Προς το περιεχόμενο

panoulhs007

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    324
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panoulhs007

  • Ημερομηνία γέννησης 08/02/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθηνα,καλλιθεα
  • Ενδιαφέροντα
    PC's,Cars
  • Απασχόληση
    Programmer

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.296 προβολές προφίλ

panoulhs007's Achievements

  1. Αδερφέ μου προγραμματιστής είμαι, αν κάθε φορά εξηγούσα σε όλους πως δουλεύει κάτι δεν θα καταλάβαινε τίποτα. Τι σημασία έχει με ποιόν τρόπο γίνεται το streaming? Για τον χρήστη straming είναι. Btw και το netflix caching/buffering κάνει αλλά μόνο πολύ μικρά κομμάτια, δεν δουλεύει όπως φαντάζεσαι, δηλαδή δεν πάει απευθείας στην οθόνη, αυτό είναι αδύνατον να συμβεί. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει το παιδί που έδωσες την απάντηση αν ήθελε να κάνει τον έξυπνο με ύφος κακώς.
  2. Μπορείς να κανείς stream torrent αλλά και να τα κατεβάσεις. Γίνεται.
  3. Λοιπόν το κινητό το έχω λιώσει από εχτές. Είναι παγωμένο τελείως. Η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα. Η οθόνη φοβερή και πολύ smooth. Τα ηχεία από xs max που έρχομαι είναι τεράστια η διαφορά και τα 120hz απόλαυση. Κάτι βραδινές φωτογραφίες που έβγαλα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τελείως σκοτάδι δέν έβλεπα τπτ και η φωτογραφία ήταν σούπερ καθαρή
  4. Εχτές όντως μπήκε για πρώτη φορά σε ενδοδιακίνηση και σήμερα στις 14:30 με ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμο για παραλαβή. Πήγα απο το κατάστημα και όντως ήταν εκεί και το πήρα.
  5. Εγώ πιστεύω πάντως ότι από μέρα σε μέρα θα παραλάβουμε. Παρότι λένε ότι δεν έχουν ιδέα το ίδιο έγινε με όλα τα παιδία που τους έβγαζε στο panel ενδοδιακίνηση. Θα δούμε βέβαια. Μακάρι
  6. 15/9 - 15:00 Πάντως σε ενδοδιακίνηση σημαίνει ότι υπάρχει πλέον στην εταιρία και πάει προς το κατάστημα. Τι εννοούν τώρα ένας θεός ξέρει.
  7. Άλλαξε σε ενδοδιακίνηση, ξέρει κάνεις τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει ;
  8. Βασικά για ακύρωση θα πάω. Μπορεί και σήμερα.
  9. Πρώτος λόγος είναι πως θα το πάρω με τιμολόγιο. Δεύτερος λόγος πως δεν μπορώ να κάθομαι να κοιτάω όλη μέρα πότε θα είναι κάτι διαθέσιμο κτλ, είμαι πολλές ώρες στην δουλειά και όταν σχολάω πάλι δουλεία κάνω (φτιάχνω ένα Game ) ! Και όπως είπα δεν είναι πως βιάζομαι είναι πως δεν μου αρέσει ο τρόπος εξυπηρέτησης. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες αγορές δεν θα είναι από τα κλασικά καταστήματα.
  10. Καλημέρα αγαπητοί!! Έχει παραλάβει κανένας από Public τις τελευταίες μέρες? Εγώ περιμένω iPhone 15 Pro Max Natural Titanium με προπαραγγελία από τις 15/9 - 15:00. Κανένα σημάδι ζωής γενικά. Νομίζω ποτέ μου δεν είχα χειρότερη εμπειρία προπαραγγελίας ποτέ στην ζωή μου. Μίνι ιστορία : Πρώτη μου αγορά από Amazon.de ήταν μία οθόνη LG 27 180hz. Η οθόνη ήρθε χαλασμένη. Η αντιμετώπιση από το Amazon ήταν υποδειγματικά άψογη και παρότι παρέλαβα χαλασμένο προϊόν η εξυπηρέτηση με άφησε τόσο ικανοποιημένο που κατάλαβα τι εταιρία είναι χάρη στο χαλασμένο προϊόν και στον τρόπο που το διαχειρίστηκαν. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ο πελάτης θέλει σωστή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Προσωπικά δεν με νοιάζει το πόσο χρόνο θα κάνει για να έρθει, με νοιάζει η έλλειψη επικοινωνίας και η αδιαφορία. Ας πουν ότι θα έρθει τον Ιανουάριο, αν και άφησαν όλο τον κόσμο να πιστεύει πως αν προ παραγγείλει θα παραλάβει στις 22/9.
  11. Πάντως η παραγγελία του λέει ότι έχει παραλειφθεί! Περίεργο!
  12. Ο Γερμανός πάντως έβγαλε διαθέσιμα 15 PM NaTi 256gb με παραλαβή από 4-6/10. Βέβαια πρέπει να πληρώσεις με κάρτα απευθείας δεν μπορείς να πληρώσεις στο κατάστημα.
  • Δημιουργία νέου...