Προς το περιεχόμενο

Locko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    632
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Locko

  • Ημερομηνία γέννησης 19/05/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Locko's Achievements

  1. Locko

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σκέφτομαι να μπω για πρώτη φορά στον κόσμο του Switch καθώς δεν είχα ποτέ στο παρελθόν κάποια κονσόλα της Nintendo. Θεωρούμε ότι η έμμεση προσφορά του Γερμανού για το OLED στα ~300,00€ έχει νόημα για κάποιον που δεν έχει χτισμένη συλλογή, λαμβάνοντας υπόψη την επικείμενη κυκλοφορία του Switch 2;
  2. Locko

    PlayStation 5 Topic v4

    Είμαι συνδρομητής PS Plus Extra κι η συνδρομή λήγει σε 30 μέρες. Μου έχει εμφανίσει έκπτωση 25% για ανανέωση του ίδιου tier. Θεωρούμε ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλουν κάτι καλύτερο τα Χριστούγεννα ή απλά να ανανεώσω;
  3. 1 έτος εμπορική εγγύηση, 2 έτη νομική εγγύηση. Για να σε καλύψει η νομική εγγύηση, πρέπει να αποδείξεις ότι η συσκευή σου παρουσίασε πρόβλημα μέσα στους πρώτους έξι μήνες. Οπότε πρακτικά, 1 έτος λοιπόν.
  4. Εάν κάποιος υπάγεται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ μπορεί να πάρει απαλλαγή βάσει του άρθρου 39Α για τις κονσόλες, όπως συμβαίνει και στα laptops και τα smartphones .
  5. Έκανες την αγορά σου ηλεκτρονικά ή σε φυσικό κατάστημα; Σε κατάστημα πάντως που έκανα την αγορά, η επιστροφή εμφανίστηκε αμέσως στο απόκομμα του POS και στην εφαρμογή.
  6. Δεν δικαιούσαι απαλλαγή ΦΠΑ για αγορά τηλεόρασης. Το Άρθρο 39Α είναι για κινητά, laptop, tablets, παιχνιδοκονσόλες.
  7. Το EARLY15 έχει λήξει, όπως έχει ειπωθεί στις προηγούμενες σελίδες.
  8. Έκανα τις πρώτες μετρήσεις χθες στο Aria. 29 εξωτερική - 29 εσωτερική και ζητούμενη 25 με Follow Me ενεργοποιημένο. Κατέβηκε το δωμάτιο πρώτα μέχρι τους 23-24 βαθμούς και όταν σταθεροποιήθηκε στους 25, έπεσε στα 8W.
  9. Έγινε η εγκατάσταση του Inventor Aria 9000 btu σήμερα. Περιμένω και το HS110 την Παρασκευή για να δω μετρήσεις και συμπεριφορά.
  10. Καλημέρα, Πήρα το Inventor Aria AR3VI32-09WF/AR3VO32-09 από Media με την επιστροφή της Eurobank και το Σάββατο περιμένω για την εγκατάστασή του. Μελετάω το installation manual (https://ac.inv-static.com/uploads/ac_mini-split/ARIA/Inventor-ARIA-installation-manual-aria-ENG-GR.pdf) αλλά δεν βλέπω να αναφέρει κάπου για ελάχιστο μήκος σωληνώσεων; Χάνω κάτι; Επιπλέον, εάν έχω καταλάβει καλά τα βασικά που πρέπει να προσέξω είναι: - Μήκος σωληνώσεων (εάν υπάρχει όριο) - Σωστές αποστάσεις - Χρησιμοποίηση αντλίας κενού - Αντικραδασμικά στην εξωτερική μονάδα Υπάρχει κάτι επιπλέον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Επανέρχομαι, γιατί από τις συζητήσεις στο forum είδα και το https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/midea-mission-ii-mb-09n8d6-i-o-klimatistiko-9-000-btu-h_3224090 Από ό,τι βλέπω οι διαφορές είναι Seer 8.2 vs 7.1 υπέρ του Midea, Ιονιστής κι Εγγύηση υπέρ του Aria, με την διαφορά στην τιμή να είναι αμελητέα (~20,00€). Κάτι άλλο που πιθανώς να μου ξεφεύγει και πρόταση από εμπειρίες/απόψεις στο που να καταλήξω;
  12. Καλησπέρα, Έχω καταλήξει για ένα υπνοδωμάτιο 12 τ.μ. μόνο για ψύξη στο εξής https://www.bestprice.gr/item/2155617973/inventor-aria-ar3vi32-09wfar3vo32-09.html λόγω κατά σειράς προτεραιότητας: 1) Tου Seer 2) Της Εγγύησης 3) Των χαμηλών dB 4) Του WiFi 5) Του Ιονιστή Επειδή δεν επείγομαι για την αγορά και παρακολουθώ την τιμή σχεδόν ένα μήνα τώρα, παίζει γύρω στα 400€ είτε άμεσα, είτε έμμεσα (επιστροφές/εγκατάσταση). Η ερώτηση μου είναι εάν έχει παίξει ιστορικά χαμηλότερα το συγκεκριμένο μοντέλο ή κάποιο σε αυτό το εύρος χαρακτηριστικών-τιμής ώστε να περιμένω ή απλά να πάω να το πάρω για να τελειώνω.
  13. https://www.alphaclimagr.gr/product/1410532/inventor-aria-ar3vi32-09wf-ar3vo32-09-klimatistiko.html https://www.alphaclimagr.gr/product/1409384/tcl-elite-plus-tac-09chsa-xa412-klimatistiko-r32-inverter.html Εάν καταλαβαίνω καλά, ανάμεσα στα 2 αυτά μηχανήματα οι κύριες διαφορές είναι το Seer και το Follow Me. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν βλέπω; Δεδομένου ότι θα χρησιμοποιείται μόνο για ψύξη, ρεαλιστικά τι διάστημα χρειάζεται για να γίνει απόσβεση της διαφοράς από την κατανάλωση;
  14. Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα, Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι που να κάνει apply στην περίπτωσή μου κι επειδή είναι πρώτη αγορά σε κλιμαστικό οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Θέλω κλιματιστικό για ένα δωμάτιο 13 τ.μ. μόνο για ψύξη, όχι για θέρμανση. Οι ώρες που περνάω καθημερινά στο δωμάτιο αυτό είναι ελάχιστες γύρω στις 6-7 (μαζί με τον ύπνο), συνεπώς θα προτιμούσα να μην εκτοξευθεί το budget σε επίπεδα άνω των 400€. Τι θα έπρεπε να προσέξω στην επιλογή μου κι έχετε κάποια σχετική πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. Δεν έχω περιορισμό στο budget, οπότε μεταξύ άλλων κοιτάω το καλύτερο VFM σε βάθος χρόνου, δηλαδή να μην κάνω και πλούσια τη ΔΕΗ.
  • Δημιουργία νέου...