να υπόθεςω δε θα είναι 64bit CPU και w8 64 bit εε; Η απουσία micro hdmi και 2 gb ram από το 8 αρι πιστεύω αποτελούν σοβαρό μείον. Αν το 10,1 βγει κ σε άλλες εκδόσεις θα γίνει πολύ δελεαστικό, πχ 64bit, 4gb ram !τοτε το πήρα με κλειστά ματιά .
  7. Δε διαφωνώ ότι το Τ100 είναι value for money! Πιστεύω όμως ότι δεν κοστίζει ιδιαίτερα ένα σωστό power button ή το chip wifi να είναι λίγο καλύτερο και να υποστηρίζεται με σωστούς drivers. Προσωπικά στα 330€ το Τ100 το θεωρώ τη βέλτιστη επιλογή. Το δε σώμα - από πλαστικό είναι για την τιμή του αποδεκτό εώς καλό κ είναι στιβαρό.
  8. . Επίσης αυτό το κορυφαίο ´´Τί θα πει 'αγόρασα ένα windows tablet'; ´´ που λες ότι είπα δεν το αναφέρω πουθενά μέσα στο κείμενό μου. Σχολιάζω το Τ100 και συνεχίζω με αυτό. Αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση δεν είμαι ο αρμόδιος να σου τη μάθω.
  9. Συγνώμη φίλε μάλλον διάβαζες άλλο άρθρο γιατί από αυτά που λες ότι γράφω τίποτα σχεδόν δε λέω. Αυτά που γράφω εννοώ.Δεν αναφέρθηκα σε software , ίσα ισα που θεωρώ τα w8 λογισμικό εργασίας κ σε αυτά εργάζομαι στα 8 PC μου. Αυτά που λες ´´ Περιγράφεις κατασκευαστικό πρόβλημα και σου φταίει το λογισμικό; Λογισμικό που έχει αποδείξει με τα χρόνια την αξία του; Και μετά καταλήγεις να συγκρίνεις το desktop os tablet με mobile os tablet ώστε να βγάλεις καλύτερο το υποδεέστερο λειτουργικό; και πολλά ακόμα...´´ που τα είπα ακριβώς γιατί θα με βγάλεις και τρελό. Επίσης τα tablet με W8.1 έχουν έκδοση desktop πάνω και εγώ τα χρησιμοποιώ ώστε κεντρικές μονάδες για δουλειές γραφείου ΑΡΑ το να μπει κάποιος σε διαδικασία σύγκρισης w8 σε tablet (όχι Rt) με w8 σε σταθερό υπολογιστή δεν έχει νόημα αφού είναι το ίδιο. Θεωρώ λοιπόν άκυρο το σχόλιο σου μιας κ ούτε καν σχολίασα software. Έχεις καταλάβει άλλα για άλλα μου φαίνεται κ θα σε παρακαλούσα όταν διαβάζεις κάτι να είσαι πιό προσεκτικός. Τα w8 tablet που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής ήταν ποιοτικές σε κατασκευή πολύ μέτρια . Δεν έχω πρόβλημα κανένα με το λογισμικό. Το hardware τους δεν είναι και το καλύτερο στην περίπτωση του Τ100, κ δεν αναφέρομαι σε CPU κ ram που είναι οκ. Επίσης στην αρχή αναφέρω ποιό αγόρασα κ το οποίο σχολιάζω κυρίως. Τα υπόλοιπα κ δεν είναι πολλά πλην του surface είναι πολύ μέτρια στο υλικό κατασκευής τους κ σε αξιοπιστία. Το δε encore που αναφέρεις ενώ έχει καλές κριτικές σε μένα κόλλησε η οθόνη touch κ έφαγε επιστροφή. Θέλουν δουλειά ακόμα για να βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης . Το Τ100 που λες εκτός των άλλων είχε θέματα κ με το power button κ όχι μόνο το ένα αλλά και τα 2 που πήρα . Μετά φταίω εγώ για τη γνώμη που σχηματίζω για τα windows 8 tablet που κυκλοφορούν ; Εγώ τα πήρα γιατί χρειαζόμουν άμεσα βοήθεια στις δουλειές μου κ απλά έτρεχα να τα επιστρέψω λόγω προβλημάτων. Σαφώς δεν είναι κ όλα προβληματικά αλλά από τη δική μου εμπειρία αυτή τη γνώμη σχημάτισα!
  10. Το 1ο Τ100 που πήρα είχε πρόβλημα στη μπαταρία του κ το επέστρεψα σε 6 μερες.Πήρα ένα 2ο σφραγισμένο Τ100 το οποίο εντός 5 ημερών έβγαλε πρόβλημα στο wifi. Το επέστρεψα κ πήρα ένα iPad mini κ ησύχασα.Ωραίο το tablet με W8 αλλά από ποιότητα μηδέν κ αξιοπιστία 0. Από ότι κυκλοφορεί αν ξαναγοράσω μόνο Microsoft surface. Τα άλλα δεν τα έχω σε εκτίμηση προς το παρόν.Να μην αναφερθώ στην ποιότητα υλικού κ τη συναρμογή του Τ100 η οποία ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...